Eylül dostluğumuza burada devam (:

siyahdeniz insan geç saate kadar oturunca haliyle acıkıyo aslında öyle yatardım ama kaynım açmış şimdi o yiyince kokacak canım çekecek asla dayanamam o kendine 1,5 söyleyince bana da 1,5 söyledi indşrdşm hemen ama eşim yemedi doktorun söylediklerinden baya etkilenmiş kesin zayıflar bu sefer

Son düzenleme:

hanzade twist yap bolbol bide yarım mekik çek inanki 15-20 güne bişey kalmaz. Benim yanlarım çok vardı resmen eridi günde 50 twist 50 mekikle inanki gider...

hanzade twist yap bolbol bide yarım mekik çek inanki 15-20 güne bişey kalmaz. Benim yanlarım çok vardı resmen eridi günde 50 twist 50 mekikle inanki gider...

haftada 3 gün spora gidiyorum canım etki edecektir 50 mekik çekiyorum mutlaka gerekli hareketleri yapıyorum bakalım sonucu görücez

Benimde evde var twistt aleti bisiklet ama çıkan yok üstüne :26: az yemeğe başladım bende hamur işi,tatlı ve kırmızı et yemicem birsüre bunlar benm kilo alma sebeplerim
ya dükkana firmaların pazarlamacıları geliyo çoğu evli barklı adamlar utanmadan çapkınlıklarını anlatıyolar sinir oluyorm hepsini videoya çekip eşlerine göndercen bilsinler ne mal olduklarını

chitlenbik o hikayeleri ben de çok dinliyorum hep erkeklerin ortamında çalıştığım için şu an burda da aynı muhabbetler dönüyo hatta geçenlerde burda birisi yakalandı karısına faceden bana yalvarıyodu yardımcı olmam için ama hala aynı devam kadın naapcak çoluğu çocuğu var boyu kadar bırakamıyo da ev hanımı şimdi ki kızlar olsa çekmez valla çekilmez yani

Son düzenleme:

Erkek muhabbetleri çok iğrenç yok rus yok ukraynalı allahım ya buadamlarda gayet düzgün adamlar ya inanası gelmiyo insanın kulağımla duymasam inanmam.benimde öyle bir tanıdığım var adam kaçkez yakalandı karısına bikez bi cafede otururken yakalamış kadının eline ne gelirse atmış kafasına milletin ağzına sakız oldu rezillikkkk

Son düzenleme:
offf böyle şeyleri duydukça nefret ediyorum erkeklerden, benim eşim aslaaaa yapmaz dememeli insan hayatın ne getirip ne götüreceğini Allah bilir...

bugece ilk evimizde son gecemizz yarından itibaren yeni ev yeni hayat yeni umutlar ve gelsin bebişler olucak inşallaahhhh

merhaba kızlar kimse yok mu? bugün cumartesi bende evdeyim sabahtan kalktım.. dün arkadaşlarım vardı biliyorsunuz, ama dün 23.30da gittiler. onları otogardan almaya gittiğimde yakalayamasaydım akşam saat 8'e alıyordu bileti, o kadar dil döktüm 2 gün kalın en azından pazar gidersiniz diye, çok yorgunuz dedi adam, istesem getirmezdim bile arkadaşımı diyor birde, zor tuttum kendimi.. neyse işte akşam güzeldi çok eğlendik, adam tanıyınca bize ısındı bileti aldığınada pişman oldu gibi ama yinede sözünden dönmemek için iptal etmedi bileti..

yaa niye kimse yooooook, bişi dicektim ben size
:105::105:

bşy de bize n'oluuurrrrrr

hala kimse yok, neyse ben anlatayım kızlar, regl günüm 2 gün geçmişti, bu sabah rüya gördüm uyandım test yapıyordum rüyamda ve pozitif çıkıyordu.. kalktım sabahın 6.30'unda test yaptım.. işte sonucu:

sanırım ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm....

eşimde bende hala şoku atamadık üstümüzden.

harika yaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun canımdarısı isteyenlerin başına

valla ben de beklemiyodum bu kadar çabuk bu ayınızın bu kadar verimli gectiğini iyi olmuş ama

Daha gecen konustuk 30 34 gunmus regl donemi.doktora gidecekti gerek kalmamis.ya neye niyet nete kismet.simdi bebis varmi die gitcen doktorA

allahhhhh gözünüz aydın canım yaaa çokkk sevindimmmm

Sabah sabah guzel haber walla..dunden beri moralim bozuk.bizim en yakin arkaslarimiz buyuk kavga ettiler.esim dun onlara gitti duzeltebilmek icin..
Bide bunun uzerine 35 milyar elektrik fturasi gelmis eve..3 aydir 0 tl geliyordu vardi bi ariza ama sallamadik.kacak kullandigimizi dusunup cezami geldi acaba dedik ama.ceza olsa faturayami yansir bilmem.bide elektrigi keserlerdi heralde.ins o 35 tl dir.ptesi gidicez itiraz etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…