- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.141
Landfloves sonucu almistir simdi. Darisida basimiza insallahhhh
kızlar aldık sonucu, eve geldim ben.. 694,69 çıktı. yaani?? eşim hemen int.den baktı bile daha hastanedeyken, 5 haftalıkmış sanırım :)
kızlar aldık sonucu, eve geldim ben.. 694,69 çıktı. yaani?? eşim hemen int.den baktı bile daha hastanedeyken, 5 haftalıkmış sanırım :)
kuzum tekrar tekrar tebrik ederim son adet tarihin neydi hemen hesaplama yapiciiiz
son adet tarihim 21 marttı.. benim 34-35 gün oluyor arası.. 25'inde olmam lazımdı 2 gün gecikti.
kuzum 5 hafta 2 günlük hamilelik tabiriyle 5+2 hamilesinnnnnn
landfloves canım 16 mayısta tam 8 haftalık hamile oluyorsun ve doktora gidersen rabbimin izniyle kalp atışlarını duyabilirsiniz
hangi doktoru düşünüyorsun şimdi bunu araştır bakalım benim doktoruma da gidebilirsin kuzum
Tatlim ben anlamam bu islerden.ama kizlara gore doktora gorunmek gerekirmis.kalinlasmayi gormesi gerekirmis doktorun.ki iyce emin olsun bebise.benim fikrimce sen hemen bi doktora git.1 ay cok uzun bekleme
bir ay beklemem zaten ama 7-8 haftadan önce zaten kalp atışı falan duyulmuyormuş.. 8 haftalıkken gideriz sanırım, tabi bekleyebilirsek
sen şimdi yazlıkta mısıııın? o erikler yazlıktaki bahçenizden falan mı? süpermiş..
hala inanamıyorum gerçek gibi gelmiyor bana yaa, birden bire 5 haftalık hamile olduğumu öğreneceğim aklıma gelmezdi.. şu siteden hamilelik takvimi yapayımda okurum içerde ne oluyor ne bitiyor
bilmiyorum ki hangi doktora gideriz,bikaç kez hasta olduğumda şifa hastanesine gittik çok düzenli ilgililer, ama geçen haftaki selde biliyomusun bilmiyorum şifa hast.ni sel bastı, gerçi temizlenmiş düzenlenmiş tekrar ama alt 2 kat komple sular altında kalmıştı, gitmem galiba oraya. bide annemgilin ordaki olimpos hastanesini seviyorum, hemşire olan bi arkadaşımda orda doğum yaptı doktorunu tanıyordu, seninki nerde adı ne? onada gidebilirim?
landfloves canım 16 mayısta tam 8 haftalık hamile oluyorsun ve doktora gidersen rabbimin izniyle kalp atışlarını duyabilirsiniz
hangi doktoru düşünüyorsun şimdi bunu araştır bakalım benim doktoruma da gidebilirsin kuzum
bu hafta gitsek rahim kalınlığı vs belli olur mu? ben belli olmaz daha görünmez bile diye düşünmüştüm eğer belli olacaksa giderim tabi niye gitmiyim.
miracle afiyet olsun canım, bende tatlı yedim öğle yemeği niyetine, dolabı açınca gördüm dayanamadım.. akşam içinde yemek hazırlığı yaptım, şimdi kızlar kızacak bana özellikle hanzade ama akşam yemeğini deniz kenarında yiyecez sonrada denize gireriz esinti olmazsa. ama yarın kesin denizdeyim.
yüzmek çok iyiymiş hamileyken onu okudum, bende bi sorun olmazsa eylül sonuna kadar yüzerim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?