Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkes burda yazan yookk

smillacım kesin fatura konusunda yanlışlık olmuştur mal adam yanlış okumuştur, sanırım bu fatura okuyanların hepsi mal bende geçenlerde bi tanesiyle tartışmıştım kapıyı hayvan gibi çalıyor diye
birde haber yokmu sizin arkadaşlardan

melis kuzum senin sancıların ne durumda birde 24. haftandan sonra mide yanması yaşadın mı hiç?

melis canım benim bi arkadaşımında doğumu yaklaştı. aranızda gün var. dün çatı muayenesi olmuş. doktor bebek her an gelebilir hazırlıklı olun demiş. şimdi günde 3-4 kez aralıklarla yürüyüşe başladı. doğum rahat olsun diye. aklıma hemen sen geldin. aynı zamanlarda iki bebiş haberi alacağım

smilla adam fazla tuşa bastı heralde yoksa imkansız o kadar gelmez 30 lita yerine 30 000 geldi demek
önceki aylarda belli bi oranın altında kalınca kesmiyolar toplayıp kesiyolar onda 0 dır

melis kuzum senin sancıların ne durumda birde 24. haftandan sonra mide yanması yaşadın mı hiç?

ben sürekli yatış halindeyim tatlın evin içinde 15 dk ayakta kalsam hemen karnım yamuluyor ama devam etmekte bakalım alıştım
yazdığını okudum tatlım cevap veremedim rahat rahat
ben miğde yanması hiç yaşamadım ama başladımı da biraz çekiceğin var gibi
haziran annelerinde yaşayan çok var halada çekiyorlar gaviscon rennie şurupları dikiyorlar kafaya
inşallah seninde o kadar uzun sürmez, olabildiğince kızartma hamur işi gece yatmaya yakın yemek yeme
sakızla maden suyu rahatlatabiliyormuş, yediklerinde hangisi rahatsız ediyor ona dikkat et

birde tatlım yine geçen gün yazmıştın aklımda kaldı
sanırım karnım yamuluyor o hareket edince demişsin, daha bebiş çok küçük olduğu için bariz yamulmalar zor olur
bunu doktorunla paylaş
yamulmayla birlikte sertleşme oluyormu?
magnezyum eksikliğide sebep olabilir

bu arada dün brown kurabiyeyi yaptım 3-4 tane birden yedi çok beğendi hep yap diyo
işyerine de bikaç tane getirdim 2 bayan var burda ikiside tarifini aldı çok güzel olmuş akşam da beğenirler sanırım
ayrıca çok basit acil durumlarda misafire hızlıca yapılabilir

benim kızda geleydi böyle tetikte bekletmeseydi
banada her an doğurabilirsin dediler ama yok parmağında oynatıyor velet
bakalım arkadaşın mı ben mi önce dğurcam haber ver banada

sağolun kızlar ben hastaneye gittim geldim bile :)) meydan tıpa gittim kan verdim sonuç 12.30'da çıkacakmış. heyecanlı bir şekilde bekliyorum eve geldim..

bu arada bu şehirde yaz bitmeyecek miracle yandık biz, dışarısı cayır cayır yanıyor şimdiden, 35 derece olmuş.. 1-2 ay sonra artık asfaltlar mı erir biz mi eririz bilmiyorum

melis 1 ay var dimi aslında senin normal doğum zamanına, inşallah erken gelmez ne kadar beklerse o kadar iyi, yinede erken gelirse sağlıklı bir şekilde gelir inşallah..

hanzade eşine çok geçmiş olsun canım ya, geçmişi okumuştum sabah ama heyacandan biçok şeyi unuttum kusura bakma. inşallah ilerlemez bacaklarındaki ağrı.

canım liva hanım en hayırlı zamanda gelir inş.

