Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım takviminde hayırlı olsun Ne zaman gideceksin doktora?

teşekkürler :)) bu cuma gitmeyi düşünüyorum, kese mese tam oluşsun alttan bakmalarına gerek kalmasın. kalbi atmayada bi hafta sonra başlarmış galiba, haftayada kalbini dinlemeye gideriz sanırım.

chitlenbik yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bak fotoları en kısa zamanda bekliyoruz ona göre :)
kvalide durumunada takılma boşver herşyi çok güzel yapmışssınız annenle geriside yavaş yavaş olur hemde zamanı gelince kvalide anlar durumu

landfloves tatlım dikkat et kendine işin dolayısıyla geziyorsun, araba içinde doktorum ilk aylar ani hareket panik yok demişti, bi tanıdığımızda doğurana kadar kullandı yani kişiye bağlı oluyor

hanımlar benimde dün büyük temizliğim vardı çok şükür bitti herşey nasıl mutlu huzurluyum anlatamam
2 temizlikçi geldi saat 2-3 gibi bitirdiler arkasından tabi annem rahat durmadı akşam 8 e kadar mutfak dolap içleri bardak çanak yıkadı sağolsun hakkını ödeyemem valla

Canımcım çok saol sende rahatlamışsındır misss gibi olmuş evin annelerin hakkı ödenmez gerçketen allah onlardan bin kere razı olsun büyüyünce kızında sana böyle diyecek

landfloves hemen dr.a gidecekmişsin zaten sorarsın bakalım hamilelik durumuna göre bebeğin tutunmasına göre arabanın sakıncısı olur mu söyler doktorun

ohh meli güle güle kirlet canım

çok sağol tatlım enerji doldum geçti ağrılar falan
dünden beri makinam durmadı hiç şimdi sıra normal çamaşırlara geldi

Canımcım çok saol sende rahatlamışsındır misss gibi olmuş evin annelerin hakkı ödenmez gerçketen allah onlardan bin kere razı olsun büyüyünce kızında sana böyle diyecek

annelerin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum sanada bak ev taşımada nasıl yardımcı oldu
kızımı iyi eğitmem gerek anasının her işini yapsın

landfloves bu arada akşam okudum ama cevaplayamadım
sürekli denize girebilme imkanın süper bebeğin ve sen çok şanslısınız gerçekten kıskandım

slm kızlar..

çitlenbik eviniz hayırlı uğurlu olsn cnm..nerde evin?ziyaret edeyim hemen

melis pisliğini 2 temizlikçi anca temizledi desene
ohh miss gibi olmuştur şimdi ne güzel

ben haftasonu yazlıktaydım.pazar günüde eşim geldi..çiçek böcek içerisinde tertemiz bi hava ile 2 gün geçirmek iyi geldi.

landfloves bu arada akşam okudum ama cevaplayamadım
sürekli denize girebilme imkanın süper bebeğin ve sen çok şanslısınız gerçekten kıskandım

ay canım benim kıskanma yaaa, bak ne güzel eşinde istiyor taşının gelin buraya işteee.. pazar günü denize girdim yüzdüm bile ben :)

bizim burda bi tanıdığada doktor denizi yasaklamıştı hamileydi, mikrop kapma ihtimali var demişti, sadece ayaklarını sokabiliyordu oda.. inşallah bende öyle bişey olmaz ben çatlarım girmezsem

alemsin valla melis

doğru söze ne denir ciddi ciddi tabaka kaplamıştı canlarım çamur aktı
ohh kıskandırdın bizi tğm haftasonu cennetin içinde keyif yaptın hanfendi
noldu sizin arkadaşlar çözüm yolu buldular mı?

alemsin valla melis

napıyım geleceğe yatırım boşa demiyorlar

gel geeell beklerim herzaman.senin çiçekleride gördüm çok güzeller yaa benm ki dün bimden 2 dal bambu almış onu nasıl ekicez nasıl bakıcaz hiç bilmiyorm senin bilgin varmı öyle çiçeklerden?eve koca saksıyla ayda bir sulansa yeter olan çiçeklerden alacakmış onlar da hangileri oluyosa

Son düzenleme:

bende bambuyu çok seviyorum ama bakmasını bilmiyorum.uğraşmamak içinde almıyorum.sulama işini kocam çok iyi yapıyor.işten geldiğinde ilk işi balkonca çıkıp saksılara su vermek oluyo.o yüzden rahatım.
eve gelsem beni alacakmısın kız. kocan kızmasın :26:

melis bizim arkadaşların sorunundan ben bıktım.ve kızdan soğudum ben bile..size anlatmadığım geçmişle ilgili birçok şey öğrendik..buda beni etkiledi açıkçası.arkadaşlığımı devam ettirme konusunda bile süphelerim var..
dertlerini o çocukla paylaşabiliyormş sadece o anlıyor ve dinliyormuş onu..görüşmeye devam edecekmiş..boşa beni diyormuş kocasına..kocasıda saftirik kabul etmiş bu şekilde.

dahasıda mı çıktı
şu anda dahası ne olbilir diye komplo teorileri üretmeye başladım
o çocuk başka dertlerinden anlamasın sakın töbe töbee çocuk psikologtur belkide siz bilmiyorsunuzdur
sonuç olarak barıştılar yani
kıyamet yakın

araları iyi değil ama kimse kimseyi kesip biçmiyor ve boşanmıyorlar..bu şekilde nasıl eskiye dönerler bilmem walla..

Konuya dalıyorum...

Ocwnys ile konuştum selamı var.
taşınma işi haziranın sonuna doğru olabilir dedi iptal etmeye gerek yokmuş.
Hanzade senin söz ile ilgili ne zaman kesin bilgi olur lazeri hala aramadım öne alacağım onun için biraz acele aramam lazım.

alır alır almazsa döverim onu bambuyuda baktım şimdi netten suda yetişiyomuş ışıklı bir ortam istiyomuş.bizimki çok hevesli ama bende senin gibi uğraşamam kendisi uğraşsın dursun işi ne eve gelince

similla çocuğu arayıp küfür edesim var...bu kadar da geniş olunmaz ki ...

speedy ankara işi için arayıp soruyorum haber bekliyorum net değil maalesef

bambuuların bakımı zor değil bi ara annemde de vardı iş yerimde de var kocaman su da yetişiyo aydınlık olması lazım odanın zorlanmazsın yani

Ben geldim geçmişe bakma fırsatım olmadı hemen geldim
dün piyerloti ye gittik giderken spedynin evinin oralardan geçtik eşime gösterdim çok beğendi oraları buluşma tarihi yine mi değişti :)

merhaba iyi haftalar herkese

hafta sonu ense ölçümüne gittik ama bebek dönmediği için 3 denemeden sonra ense ölçülebildi yarım saat arayla 3 kere mola verdim bol bol bebeği gördük ense ölçüsü normal çıktı cinsiyet konusundada doktor yorum bile yapmadı dedi 2-3 hafta daha bekleyelim bende kesin sonucu almak için 3 hafta daha beklemeye karar verdim belki hatta 4 haftada beklerim çünkü bebeğin kımıldamaya hiç niyeti yok ölece yatıyor çok yorulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…