Eylül dostluğumuza burada devam (:

hahaaa.az daha tutsun çenesini..benimde en çok merak ettiğim eşimin tepkisi :26:

böyle bişey alın ailelere.size hediye aldık diyip paketi verin.içinde patik.çorap.ayakkabı.badi bişey çıksın.o anda onu açarlarken videosunu çek benim aklımdaki fikir bu şimdilik

Selammm...

Landfloves 'un takvimini ve testini birden görünce şok oldum... Tebrik ederim canımm... Çok sevindim... Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Hanzadecim senin de eşine geçmiş olsun... Benim eşim de bacaklarının ağrımasından -daha çok eklem yerleri onun da- şikayetçi bana soruyordu dün hangi doktora gitmem lazım diye benim de pek bi fikrim yok... Ne doktoru ilgilenir? Benimkinde de var o kilodan Bakalım inşallah verirler kısa zamanda kiloları...

bugün 5 tane film indirdim.sınırsız interneti buldum ya sömürdüm resmen

seviyorum izlemesini..geçende evim sensini izledim.ağladım ağladım iyi geldi

bugün 5 tane film indirdim.sınırsız interneti buldum ya sömürdüm resmen

seviyorum izlemesini..geçende evim sensini izledim.ağladım ağladım iyi geldi

adı ne de bakalım belki bana da fikir olur

evim sensin de hiç ağlamadım beni unutma filmi ile birebir aynı ve beni unutma çok daha başarılı

nirdesinizzz??

deli olucam anneler günü için hediyeleri aradım taradım internetten buldum alıcakken yine banka kartı kabul etmedi çıldırıcam, onca zamanım boşa gitti yani

acıklı türk filmi izliyorum türkan şorayın herşey çok güzeldi bi anda tırtladı, çok hızlı herşey

adı ne de bakalım belki bana da fikir olur

evim sensin de hiç ağlamadım beni unutma filmi ile birebir aynı ve beni unutma çok daha başarılı

başı fln berbattı zaten.ama kızın hastalığı tabisi beni ağlattı.özellikle altına işediği sahne varya..orda pik yaptım

hükümet kadın
titanların savaşı
usta
7 piskopat
aşk

izledikçe yorum yazarım

uurböcee sağol canım eşim baltalimanı hastanesine gitti orası bu tür kemik hastalıkları üzerine ama normal hastanelerde ortapedi ye gidiliyo diye biliyorum canım size de geçmiş olsun eklem yerlerinde eşimin ağrısıda ilerlemeden gitsin

mls ne hediyesi buldun bakalım

konu aynı olunca beni cezbetmedi bide tv nin içinbe girip fahriye evcanın ağzının ortasına terlikle vurasım geldi çok şımarıktı

hükümet kadını izledim bunların arasından

bak aklımda olsun benimde hastane görümcemin eşi eniştenin ayağında problem var gelince burdada görünücekler

hediye işine gelince anneme bu ara babetlere taktığı için babet, kvalideye büyük beden zordu ama şansa buldum pudra rengi bluz
ama alamadım

speedy bende yazmıştım buraya evim sensinde son sahnede tam ağlayacaklı oldum ordaki kızın düşüşü sebebiyle gülme krizine girmiştim

kızlar çok sıcak yaa durulmuyo bi de uzun kollu giymişim daha ince bşy giyseyim keşke çok pişmanım

akşam ne yemek var kızlar
ben yemek yapmıcam kocam geç geliyo
canım kavurma istiyo sabahtan beri kavurmalı kaşarlı sandviç yapıp yemeyi düşüyorum yanına buz gibi meyve suyu karışık cappy oohhh herşeye değer valla

burada pis boğaz doymak bilmeyen hamilelerin olduğunu unuttun galiba

hem spor var yorulmam duş alır sandviçimi yerim tv de olmadığı için kendimi işe veririm belki yazlık kışlıkları ayarlarım çok yorgun olmazsam

ya evet miracleda annesine böyle söylemiş benimde çok hoşuma gitti, şimdiye kadar alabileceğin en güzel hediye bu demiş vermiş.. ama bunu toplu olarak nasıl yaparız bilemedim, anne babalara herkes birlikteyken 4 adet hediye paketlesem versem bu seferde daha açmadan çakarlar mı diye düşünüyorum. hepsine ayrı ayrı aynı süprizi mi yapsak.. yada yemeğe davet edip fazladan bir servis daha açıp tam yemeğe otururken oraya bir çift minik ayakkabı koysak? var mı başka fikri olan?

Hanzadecim teşekkür ederim canım... En kısa zamanda gitsin o zaman ortopedi doktoruna...

Burda havalar çok ısındı ya... Haftasonu kışlıkların büyük kısmını kaldırdım... Hava o kadar sıcak ki makinaya çamaşır atıp seriyorum yeniden makinayı çalıştırıp onları sereceğim zaman önceki serdiklerim kurumuş oluyordu... evde de 3 tane çamaşırlık olunca makina sürekli çalıştı diyebilirim... Kazakları filan kaldırdım dolapların içini filan da sildim... Camları sildik,balkonları filan yıkadık eşimle, ben de yerleri sil süpür ev baya kendine geldi... Bahar temizliğimiz baya bitti sayılır 1 odanın camı kaldı silinecek

Son düzenleme:

bence hepsini çaya çağır.2 anneye hediye ver.anneler günü hediyeleriniz de..hiç anlamazlar hemde

bence hepsini çaya çağır.2 anneye hediye ver.anneler günü hediyeleriniz de..hiç anlamazlar hemde

ayy süper mantıklı anneler günü için davet et ver hediyelerini ayy ağlarlar beee senin de bebeiş anneler gününe yetişti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…