- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.181
Canım takviminde hayırlı olsunNe zaman gideceksin doktora?
chitlenbik yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bak fotoları en kısa zamanda bekliyoruz ona göre :)
kvalide durumunada takılma boşver herşyi çok güzel yapmışssınız annenle geriside yavaş yavaş olur hemde zamanı gelince kvalide anlar durumu
landfloves tatlım dikkat et kendine işin dolayısıyla geziyorsun, araba içinde doktorum ilk aylar ani hareket panik yok demişti, bi tanıdığımızda doğurana kadar kullandı yani kişiye bağlı oluyor
hanımlar benimde dün büyük temizliğim vardı çok şükür bitti herşey nasıl mutlu huzurluyum anlatamam
2 temizlikçi geldi saat 2-3 gibi bitirdiler arkasından tabi annem rahat durmadı akşam 8 e kadar mutfak dolap içleri bardak çanak yıkadı sağolsun hakkını ödeyemem valla
ohh meli güle güle kirlet canım
Canımcım çok saol sende rahatlamışsındır misss gibi olmuş evin annelerin hakkı ödenmez gerçketen allah onlardan bin kere razı olsunbüyüyünce kızında sana böyle diyecek
landfloves bu arada akşam okudum ama cevaplayamadım
sürekli denize girebilme imkanın süper bebeğin ve sen çok şanslısınız gerçekten kıskandım
çok sağol tatlım enerji doldum geçti ağrılar falan
dünden beri makinam durmadı hiç şimdi sıra normal çamaşırlara geldi
annelerin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum sanada bak ev taşımada nasıl yardımcı oldu
kızımı iyi eğitmem gerek anasının her işini yapsın
slm kızlar..
çitlenbik eviniz hayırlı uğurlu olsn cnm..nerde evin?ziyaret edeyim hemen
melis pisliğini 2 temizlikçi anca temizledi desene
ohh miss gibi olmuştur şimdi ne güzel
ben haftasonu yazlıktaydım.pazar günüde eşim geldi..çiçek böcek içerisinde tertemiz bi hava ile 2 gün geçirmek iyi geldi.
alemsin valla melis
slm kızlar..
çitlenbik eviniz hayırlı uğurlu olsn cnm..nerde evin?ziyaret edeyim hemen
melis pisliğini 2 temizlikçi anca temizledi desene
ohh miss gibi olmuştur şimdi ne güzel
ben haftasonu yazlıktaydım.pazar günüde eşim geldi..çiçek böcek içerisinde tertemiz bi hava ile 2 gün geçirmek iyi geldi.
gel geeell beklerim herzaman.senin çiçekleride gördüm çok güzeller yaa benm ki dün bimden 2 dal bambu almış onu nasıl ekicez nasıl bakıcaz hiç bilmiyorm senin bilgin varmı öyle çiçeklerden?eve koca saksıyla ayda bir sulansa yeter olan çiçeklerden alacakmış onlar da hangileri oluyosa
bende bambuyu çok seviyorum ama bakmasını bilmiyorum.uğraşmamak içinde almıyorum.sulama işini kocam çok iyi yapıyor.işten geldiğinde ilk işi balkonca çıkıp saksılara su vermek oluyo.o yüzden rahatım.
eve gelsem beni alacakmısın kız. kocan kızmasın :26:
melis bizim arkadaşların sorunundan ben bıktım.ve kızdan soğudum ben bile..size anlatmadığım geçmişle ilgili birçok şey öğrendik..buda beni etkiledi açıkçası.arkadaşlığımı devam ettirme konusunda bile süphelerim var..
dertlerini o çocukla paylaşabiliyormş sadece o anlıyor ve dinliyormuş onu..görüşmeye devam edecekmiş..boşa beni diyormuş kocasına..kocasıda saftirik kabul etmiş bu şekilde.
dahasıda mı çıktı
şu anda dahası ne olbilir diye komplo teorileri üretmeye başladım
o çocuk başka dertlerinden anlamasın sakın töbe töbeeçocuk psikologtur belkide siz bilmiyorsunuzdur
sonuç olarak barıştılar yani
kıyamet yakın
bende bambuyu çok seviyorum ama bakmasını bilmiyorum.uğraşmamak içinde almıyorum.sulama işini kocam çok iyi yapıyor.işten geldiğinde ilk işi balkonca çıkıp saksılara su vermek oluyo.o yüzden rahatım.
eve gelsem beni alacakmısın kız. kocan kızmasın :26:
melis bizim arkadaşların sorunundan ben bıktım.ve kızdan soğudum ben bile..size anlatmadığım geçmişle ilgili birçok şey öğrendik..buda beni etkiledi açıkçası.arkadaşlığımı devam ettirme konusunda bile süphelerim var..
dertlerini o çocukla paylaşabiliyormş sadece o anlıyor ve dinliyormuş onu..görüşmeye devam edecekmiş..boşa beni diyormuş kocasına..kocasıda saftirik kabul etmiş bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?