Eylül dostluğumuza burada devam (:

ne olur ne olmaz diye önümüzdeki haftayı bekleyim dedim ertelenir falan diye. belki.

sizin gün 05.05 de dimi. yalnış hatırlamıyorum.

siyahdeniz biz ne zamana randevu alalım yaaa benim aldığım tarih sana geç oluyo galiba şöyle de olabilir senin randevun olduğu gün müsait olursam yanına gelirim beraber bi yerlere gider bi kahve içeriz belki başka gelen de olur

ne olur ne olmaz diye önümüzdeki haftayı bekleyim dedim ertelenir falan diye. belki.

sizin gün 05.05 de dimi. yalnış hatırlamıyorum.

bizim gün yarın canım 4 ünde daphnenin sınavı vardı

5 inde olmaz mı pazar olsa ne olur

gerçi pazar herkesin eşi evde

Son düzenleme:
çok acıktım yemek bekliyorum gelmek üzeredir büyük mutfak bizim diğer şirkette ordan getiriyolar

bu arada gece geç saate kadar oturmanın zararları; acıktım 1,5 porsiyon kanat yedim içindeki bulgur pilavını da sverim güzel mangalda ısıtılmış yağlanmış lavaş ooffff yedim hepsini gece gece

jeloo hala işbaşı yapmadı mı yaa niye hiç gelmiyo acaba evde bilgisayarı da var bebeği çok mu yaramaz ki

Bende öğle arasında çarşıya ineyim diyorum. Azıcık mağazalara bakarım gönlüme göre bir şey bulursam alırım. Bu arada benimde geçen hafta lazer randevum vardı. Regli olduğum son anda aklıma geldi bu haftaya erteledim Yarın kurstan sonra birde oraya gideceğim. Dönüşte pazara giderim. Akşamda artık dolabı düzenlerim Pazarda evde dinlerim. 1 mayısta yıldız parkına gideceğiz biz. Kahvaltıya inşallah çok kalabalık olmaz. Sonrada yürüyüş yaparız parkın içinde. Yine çimlere totomuzu yayar muhabbet ederiz kocacığımla

Son düzenleme:
pc başına oturmuşken saçını başını yolayım senin durrrr...sanki kendi girmiyor whats up aaaa

Eki Görüntüle 696204

tabii ki geri kalmamak için giriyorum kambersiz düğün olur mu hatun ama arada bakıyom birikmiş oluyo iş de tel kullanamıyorum ben burası daha rahat çalışıyorum sanıyolar müdürle aynı odadayız teli alıma alınca tip tip bakıyo

bizimde bu hafta yine doldu.

cuma kv ile annemler gelecek akşama bize
yarın bebek mevlütüne gideceim sonra gardolap düzenlerim eşim ders çalışır
pazar sınav sonra dolaşırız.

1 mayıs bizde tatiliz %90 gezi planı oluşturmam lazım en acilinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…