Eylül dostluğumuza burada devam (:

bebişko iyi hanzade teyzesi yarın pipimi kukumu öğrenmeye gideceğiz :)

Özden öğle arasında çarşıya indim ya. Bir mağazaya girdim. Bebek reyonlarını geziyordum. Erkek bebek reyonunda badi beğendim. Bunu özdene alayım dedim bir an. Sonra aklıma geldi cinsiyeti belli değil diye acaba bu bir işaret mi:26:

daphne haklısın canım ben de söyledim eşime başka doktora daha görünmesi için tek doktorla yetinmem ama şöyle bşy var kemik hastalıklarında baltalimanı çok iyi bi hastane ve orda tanıdık var iyi bi doktor ayarladı ayrıca eşim de filme bakınca çok belli yani sol bacağın tam dizinde eklem yerinde (normalde kemik yapısına bakınca filmde birleşim yerlerinde boşluklar olur) hiç boşluk yok diyo sağlıklı olan bacakla aynı değilmiş yani filmin görüntüsü
ama başka doktor araştırıcam yine de dünden beri kötüyüz zaten 3 te yattık biliyosun sonrada eşim bi türlü uyumadı yani kaç gündür topallıyo ağrısı var baya önceden de arada ağrıyodu ama önmsemiyodu yorgunluktandır diye işte şimdi bu kadar ilerleyince ağrı şiddetlendi tabi yoksa imkansız dokora gitmez eşim ilk defa kendi isteğiyle hemen gitti doktora

sanırım bi erkek daha geliyo daha önce kim demişti eylül kıraathanesi diye gerçekten öyle olduk

Bak tatlım daphnenin annesinede bi öyle bi böyle demişler, farklı bir doktorunda görüşünü alın bakalım belki farklı bir tedavi uygulayacak, bir sürede eşin dikkat etsin gece 3 te yatıp sabah işe gitmek ne demek sağlam bünye hasta olur dinlenin azcık bu kadar yopunluk yeter

melis karnın kocaman ama geri kalan yerlerin çok fit anasının kızı maşallah

Aaaaa 2 dk da sinir krizine girdim..
Kvalidem aradı nabıyorsun nasılsın diye, yoğunluktan dolayı 2 gündür oda dükkana gidiyor mutfakta kontrol amaçlı
Halıları yıkatmaya vericektim nabtın diyor bana sanki ben buraları sokak sokak biliyorum ya yıkamacıda bulucam, nys kendi işimi görüp annemin yıkamacasınn şansa burda şubesi varmış onun nosunu almıştım neyse işte buldum ama evde yanımda kimse yok adamlar geldiğinde tek başıma nabıcam bu halimle kaldırıp verememde dedim
Krşı komşunu çağırsan yanında dursa diyor, bende kendisiyle görüşmüyorum hemde bu sebepten çağıramam zaten halimi biliyorsun oturupta muhabbetlik halim yok gelmesşni istemiyorum pazar günü temizlik yaptırcaz zaten burda olucaksınız o zaman ararız gelirler dedim
Doğru diyorsun nasılsa annenle teyzen olucak dedi
Ee dedim sen yokmusun gelmicekmisşn temizlikçiyi sen tanıyorsun
(Şöyleki kızlar annemde belli neye yetişsin teyzem zaten bacaktan ameliyatlı o oturduğu yerde çekmeceleri yapaıcak, yani sırf ben istedim diye geliyor teyzem annem anca tüllerle uğraşır)
Hemde serkanda dedi annem pazar gelir buraya o gün idare edilir sorun yokmuş
Aaa ben gelemem ama burası yoğun ne yapıcaz şimdi dedi
Bende yapcak birşey yok sen gelmiyorsan kimse gelmiyor kimse beni toparlamak zorunda değil temizlik falanda yapmayız olur biter dedim
Baya bozuldu ama haketti artık
Deli etti beni

Bunu dememin sebebide kızlar benim annem çalışıyor bir gün izni var hep bende evimi topluyor çamaşır ütü hepsini yapıyor Allah razı olsun, rahatsızlandım bende kaldı birşey olur yine apar topar herşeyimi hazılradı
Kvalidem bana bakmaya 2 gün bi kaç ssatliğne otrmaya geldi
8 ay boyuncada bi kere gelipte evin ne durumda yapabiliyormusun demedi
Artık hak etti bunu çok sinirilendim
Normal bi zaman olsa neyse birde erken doğum durumum var habire sanvc girip duruyor yoksa minnet edip trip bile yapmam

Son düzenleme:
melis karnın kocaman ama geri kalan yerlerin çok fit anasının kızı maşallah

