Eylül dostluğumuza burada devam (:

bence hepsini çaya çağır.2 anneye hediye ver.anneler günü hediyeleriniz de..hiç anlamazlar hemde

aaaa evet anneler günü yaklaştı, bak bu iyi fikir, yemeğe davet ederiz yemekten önce iki anneye hediye verir söyleriz hemen.. ayy çok heyecanlandımmmm

ya bende arayıp anneme söylememek için zor tutuyorum zaten kendimi

bundan daha güzel hediye olamaz sanırım harika ya duygulanfım bildiğin

hem anneler gününe yetişti.hem 2013 e yetişti maşallah

ilk bebişler yaşını dolduracak landflovesin bebeği doğduğunda

evet aralıkta doğacak inşallah, 2013'e yetişmesi değilde aralıkta doğacak olmasına çok sevinçliyim, eşimle benim burcumuz yay biliyorsunuz çocuğumunda hep yay olmasını istiyordum, hatırlarsanız sizede söylemiştim denk getirebilsek keşke falan diye.. 27 aralık yazıyor şimdi takvimde ama bikaç hafta erken doğar büyük ihtimalle, kızların hepsinin takviminden önce doğdu çünkü.

landflowes valla iyi tutuyorsunuz kendinizi biz hastanede öğrendiğimiz anda herkese toplu msj atar eşim kesinnnn :) ilk nikah tarihini aldığımızda belediyenin bahçesinde 7 sülalesini arayıp haber vermişti 17 eylül heeee diye
bende kalktım yata yata uyuştum resmen, tavuklu bezelye sote, tarhana çorba ve sütlaç yaptım.

bundan daha güzel hediye olamaz sanırım harika ya duygulanfım bildiğin

melis senin bebiş ters duruyor... benimki takla atıyordur heralde nokta kadar olunca alan büyük geliyordur öksürdüğümde hapşurduğumda falan sarsılıyormudur acaba rahim duvarına falan yapışıyodur belki kafasını falan çarpıyordur yazıııkkk..

kafasıda yok gerçi henüz..

benim kocam da heyecanlı hemen aramak ister herkesi ama ben izin vermem

susam tanesi kadardır heralde hakkaten kafası da yyok güldürdün beni

smilla bişi sorcam canım, sende note 2 varya şarjı nekadar gidiyor. Eşime 3 ay önce aldık hiç bir sorun yoktu 1 haftadır şarjı çok uzun sürede dolup çok kısa sürede bitiyor. Şöyle söylim akşam full doldıurup bırakıyor sabah %30 kalmış oluyor 7-8 saatte hiç dokunmadan bitmezki ya... Sende nasıl?

benim elimden hiç düşmediği için 1 gün gidiyor..hiç ellemezsem 2 gün fln gidiyor.ki onu hiç deneyemedim henüz :)

çok uzun sürede şarj olmuyor.gece şarz ettim diyelim.%100 ken yattım.sabah %90 oluyor...sizin telin bataryada problem var

işte eşim çok konuşur kullanır hemen biter ama 4 saatte falan dolmaya başladı sinir olduk yarın servise falan götürsün bakalım. saol canm

kızlar ben geldım
gecmısı okudum ama sonra cevap yazıcam ınsallah
sabah sekızden berı hastanedeydım yenı gırdım eve
sonuc gebelık sekerı
delıık desık oldum 5 kere saat bası kan alındı
perısan haldeyım
bı degerım yuksek cıktı
dahılıyeye yonlendırdı yarın da onu halletcem ınsallah
bı de nst ye bagladı doktor cooook yoruldum cook

öyle deme az büyüsünde oy tosunum vay tosunum dersin hormonlar alt üstü hapşrnca bile ağlarsın

geçmiş olsun tatlım bundan sonraki süreçte biraz dikkat edicen o kadar
hatta daha sağlıklı besleniceksin tatlım
şimdilik yat dinlen güzelce

benim planlar iptal eltim bana gelecekmiş spora gitmiyorum eve geçip bi süpürge aciim
eltim bşy yapma beraber şinitzel yaparız dedi bi de çorba makarna salata
kavurmalı sandviçimde zaten melisin gözü kalmıştı ama canım çok istiyo gerçekten hala yarın yerim ya da gece yatmadan önce
iyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben

valla kızlar ben anlamadım bu ısten olcagı varsa oluyor ıste
tatlı hıc sevmem pılav makarna yemem ekmegımı beyaz bıle almam ve hep olculu yerım ama gebelık surecınde olusan seker cıktı
yarın dahılıye ne dıcek bakalım
dıyet lıstesı vercek bu dedıklerımı yeme dıcek ıyı de ben bunları yemedıgım halde boyle cıktı, nasıl olcak bılmıyorum tamam ole ahım sahım degıl 4 degerden 1 ı yuksek cıktı ama tedbır amaclı gıtmem lazımmıs
el mahkum
evlatlarımız ıcın nelere katlanıyoruz morfınman gıbı oldu kollarım
yeter kı saglıkla kucagımıza alalım
hem cok guzel hem de cok mesakkatlı bır yolmus annelık...

yarın bı de tetanoz asım var
hunıyle gezcem artık
su ıcmeye korkuyom delıklerden cıkcak dıye
ay coook uykum varr ne dedıgımı bılmıyom galıba

oy oy fedakar annecik..kuzucun için değer

melıs temızlıgın hayırlı olsun kuzum gule gule kırlet :)
benım annem de 19 mayısta gelıyor ama temızlık yapcaz mı o bellı degıl
tayın durumu olursa bosa kapı pencere ugrasmayalım bakcaz artık

cıtlenbıgım artık tamamen gecmıssınız evınıze, huzurla saglıkla oturun ınsallah canım

landfloves, annelık hıssı hemen oturmus canım kıyamam ben sana...
yanlıs hatırlamıyorsam 8-10 haftalık arasıydı ben oksurmustum bebıs de zıplamıstı henuz olmuyordur ama az kaldı kuzucum...

ozden bosver doktorun ıyı yapmıs bız de 16. haftada ogrenmıstık daha oncesı saglıklı olmayabılıyormus o kasım dakılerın cogu degısır gor bak

mıraclem sen de temızlık yapmıssın gule gule kırlet canım, asama asama demı hersey bulantı halsızlık derken duzene gırıyor ınsan...

sımılla arkadasın napmıs ole galıba baska yerde konustunuz basını bılmıyorum ama az cok anladım, Allah ıslah etsın kızı...

hanzade ben canlandıramadım kasarla kavurmayı merak da ettım nasıl olur kı acep, kızların canı cekmesın uygun olunca ozelden yazsan kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…