- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.081
sağol canım ama yaz geliyo kottan bluzdan yanlarım ve göbeğim fışkıracak hekes hamilemisin diye sorup duruyo zaten sinir oluyorum hadi var galiba söylemiyosun diyolar utanıyorum söyleyemiyorum sanıyolar sinir oluyorum
hanzade twist yap bolbol bide yarım mekik çek inanki 15-20 güne bişey kalmaz. Benim yanlarım çok vardı resmen eridi günde 50 twist 50 mekikle inanki gider...
hanzade twist yap bolbol bide yarım mekik çek inanki 15-20 güne bişey kalmaz. Benim yanlarım çok vardı resmen eridi günde 50 twist 50 mekikle inanki gider...
chitlenbik o hikayeleri ben de çok dinliyorum hep erkeklerin ortamında çalıştığım için şu an burda da aynı muhabbetler dönüyo hatta geçenlerde burda birisi yakalandı karısına faceden bana yalvarıyodu yardımcı olmam için ama hala aynı devam kadın naapcak çoluğu çocuğu var boyu kadar bırakamıyo da ev hanımı şimdi ki kızlar olsa çekmez valla çekilmez yani
offf böyle şeyleri duydukça nefret ediyorum erkeklerden, benim eşim aslaaaa yapmaz dememeli insan hayatın ne getirip ne götüreceğini Allah bilir...
merhaba kızlar kimse yok mu? bugün cumartesi bende evdeyim sabahtan kalktım.. dün arkadaşlarım vardı biliyorsunuz, ama dün 23.30da gittiler. onları otogardan almaya gittiğimde yakalayamasaydım akşam saat 8'e alıyordu bileti, o kadar dil döktüm 2 gün kalın en azından pazar gidersiniz diye, çok yorgunuz dedi adam, istesem getirmezdim bile arkadaşımı diyor birde, zor tuttum kendimi.. neyse işte akşam güzeldi çok eğlendik, adam tanıyınca bize ısındı bileti aldığınada pişman oldu gibi ama yinede sözünden dönmemek için iptal etmedi bileti..
yaa niye kimse yooooook, bişi dicektim ben size :105::105:
bşy de bize n'oluuurrrrrr
hala kimse yok, neyse ben anlatayım kızlar, regl günüm 2 gün geçmişti, bu sabah rüya gördüm uyandım test yapıyordum rüyamda ve pozitif çıkıyordu.. kalktım sabahın 6.30'unda test yaptım.. işte sonucu:
Eki Görüntüle 696921
sanırım ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm....
eşimde bende hala şoku atamadık üstümüzden.
hala kimse yok, neyse ben anlatayım kızlar, regl günüm 2 gün geçmişti, bu sabah rüya gördüm uyandım test yapıyordum rüyamda ve pozitif çıkıyordu.. kalktım sabahın 6.30'unda test yaptım.. işte sonucu:
Eki Görüntüle 696921
sanırım ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm....
eşimde bende hala şoku atamadık üstümüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?