- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.061
Bende ona yoruyorum tatşım hamilelik bu aralar iyicede strese girdim neyse diyorum ağzını tut unut gitsin, birşey dersede güzelce niye öyle dediğimin açıklamasını yalarım sonuçta onunda gelmes anneme karşı benim gururum bak yanımda aklın kalmasın bende diye
Bu durumlar çok hassas nokta kvlideni iyş tanıma bağlı bazılarıda böyle der yapar sonra iyice eve karışmaya başlar mazallah, ama istekli gönğlden diyorsa onuda kırmamak için bir gün öyle yaptrablrsn çok sıkışınca oda, denegede tutmak önemli aman değişmeyin:)
aynen canım ya boşver sıkma canını senin stresten de olabilir.
kadın belki de gerçekten dükkanı düşündüğü için öyle söylemiştir eşin söylesin 1 gün gitsen sıkıntı olmaz diye nede olsa ekmek teknesi..
severim kendisini ama duracağım noktayı sağlama almak isterim. bide ben ben yokken eve gelip temizlik yapmasını da istemiyorum. sonuçta bizim özel hayatımız. bu akşam gelecekler bize yine aynı şeyi derse gelsin bahar temizliğini yapalım hahaha akıllansın
Meliss kıyamam seni kızdırdılarmııı ah bu kv.deler alemler gerçekten ama hakkın var sonuçta ihtiyacın olmasa ağzını açıp söylemezsin bile.benimkisi evi temizlicez ağzını açıpta sormadı bile nasıl temizliceksiniz diye,bende annemi yormamk için tuttum kadınları.hiç anlatmadım kadınlar gelcek falan diye merak edipte sormadı.görüştüğümüzde sürekli kendi evi için aldığı yeni şeyleri konuşup durdu.şunu aldım bunu aldım falan filan.bende ne dicem dert yancam ona allh muhtaç etmesin kimseyi kimseye.evlenirkende öyleydi hiç hayır yok çalışıyorum çalışmasam benim ona sürekli gitmemi temizlik yapmamı isteyecek çünkü her defasında laf çarpıtıyo bilmem kimin gelini çok hamarat kaynansına şöyle yardım ediyo böyle yardım ediyo.hiçte tınmıyorum duymamazlığa geliyorumspeddy seninki ender kv.delerden kıymetini bil ozaman ama tabi şi,mdi söylemesi kolay ihtiycn olunda gelir inş..
Artık ona yoruyorum tatlım hamilelik buhranları
Bnmde stres yapmam bi anda eşiminde gelir demesinden sonra böyle olması ama sesimi çıkarmıcam birşeyde söylemicem
Aaaa bak o iyi fikir gelsin tabi birlikte aradan çıkartın bahar temizliğini hayra geçer
Meliss kıyamam seni kızdırdılarmııı ah bu kv.deler alemler gerçekten ama hakkın var sonuçta ihtiyacın olmasa ağzını açıp söylemezsin bile.benimkisi evi temizlicez ağzını açıpta sormadı bile nasıl temizliceksiniz diye,bende annemi yormamk için tuttum kadınları.hiç anlatmadım kadınlar gelcek falan diye merak edipte sormadı.görüştüğümüzde sürekli kendi evi için aldığı yeni şeyleri konuşup durdu.şunu aldım bunu aldım falan filan.bende ne dicem dert yancam ona allh muhtaç etmesin kimseyi kimseye.evlenirkende öyleydi hiç hayır yok çalışıyorum çalışmasam benim ona sürekli gitmemi temizlik yapmamı isteyecek çünkü her defasında laf çarpıtıyo bilmem kimin gelini çok hamarat kaynansına şöyle yardım ediyo böyle yardım ediyo.hiçte tınmıyorum duymamazlığa geliyorumspeddy seninki ender kv.delerden kıymetini bil ozaman ama tabi şi,mdi söylemesi kolay ihtiycn olunda gelir inş..
aynen canım ya relax...
dur diyim bakıyım :)
akşam dayımın kızları da gelecek belki bizde kalırlar. birisi 12 diğeri 3 yaşında
Ayyh tatlım demekki son zamanda aynı durumu yaşadık desenebenimki Allah yukarda düğün zamanı koşuşturdu etti bendnde beklmez yardım ediyim vs ama bu kadar torun meraklısı olupta birde böyle ciddi durum olunca diyorumki herhalde idrak edemedi kafası uçtu fln :)
Ama sen en güzlini yapmışsın başından beri öyle olan kvaliden ztaen hiç bişi beklenmez kendi işini kendin görüceksin anacım muhtaç olmıcan bolver ohhh misler gibş yerleşiceksşnde evine bir güzel tadını çıkartrsın lafınıda yapamaz gelipte çok yoruldum yardım ettim
Sende dersin ahh ne kvalideler var hep geline yardımcı oluyorlar
Yirim onları mini miniler deseneonlarda temizliğe yardım etsin gerçi dokunmasalar daha iyi
bende öyle diyeyim dimii hanzede gibi düşünüyorm bende ya sürekli içli dışlı muhabbetler hoşuma gitmiyo kendi annem içinde öyle kv.dem içinde öyle
aynen ya akşam ev epey kalabalık olacak 4 çocuk olacak yarın temizlik yapmayız gezicez
Oooohh yarın şimdi ne güzel çok keyifli olur
siyahdeniz biz ne zamana randevu alalım yaaa benim aldığım tarih sana geç oluyo galiba şöyle de olabilir senin randevun olduğu gün müsait olursam yanına gelirim beraber bi yerlere gider bi kahve içeriz belki başka gelen de olur
ben 30 veya 31 mayıs gibi sabah gitcem canım, ama olsun ertesi gün c.tesi bakırköyde buluşuruz daphne sipid falan kim uygun olursa katılır bize
sabahtan beri iş yapmaktan popoma ağrılar girdi. Gardolabımda ne var ne yok döktüm giymediklerimizi ayırdım dolabı silip yerleştirdim, çamaşır yıkadım 3 makina, ütü yaptım, banyoyu temizledim. Uzuuun süre kıyafet bile katlamak istemiyorum
Akşamada yumurtalı ıspanak, yoğurt ve salata var. 20 günde ben 3 kilo eşim 2,5 kilo verdi durmak yok yola devam
ben niye veremiyorum kiloooo
tamam canım buluşuruz o zaman bigün
Hanzede sende az bogazli degilsin. Kaldiki kizlar siz kilo vermeye calistigina bakmayin. Kilolu falan degil. Boyu posuda var hatunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?