- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.201
merhaba iyi haftalar herkese
hafta sonu ense ölçümüne gittik ama bebek dönmediği için 3 denemeden sonra ense ölçülebildi yarım saat arayla 3 kere mola verdim bol bol bebeği gördük ense ölçüsü normal çıktı cinsiyet konusundada doktor yorum bile yapmadı dedi 2-3 hafta daha bekleyelim bende kesin sonucu almak için 3 hafta daha beklemeye karar verdim belki hatta 4 haftada beklerim çünkü bebeğin kımıldamaya hiç niyeti yok ölece yatıyor çok yorulmuş
kasım annelerinde cinsiyet öğrenenler var hemde kasım sonu doğum yapacaklarda nasıl oluyor da ben öğrenemiyorum
Ben geldim geçmişe bakma fırsatım olmadı hemen geldim
dün piyerloti ye gittik giderken spedynin evinin oralardan geçtik eşime gösterdim çok beğendi oraları buluşma tarihi yine mi değişti :)
kasım annelerinde cinsiyet öğrenenler var hemde kasım sonu doğum yapacaklarda nasıl oluyor da ben öğrenemiyorum
speedy benim de gittiğim yer öyle haziran için şimdiden randevu alıcam mesela seni anlayabilitorum
hepinizden özür dilerim valla net bşy söyleyemediğim için kızlar kusura bakmayın akşam tekrar arıcam konuşcam
hg miracle.
sonunda adapte olup temizliğe bile başladın maaşallah.sor bunların hesabını erdem paşaya gelincee
LANDFLOVES napıyon şekerim? bebişine alıştınmı? kocan nasıl tepki verdi merak ediyorum
hoşbuldum smilla
çok şükür 2-3 haftadır düzenli temizliğimi yapabiliyorum ondan öncesinde b.k götürüyordu artık hep temiz :)
az kaldı bi gelsin o soracağım ben ona ısırıcam totosunu
kızlar dün arkadaşıma uğradım 5 aylık bi oğluşu var maşallah nasıl tatlı kıkır kıkır gülüyo onu görünce erdem de bi an önce doğsun istedim
bebişten haberim yok ama deli gibi su içiyorum, su içip wc'ye gidiyorum sürekli, masamı tuvaletin önüne taşıtmayı düşünüyorum..
eşim şaşırdı şaşaladı sevindi, ağlar gibi oldu ağlayamadı bi kal geldi falan, sarıldı çok mutlu oldu.. şimdide sürekli bunla ilgili espriler yapıyor.
benimkide seninkine benziyor bazı konularda ondan merak ettim..annenler naptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?