Eylül dostluğumuza burada devam (:

Tembel sıpaaaaa

ohh yan gelmiş yatıyor demek özden keyfi yerinde
smilla ben kaçırdım sanırım konuyu ne oldu arkadaşlarına
bu arada herkese hayırlı haftalar dilerim ben salya sümük yatıyorum yarım yamalak temizlik yaptım...

kasım annelerinde cinsiyet öğrenenler var hemde kasım sonu doğum yapacaklarda nasıl oluyor da ben öğrenemiyorum

Ben geldim geçmişe bakma fırsatım olmadı hemen geldim
dün piyerloti ye gittik giderken spedynin evinin oralardan geçtik eşime gösterdim çok beğendi oraları buluşma tarihi yine mi değişti :)

evet canım ya gördüm keşke gelseydiniz bize de

kasım annelerinde cinsiyet öğrenenler var hemde kasım sonu doğum yapacaklarda nasıl oluyor da ben öğrenemiyorum

senin oğlun uyuşuk ondan dolayı

Hanzade ; bekleyim o zaman bir kaç hafta daha randevarı çok yoğun oluyor değiştirmem zor da olabilir. aradım en az 2 hafta önceden haber vermelisiniz haftasonları zaten full doluymuş. değiştiremeyebilirim de en kötü 17:00 a yetişmek zorunda kalacağım

Son düzenleme:
speedy benim de gittiğim yer öyle haziran için şimdiden randevu alıcam mesela seni anlayabilitorum
hepinizden özür dilerim valla net bşy söyleyemediğim için kızlar kusura bakmayın akşam tekrar arıcam konuşcam

aynen ya keşke biraz boş olsaydı ya ne güzel rahat olurdum tatile de gideceğim diye bu son lazer olacak sonra yaza gireceğim diye gidemeyeceğim en az 3 hafta öncesine kadar gitmm lazımmış ama full günleri dolu sinir ettiler.
önemli değil be canm seninle ne alakası var.. akşam arayacaksan bende yarına arayıp kesinleştiririm o zaman

bu sene tatil planı yok gelişi güzel olacak bakalım ne olacak bilmiyorum keşke belli olsaydı çok ihtiyacım var valla

h.sonları kocam çalıştığı için kaçamak yapmak da zor bizim için tek başıma malak malak takılıyorum kışın tamam da yazın çok zoruma gidiyo tatil şart bize

biz özden kafa kafaya verelim onun kocası da çalışıyo pazarları keşke daha yakın olsak

herzaman olması kötü tabi.eşim bazen olmuyo akşamları ben rahat ediyorum..
ama evdeysem o gün gündüzdem bide akşamda geç gelecekse sıkıntıdan patlıyorum

selam hatunlaaaar...

biz bugün 11 e kadar uyuduk oğluşumla sonra kahvaltımızı yapıp ev işine giriştik yatağımın altını temizledim yorganı battaniyeyi havalandırıp geçen sizlerde konuşmuştunuz ya vakumlu hurçlarım varmış 2 tane yorganlarımı ona kattım baya yer açıldı iyi oldu valla saolun kızlar..

yatak odam temizlendi diğer taraflara geçeceğim ama biraz dinlenmem lazım azıcık ağır kaldırdım galiba

özdn kuzum bizim sıpa 16. haftada göstermişti eğer hatırlarsan her hafta doktordaydık

siyah deniz geçmiş olsun canım

hanzade yazın gelin bize size süper tatil işte bende ev tipi tüp gibi olurum o zamana malum 8 ve 9. aylarım olacak bunalıma girmekten kurtarır senin enerjin

hg miracle.
sonunda adapte olup temizliğe bile başladın maaşallah.sor bunların hesabını erdem paşaya gelincee

hg miracle.
sonunda adapte olup temizliğe bile başladın maaşallah.sor bunların hesabını erdem paşaya gelincee

hoşbuldum smilla

çok şükür 2-3 haftadır düzenli temizliğimi yapabiliyorum ondan öncesinde b.k götürüyordu artık hep temiz :)

az kaldı bi gelsin o soracağım ben ona ısırıcam totosunu

kızlar dün arkadaşıma uğradım 5 aylık bi oğluşu var maşallah nasıl tatlı kıkır kıkır gülüyo onu görünce erdem de bi an önce doğsun istedim

LANDFLOVES napıyon şekerim? bebişine alıştınmı? kocan nasıl tepki verdi merak ediyorum

bebişten haberim yok ama deli gibi su içiyorum, su içip wc'ye gidiyorum sürekli, masamı tuvaletin önüne taşıtmayı düşünüyorum..

eşim şaşırdı şaşaladı sevindi, ağlar gibi oldu ağlayamadı bi kal geldi falan, sarıldı çok mutlu oldu.. şimdide sürekli bunla ilgili espriler yapıyor.

evet ya 9 ay çok uzun.tıbben araştırılıp kısalttırılmalı

benimkide seninkine benziyor bazı konularda ondan merak ettim..annenler naptı?

benimkide seninkine benziyor bazı konularda ondan merak ettim..annenler naptı?

evet eşlerimizin huyları benziyor gerçekten, ama yok yok aslında onlarda duygusalmış bizim sandığımız kadar da duygusuz değillermiş, çok sevinçli..

annemler henüz bilmiyor onun annesi benim anne babam adanadalar, dönmelerini bekliyoruz, telefonda söylemek istemedik.. ailelere söylemeden de kimseye söylemeyelim dedik, şu an sadece siz ve eşimle ben biliyoruz başka bilen yok.. haftaya açıklayacağım inşallah.. tepkilerini çok merak ediyorum, eşim çatlıyor gelde söyleme yazmış facesine geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…