- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.221
evet eşlerimizin huyları benziyor gerçekten, ama yok yok aslında onlarda duygusalmışbizim sandığımız kadar da duygusuz değillermiş, çok sevinçli..
annemler henüz bilmiyor onun annesi benim anne babam adanadalar, dönmelerini bekliyoruz, telefonda söylemek istemedik.. ailelere söylemeden de kimseye söylemeyelim dedik, şu an sadece siz ve eşimle ben biliyoruz başka bilen yok.. haftaya açıklayacağım inşallah.. tepkilerini çok merak ediyorum, eşim çatlıyor gelde söyleme yazmış facesine geçen gün
bugün 5 tane film indirdim.sınırsız interneti buldum ya sömürdüm resmen
seviyorum izlemesini..geçende evim sensini izledim.ağladım ağladım iyi geldi
adı ne de bakalım belki bana da fikir olur
evim sensin de hiç ağlamadım beni unutma filmi ile birebir aynı ve beni unutma çok daha başarılı
başı fln berbattı zaten.ama kızın hastalığı tabisi beni ağlattı.özellikle altına işediği sahne varya..orda pik yaptım
hükümet kadın
titanların savaşı
usta
7 piskopat
aşk
izledikçe yorum yazarım
uurböcee sağol canım eşim baltalimanı hastanesine gitti orası bu tür kemik hastalıkları üzerine ama normal hastanelerde ortapedi ye gidiliyo diye biliyorum canım size de geçmiş olsun eklem yerlerinde eşimin ağrısıda ilerlemeden gitsin
mls ne hediyesi buldun bakalım
speedy bende yazmıştım buraya evim sensinde son sahnede tam ağlayacaklı oldum ordaki kızın düşüşü sebebiyle gülme krizine girmiştim
akşam ne yemek var kızlar
ben yemek yapmıcam kocam geç geliyo
canım kavurma istiyo sabahtan beri kavurmalı kaşarlı sandviç yapıp yemeyi düşüyorum yanına buz gibi meyve suyu karışık cappy oohhh herşeye değer valla
burada pis boğaz doymak bilmeyen hamilelerin olduğunu unuttun galiba
hahaaa.az daha tutsun çenesini..benimde en çok merak ettiğim eşimin tepkisi :26:
böyle bişey alın ailelere.size hediye aldık diyip paketi verin.içinde patik.çorap.ayakkabı.badi bişey çıksın.o anda onu açarlarken videosunu çekbenim aklımdaki fikir bu şimdilik
ya evet miracleda annesine böyle söylemiş benimde çok hoşuma gitti, şimdiye kadar alabileceğin en güzel hediye bu demiş vermiş.. ama bunu toplu olarak nasıl yaparız bilemedim, anne babalara herkes birlikteyken 4 adet hediye paketlesem versem bu seferde daha açmadan çakarlar mı diye düşünüyorum. hepsine ayrı ayrı aynı süprizi mi yapsak.. yada yemeğe davet edip fazladan bir servis daha açıp tam yemeğe otururken oraya bir çift minik ayakkabı koysak? var mı başka fikri olan?
bence hepsini çaya çağır.2 anneye hediye ver.anneler günü hediyeleriniz de..hiç anlamazlar hemde
ayy süper mantıklı anneler günü için davet et ver hediyelerini ayy ağlarlar beee senin de bebeiş anneler gününe yetişti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?