Eylül dostluğumuza burada devam (:

hadi be ordan
hamile misin
ayy innamıyorum neler kaçırıyorum ben ya çok sevindim çookkk
ne zaman başladınız yoksa dediğim gibi kaçak mı oldu

hadi be ordan
hamile misin
ayy innamıyorum neler kaçırıyorum ben ya çok sevindim çookkk
ne zaman başladınız yoksa dediğim gibi kaçak mı oldu

Evet ahseeeen hamileymişim ben, sizlerden başkada kimse bilmiyor ailelerimizin şehir dışından dönmelerini bekliyoruz.. Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah, hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum amiiin sağolun..

Söyle bi bakınca hamile olanlar grubu olsak daha mantıklı :) azınlığa düştük ben hanzade daphne simila spedy terem başka ?

Günaydınlar...

Hayırlı güzel sağlıklı huzurlu bir hafta olsun inşallah haftasonu yoğun ama keyifli geçti ve sanırım çok para harcadık.
Bundan sonra daha az gezmeye karar verdik yedik içtik helali hoş olsun tabiki ama sonrası bizi sıkıştıracak

ve regl oldum arkadaşlar

Cumartesi günü mevlüte gittim. ve tabiki bakırköy pazarına da gittik çok şirin şeyler var ya bayıldım hepsine ama tabi bizim çok zamanımız da yoktu :13: mecbur hızlıca gezdik döndük bir kaç parça bişeyler aldım.
akşam da o yorgunlukla yazlık kışlık işlerimi hallettim gardolap bitti sadece daha işlerim var inşallah bu haftaya bitirmem lazım cumartesi gelecek kadın ile birlikte bahar temizliğimizi yapcağız

günaydın kızlar
sabah sabah aldığım haberle yorgunluğum geçti nerdeyse landflovesss çok sevindim canım gözünüz aydın çok çok mutlu oldum en güzel hamilelik öğrenme şekli oldu seninki hem isteyerek hemde o ay stresle beklemeyerek çok güzel olmuş canım allah tamamına erdirisn kucağınıza almayı nasip etsin.
bize gelince c.tesi taşındık 2günde çoğu şeyi yerleştirdik annemle.ama yinede ufak tefek birsürü şey var.yavaş yavaş halledicem bakalım.buarada kv.5 dk.bile uğramadı yardım etmesini geçtim neymiş babasını acile götürmüşler bigün öncesinden sonra eve getirmişler yanındaymış benide 1kez aradı okadar.hastalık sonuçta ama adam hafta da bir acile gider nerdeyse o derece alıştık artık rahatsızlığına birde kayınpederim evde sürekli bi 5dk.ona bıraKIP geleibilirdi neyse önemli değil herzamanki yaptığı şey zaten..

chitlenbik yeni eviniz hayırlı olsun canım baya yerleşmişsin sanırım ohh tertemiz mis gibi...
işlerin bitince fotolarını paylaşırsın artık biliyosun eylül gelinleri olarak çok meraklıyız...
bu arada herkes 2.evinin fotosunu paylaşmaya başladı vafi hala paylaşacak aşk olsun

günaydın kızlar..

maalesef topikcan son zamanlardaki gibi çok sessiz

h.sonum yoğun geçti, eşim bebek bakma konusunda bayağı yetenekli çıktı, sadece bezlemek konusu gözünü korkutuyor

c.tesi kurstan sonra kuzenlerle birlikte gezdik, okey oynadık ve biz 2 hamile kıtlıktan çıkmış gibi yedik nolduysa bize, pazar günüde tüm gün midem yandı.. Şimdi daha iyiyim..

Çok saol canım güzel oldu ya çok hoşumuza gitti salon kocamanmış eşyalarımız kendini gösterdi bu evde salona 2 berjer bile düşünüyoruz koymayı şimdi halılarım yok yıkmaya verdim tam olarak yerleşince paylaşıcam canım

çok teşekkür ederim canım darısı inşalllllaaahhh en yakın zamanda seninde başına canım.. ben henüz pek bişey hissetmiyorum, kontrole gidip bişeyler görmeden ikna olamadım sanıırm hamile olduğuma.
yeni eviniz hayırlı olsun bebek sesleriyle dolsun inşallah. :))

ya ben sürekli araba kullanıyorum iş için, acaba ilerde bir sorun olur mu? mesela bu sabah işe gelir gelmez çıktım daha yeni döndüm. birde zirai ilaç deposunu gezdim hiç bişeye dokunmamaya çalıştım tabi, ama bu iş ilerde bana sıkıntı olacak gibi

Canım takviminde hayırlı olsun Ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…