Eylül dostluğumuza burada devam (:

harika yaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun canımdarısı isteyenlerin başına

amin canım darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah..

Aaa sok sok haber hic beklemiyordum..hadi gozun aydin cnm..aaaaaa hala sokkkk

Daha gecen konustuk 30 34 gunmus regl donemi.doktora gidecekti gerek kalmamis.ya neye niyet nete kismet.simdi bebis varmi die gitcen doktorA

aynen bende hiç beklemiyordum konuşmuştuk ya bu ay gün saymadım ben hiç, hani yumurtlama dönemine falan bakmamıştım sadece korunmayı bırakmıştık artık. bende hala şok içindeyim, bu testlerin pozitif çıkıpta yanılma ihtimali oluyormudur acaba? kan testi yaptırsam nere gitsem kanda da hemen çıkar mı acaba bilmiyorum.

bu ay adet olmayı bekliyordum sonrasında doktora gidecektim, çünkü 34-35 gün ara oluyordu benim regl arası. int.de hep yumurtlamada sorun olduğu yazıyordu. hatta o kadar inanmıştım ki nasılda olmaz diye, geçen hafta faranjit olmuştum doktora gittim bir sürü ilaç verdi onları kullandm. birde saçlarımı boyatmıştım.

allahhhhh gözünüz aydın canım yaaa çokkk sevindimmmm

teşekkür ederim sofiş, deneyimli bir sürü anne var topiğimizde ne güzel. sayenizde bir sürü şey öğrendik

arkadaşlarınız barışır inşallah..

elektrik faturasında da yanlışlık vardır, bu aralar çok mu oluyor nedir daha geçen hafta eşimin bi arkadaşlarınada 30bin küsür fatura gelmiş, ama itiraz etmişler elektrik saati bozulmuş meğer, ödememişler merak etme, saati değiştirmişler normal fiyat ödemişler.

Ay landfloves alemsin.test yalnis olmaz.hamilesin yapacak bisey yok :) ama kan testide yaptir.hastaneye git hadi yaptir hadi.bugun acik hastaneler

ya evet gitmem lazım yoksa ben çatlarım araya bide pazar girecek.. hemen veriyorlar mı acaba sonucu hastane bekleyip alabiliyormuyum? eşime söyledim oda ben götürürüm birlikte gideriz dedi

ya evet gitmem lazım yoksa ben çatlarım araya bide pazar girecek.. hemen veriyorlar mı acaba sonucu hastane bekleyip alabiliyormuyum? eşime söyledim oda ben götürürüm birlikte gideriz dedi

hemen git ki sonucu erken alasın genelde bikaç saat sürüyo mesela sabah verince akşama doğru alıyoosun tabi hastaneye göre değişir daha erken de verebilirler sor önce seçenek çoksa hepsine sor kim hemen veriyosa yaptır hbr bekliyoruz

landfloves misafirilerin de niye öyle yapmış çocuğa daha da gıcık oldum ne o öyle istesem getirmezdim erkeklik mi taslıyo o kız nasıl altında kalıyo anlamıyorum

eşim işlerim çok yoğun öğle arası gidelim dedi, aradım hastaneyi öğle arasıda oluyormuş ama sonuç 1-2 saate çıkıyormuş. yani o zaman sonucu birlikte alamayacaz, acaba ben gidip kanı versem sonucu mu beraber almaya gitsek bilemedim. birde troit falanda bakılıyor mu dedim kadın onun için önce doktora muayane olmanız gerekiyor dedi, anlamadım bu kan testinde bitek beta hcg bakılıyor hamilemiyim değilmiyim o mu yazıyor ne cahilim.. kaç haftalık olduğu falanda anlaşılır mı acaba?

landfloves misafirilerin de niye öyle yapmış çocuğa daha da gıcık oldum ne o öyle istesem getirmezdim erkeklik mi taslıyo o kız nasıl altında kalıyo anlamıyorum

misafirlerimi biliyosunuz anlatmıştım zaten, inat bir eşi var arkadaşımın.. ben otogara yetişip bilet almadan yakalamasaydım akşamın 8inde gideceklerdi, güç bela ancak gece 11.30'a uzatabildim düşün yani.

canımmmmm çook tebrik ederim

telefonu kapattıktan sonra hala kendi kendime gülüyordum hasta halimle çook iyi geldi bu haber

kuzum şimdi sadece beta hcg öğreneceksin ve ben sana sonuca göre kaç haftalık olduğunu söylerim

ayrıca detaylı testleri sağlık ocağına git hafta içi ki özel doktora gitmene yakın git ki özelde yaptırıp boşa para verme aile hekimi hepsini yapıyo hatırlarsan yaptırmıştık daha önce ayyy burdan yazması zor oldu biz bi araya gelelim öyle konuşalım sen bugün sadece kan testini yaptır canım devamını konuşur hallederiz önce doktora hangi hafta ve hangi doktora gitmek istediğine karar ver

günaydınlar herkese
landflowes valahi şok çok sevindim canım.
simila kesin yanlışlık vardır canım. iş yerine bile oadar fatura gitmiyor.
ben bugün doktora gidiyorum. hem rutin göz muayenemi olacağım hemde 2 haftadır sağ dizimde bitmeyen bir ağrı var gece gündüz sinir oldum. gitmişken onada baktıracağım.

anladım canım, o zaman pazartesi gideyim aile hekimine hepsine baksın. bekleyebilirmiyim pazartesiye kadar bilmiyorum gerçi

anladım canım, o zaman pazartesi gideyim aile hekimine hepsine baksın. bekleyebilirmiyim pazartesiye kadar bilmiyorum gerçi

eee hamilelik demek beklemek demek o yüzden alışacaksın beklemeye doktora hemen gidersen keseyi ya görür ya görmez ama 7-8. haftalarda gidersen hem kese hem kalp sesini duyarsın.bence en güzeli şimdi kan testini yaptır 1 hafta sonra tekrar yaptır ki değerine bakalım normal şekilde yükseliyorsa 8. hafatayı bekle bence doktor için

aaaaa yetiştim koptum geldim
ay ne kadar güzel bir haber bu ya çok çok sevindim tatlım, hayırlı olsun
hepimizin gözü aydın bebişlere bir kardeş daha geliyor

diğer kızlara örnek olması dileğiyle

tatlım test işine gelince yerden yere farkeder sonuç verme durumu, sen şimdilik sadece kan testini yaptır muhtemelen yan tarafında sonuca göre kaç haftalık aralığında olup bakarsın
diğer testlere gelince zaten sonuç durumunda doktor kontrolünde o tarama için tüm testleri ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…