önerilerin için çok teşekkürler dikkat edeceğim umarım geçer çünkü bişey yemeye korkar oldum acaba midemi yakar mı diye

yamuluyo derken bariz bi şekilde değil de ben bebeğin orda olduğunu hissedebiliyorum canım orası sertleşiyo ama magnezyum kullanıyorum yine de sorayım doktoruma

E melis dogurmasin die yurumuyo hic :) o nasi olcak

he valla doğurtmuyorlar beni
sıkıldım artık sıcaklarda bastırdı

dün akşam resimleri gösterdin ya bi canım çekti bi canım çekti
hemde daha önce yemediğim şeyi
gerçi pis boğaz oldum herşeyi çekiyor ama düşünmedim değil kalkıp bendemi yapsam diye
hala aklımda blogta var dimi tarif?

amin canım amiiiinnn,daha 1 ay var ödümüzü patlattı deneme yaptı azcık
hayırlısıyla gelsede rahatlasam demiyor değilim

seninde bakalım güzel haberleri bekliyoruz heycanla çakılı kaldım pc başında :)

aminnn tatlım hepimizin bebişleri tam zamanında gelsin acele kaçak olmasınlar :)
yağlı,salçalı da yapabilir ama sakızla çok rahatladığını söyleyenler var
tatlım magnezyumda alıyorsan sorun yoktur o zman, neden hemen söylemek istedim haziran annelerindede böyle durumlar oluyordu hep acaba bebekmi sertleşmemi deniliyordu hemen sen diyincede aklıma geldi
için rahat olsun tatlım seninki öyle değil anlaşıldı yoksa hemen derdin aaa evet yamuluyor sertleşiyor öyle değil
erdem paşa o belli :)

Son düzenleme:

valla hepimiz senin kadar heyecanlıyız landflovesim

aynen öyle dün bende 2 km yürüdüm ama varya eve geldiğimde ter içindeydim.

ben galiba son 3 ay eve mahkum olacağım

kuzum ordan niye bana gelmedin yaa ne güzel kahvaltı yapardık yalnız yalnız bişey yapasım gelmiyo

sakızı da deneyeceğim canım.herkes ayyyy çok saçlı olacak şimdiden başladıysa diyorlar :)

dedim çocuk benim midemde mi arkadaş saçı nasıl midemi yaksın doğunca göreceğiz bakalım :) bayılıyorum şu hurafelere

yok yok ben bebek olduğunu hissediyorum tatlım ama yine uyarın için saol doktoruma sorayım not aldım.

eee teyzesi 28-30 cm olmuşuzdur artık o kadar küçük diiliz malum karın çok olmayınca artık genişletmek için uğraşıyor galiba sıpa baktı tombişleşince sığamayacak alan açıyor kendine

eşimde gel benim yanımda bekle dedi ama sıcaktan bayılacak gibi oldum eve attım kendimi..teşekkür ederim canım teklifin için, ben sabahın köründe yaptım kahvaltımı sende yemeye çalış bu saate kadar beklenir mi hiç.. erdem acıkmıştır iyice. ağlıyodur belkide zavallım sesini çıkaramıyodur

yarım saat kaldıııı :18: araba bende, eşimin iş yerine gidip onu alacam, ben çıkayım yavaştan..

oy o kadar büyüdümü ablasına yetişmiş bile ay ay
benimde miğdem hiç yanmadı o zman benimkide keltoş bişi olucak hatta ben çok dalga geçtim kabak kızımmı olucak benim banane ben toka takıcaktım ama diye
kesinlikle hurafe bakalım bizimki doğunca tam onaylamış olur

tamam tatlım aklında olsun, deneyimler önemli
ben kız bu arada yine çıtladı, anne bebek arasında elektirklnme diyorlar bu seferde nasıl bir elektrğe sahipsek

olsun öğlen yemeği yerdik neyse uygun zamanda beklerim mutlaka canım...

valla midemin yanmasından korktuğum için yiyemiyorum ki şimdi atıştırırım bişeyler

hadi güzel haberleri bekliyoruzzzz

dün akşam resimleri gösterdin ya bi canım çekti bi canım çekti

üzüldüm şimdi herşeyi fotoğraflıyorum keşke imkanım olsa getirsem hemen ama çok basit sen bile şu halinle yapabilirsin canım blogta tarif var

valla 8 nisanda 27 cm di büyümüşüzdür teyzesi

demek sana da diyolar saçın mide yanması yaptığını sende cicili bandajlardan takarsın ama bence saçlı olucak senin prenses

o nemek kız çıtlama falan anlatsana ben hiç bilmiyom öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…