- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.041
bebişko iyi hanzade teyzesi yarın pipimi kukumu öğrenmeye gideceğiz :)
bebişko iyi hanzade teyzesi yarın pipimi kukumu öğrenmeye gideceğiz :)
daphne haklısın canım ben de söyledim eşime başka doktora daha görünmesi için tek doktorla yetinmem ama şöyle bşy var kemik hastalıklarında baltalimanı çok iyi bi hastane ve orda tanıdık var iyi bi doktor ayarladı ayrıca eşim de filme bakınca çok belli yani sol bacağın tam dizinde eklem yerinde (normalde kemik yapısına bakınca filmde birleşim yerlerinde boşluklar olur) hiç boşluk yok diyo sağlıklı olan bacakla aynı değilmiş yani filmin görüntüsü
ama başka doktor araştırıcam yine de dünden beri kötüyüz zaten 3 te yattık biliyosun sonrada eşim bi türlü uyumadı yani kaç gündür topallıyo ağrısı var baya önceden de arada ağrıyodu ama önmsemiyodu yorgunluktandır diye işte şimdi bu kadar ilerleyince ağrı şiddetlendi tabi yoksa imkansız dokora gitmez eşim ilk defa kendi isteğiyle hemen gitti doktora
sanırım bi erkek daha geliyo daha önce kim demişti eylül kıraathanesi diye gerçekten öyle olduk
Bi ahsenin bal berrasıyla benim kız var Allahtan bu ne hal ya
melis karnın kocaman ama geri kalan yerlerin çok fit anasının kızı maşallah
evet bi de aydasunun elifi koskoca topicte 3 tane kız
melis kaynanan haketti artık canım hiç ilgilenmiyo bi de sen hasta olup hastaneye yatınca kendini ortaya atıyo hasta ayaklarına iyi demişsin valla
torun olunca da sevicem ayağına evden çıkmaz rahat bırakmazlar mesafeni koru boşver
sen böyle anlatınca benim kv de arada ütünü yapıyım evini temizleyim der. şimdiden alıştırsam mı
Valla benimkide süperdi iyiydi biliyorsnuz hep derim annem gibidir ama ne bu böyle saçmaladı baya bi inadına gözümede batıyor ama diyorum nankör olma sus görme boşver oda farkında değildir sakinleşiyorum
Yaptır tatlım sıkışınca yaptır bu seferde eve sokmuyor karıştrtmıyor olursun ısrarcıysa mutlu olucaksa sana yardımı dokunduğu için zarar gelmez
belki de bu aralar gözüne batıyordur diyeceğini demişsin boşver niyetini sen daha iyi bilirsin belki oda farkında değldir...
sağolsun devamlı söyler ver haftasonu anahtarını gidiyim süpürüp siliyim haftasonu uğraşma der.yada k. görümceme okuyor o
al anahtarı git okuldan önce ütülerini yap diye sürekli söylerama ileri de değişir mi bilmiyorum. o değişirse bende ona göre değişirim valla
benim başıma böyle bşy gelse kaynanam yaşlı gelip bi işimi yapamaz annem hasta olmasına rağmen hergün gelir eminim bide yakınız ya ben de annem bile olsa çok gelip ben de kalmasını istemem rahat edemiyom ama bşy de diyemiyom hemen alınır annembebek olunca da öyle 40 gün ben de kalsın istemem ben ayaklandığım anda evine dönsün herkes hergün gelsin sevsin tamam ama sürekli onun ya da benim annemin yanımızda kalmasından rahatsız olurum rahat edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?