Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar aldık sonucu, eve geldim ben.. 694,69 çıktı. yaani?? eşim hemen int.den baktı bile daha hastanedeyken, 5 haftalıkmış sanırım :)

landfloves canım 16 mayısta tam 8 haftalık hamile oluyorsun ve doktora gidersen rabbimin izniyle kalp atışlarını duyabilirsiniz

hangi doktoru düşünüyorsun şimdi bunu araştır bakalım benim doktoruma da gidebilirsin kuzum

kuzum 5 hafta 2 günlük hamilelik tabiriyle 5+2 hamilesinnnnnn

hala inanamıyorum gerçek gibi gelmiyor bana yaa, birden bire 5 haftalık hamile olduğumu öğreneceğim aklıma gelmezdi.. şu siteden hamilelik takvimi yapayımda okurum içerde ne oluyor ne bitiyor

bilmiyorum ki hangi doktora gideriz,bikaç kez hasta olduğumda şifa hastanesine gittik çok düzenli ilgililer, ama geçen haftaki selde biliyomusun bilmiyorum şifa hast.ni sel bastı, gerçi temizlenmiş düzenlenmiş tekrar ama alt 2 kat komple sular altında kalmıştı, gitmem galiba oraya. bide annemgilin ordaki olimpos hastanesini seviyorum, hemşire olan bi arkadaşımda orda doğum yaptı doktorunu tanıyordu, seninki nerde adı ne? onada gidebilirim?

Tatlim ben anlamam bu islerden.ama kizlara gore doktora gorunmek gerekirmis.kalinlasmayi gormesi gerekirmis doktorun.ki iyce emin olsun bebise.benim fikrimce sen hemen bi doktora git.1 ay cok uzun bekleme

Tatlim ben anlamam bu islerden.ama kizlara gore doktora gorunmek gerekirmis.kalinlasmayi gormesi gerekirmis doktorun.ki iyce emin olsun bebise.benim fikrimce sen hemen bi doktora git.1 ay cok uzun bekleme

bir ay beklemem zaten ama 7-8 haftadan önce zaten kalp atışı falan duyulmuyormuş.. 8 haftalıkken gideriz sanırım, tabi bekleyebilirsek

sen şimdi yazlıkta mısıııın? o erikler yazlıktaki bahçenizden falan mı? süpermiş..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilirkisilere birakiyorum yorumlari :)

Evt cnm yazligin erikleri.aklima geldikce toplayip yiyorum dislerim uyustu

kızlar aldık sonucu, eve geldim ben.. 694,69 çıktı. yaani?? eşim hemen int.den baktı bile daha hastanedeyken, 5 haftalıkmış sanırım :)

tebrik ederimmmmmm kesin olarak tastikli onaylı belgeli hamilesin çoooook sevindim

tatlım benden sana akıl olmaz ama
bence 1 ay uzun bir süre ve bekleme
en azından doktora kan testi sonucuyla görüb bir kontrolden geç onunda yorumunu al
benimde ilk seninki kadar bir oran çıkmıştı kese ve kalp atışı yerine doktor rahmin kalınlaştığını muhtemel tutunduğu yeri göstermişti
ilk aşama için sağlıklı ortam oluştuğunu belirtmişti
birde bu dönemde gebeliğe hazırlık sürecini bundan sonra neler olucağını konuşmuştuk
seninde bir doktorla görüşüp kontrolden geçmende fayda var
sonrasında zaten kalp atışı kese için doktor sana belli bir zaman tarih verir

ya bulutların üzerinde gibisin demi canım

canım iyi olarak duyduğun doktora bi gidersin beğenmezsen değiştirirsin canım

ben medical parkta burcu hanıma gidiyorum canım.

ayrıca smillanın dediği gibi hemende gidebilirsin ama aksi bi durum 7 ve 8. haftalarda belli oluyor

bende bi koşu biber dolması yaptım geldim çık gelde yiyelim

bu hafta gitsek rahim kalınlığı vs belli olur mu? ben belli olmaz daha görünmez bile diye düşünmüştüm eğer belli olacaksa giderim tabi niye gitmiyim.

miracle afiyet olsun canım, bende tatlı yedim öğle yemeği niyetine, dolabı açınca gördüm dayanamadım.. akşam içinde yemek hazırlığı yaptım, şimdi kızlar kızacak bana özellikle hanzade ama akşam yemeğini deniz kenarında yiyecez sonrada denize gireriz esinti olmazsa. ama yarın kesin denizdeyim.

yüzmek çok iyiymiş hamileyken onu okudum, bende bi sorun olmazsa eylül sonuna kadar yüzerim sanırım.

Onaylı tasdikli hayırlı olsun canım :)
bende hastanedeyim film için bekliyorum ama sıkıldım hava çok güzel kendimi dışarı atmak istiyorum doktor bana haftada üç gün zorunlu spor verdi ama burda öyle biryer yok sadece bi fit var oda kimse tavsiye etmiyo

kızlar 1 ay bekleme diye benim cümlelerime dayanarak diyorsanız ben tam 8 haftalık olduğu yani pazartesiden itibaren 17 gün sonrasını söylemiştim yani 2 hafta bilginizeeee

tatlım kendimden örnek vermek gerekirse
ben daha kan testi olmadan doktor kontrolüne girmiştim doktor, rahmin kalınlaştığını bağ dokularının olduğunu ve tutunduğu yeri göstermişti burda birşeyler var diye
sonrasında kan testi vermiştim haftasıyla uyumlumu geç mi erken mi döllenme olduğunu görmüştük

benim git dememin sebebi öncesinde dediğim gibi bir kontrolden geçmen bu süreçte neler olup biticek konuşman
hemde doktorun fikrini alman bazı doktorlar garantici gün gün kan testini tekrarlatırlar oranlar istediği kadar yükseliyormu diye
kalp atışı kese durumunu hatta daha var ilk aşamaları bakalım derler
tabi bu rahmi inceleme yorumlar doktordan doktora değişir

dediğim gbi asla akıl olmaz ben yaşadığım süreci paylaşmak istedim
sanırım en son özdenin de benzer durumu oldu, çünkü sürekli bekliyorduk noldu ne dedi doktor diye
ilk dönemi kontrol altında geçmişti:)

landflowes çokkkk ama çokk sevindim..şapşal gülümsüyorum evin içinde
sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah..darısı isteyenlere....​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…