Ahhh çok pis şımarırım görürsün
ne zmaandır size baskı yapmıyorum ağzımı açtrmayın şimdi
sizde yapın bakalım görelim sizin göbişleri
Bak özden yaptı ne güzel gaz göbek karışık gidiyor

evet bi de aydasunun elifi koskoca topicte 3 tane kız

Minnoş eliff te var eveeeet bi arkadan elif bizim kızları yanlıs bırakmadı yoksa halimiz nolucaktı erkekleri sayamıyorum bile bolluktan

Son düzenleme:
melis kaynanan haketti artık canım hiç ilgilenmiyo bi de sen hasta olup hastaneye yatınca kendini ortaya atıyo hasta ayaklarına iyi demişsin valla
torun olunca da sevicem ayağına evden çıkmaz rahat bırakmazlar mesafeni koru boşver

Sorma hiç ummazdım beklmezdim ondan böyle şeyler düşünüyorum acaba hamilelik durumu ben mi abartıyorum aman unut boşver diye ama sesim çıkmadıkça dahada bastırıyor
1 kere geldi ikinci günü hastanedeydi yok tahlil sonçlarını alıyormuş sonraki gün geldi dişini çektrmş ağrıya dyanamadı gitti
Sanki o hasta ben sağlam anlamadım gitti bu işi gözüme gözüme sokuyor
Acaba yanına gitmedim diyemi yapıyor anlamadım
Nys sakin olucam hiç bişi demicem srkanda bu sefer şakayla karışık birşey söylemicem kendi bilir

Torun oluncada afedersin ama naaaah gelir o zaman görürüm ben onu
Şimdi bana kpederimi bahane yapıyor ay baban aradı ay çağırdı o zamanda çağırcak o zaman ben görücem onu
İlk annem bi hafta iznivar kalır sonra hvesini almalık sanmıyorum ama hadi kızıyla 2 3 gün kaldılar sonra teyzem gelip kalıcak
Teyzemin 3 hamileliğnde malsf bebişleri kaybetti çocuğu yok o deli divane olur liva için bende rahat ederim onlarada muhtaç olmam
Zaten görümcemde sağolsun muhtemelen doğumdan sonra gelicekmiş yani hazır yeğen sevmeye geliyor

sen böyle anlatınca benim kv de arada ütünü yapıyım evini temizleyim der. şimdiden alıştırsam mı

Valla benimkide süperdi iyiydi biliyorsnuz hep derim annem gibidir ama ne bu böyle saçmaladı baya bi inadına gözümede batıyor ama diyorum nankör olma sus görme boşver oda farkında değildir sakinleşiyorum

Yaptır tatlım sıkışınca yaptır bu seferde eve sokmuyor karıştrtmıyor olursun ısrarcıysa mutlu olucaksa sana yardımı dokunduğu için zarar gelmez

belki de bu aralar gözüne batıyordur diyeceğini demişsin boşver niyetini sen daha iyi bilirsin belki oda farkında değldir...

sağolsun devamlı söyler ver haftasonu anahtarını gidiyim süpürüp siliyim haftasonu uğraşma der.yada k. görümceme okuyor o
al anahtarı git okuldan önce ütülerini yap diye sürekli söyler ama ileri de değişir mi bilmiyorum. o değişirse bende ona göre değişirim valla

benim başıma böyle bşy gelse kaynanam yaşlı gelip bi işimi yapamaz annem hasta olmasına rağmen hergün gelir eminim bide yakınız ya ben de annem bile olsa çok gelip ben de kalmasını istemem rahat edemiyom ama bşy de diyemiyom hemen alınır annembebek olunca da öyle 40 gün ben de kalsın istemem ben ayaklandığım anda evine dönsün herkes hergün gelsin sevsin tamam ama sürekli onun ya da benim annemin yanımızda kalmasından rahatsız olurum rahat edemem

Bende ona yoruyorum tatşım hamilelik bu aralar iyicede strese girdim neyse diyorum ağzını tut unut gitsin, birşey dersede güzelce niye öyle dediğimin açıklamasını yaparım sonuçta onunda gelmes anneme karşı benim gururum bak yanımda aklın kalmasın bende diye

Bu durumlar çok hassas nokta kvlideni iyş tanıma bağlı bazılarıda böyle der yapar sonra iyice eve karışmaya başlar mazallah, ama istekli gönğlden diyorsa onuda kırmamak için bir gün öyle yaptrablrsn çok sıkışınca oda, denegede tutmak önemli aman değişmeyin:)

Son düzenleme:

Aslına bakarsan en doğrusunu güzelini yaprsın işte yardımcı bi yere kadar tabi birde bebek bakımına göre o zamn ne olur hiç bilemeyiz kızları görüyoruz hep anneler en zor zamanda yardımcı annen yine yakınında çalışmıyor hemen yanına ışınlanabilir
Benim annede kalır bir hafta yeter ona sonra teyzemde kalır 2 3 gün gönlü olur kvalidemde derken 2 haftayı dolduruz ilk zaman da benim ayaklanma sürecim için iyi olur sonra alışmaya başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…