- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.241
bence hepsini çaya çağır.2 anneye hediye ver.anneler günü hediyeleriniz de..hiç anlamazlar hemde
aaaa evet anneler günü yaklaştı, bak bu iyi fikir, yemeğe davet ederiz yemekten önce iki anneye hediye verir söyleriz hemen.. ayy çok heyecanlandımmmm
ya bende arayıp anneme söylememek için zor tutuyorum zaten kendimi
hem anneler gününe yetişti.hem 2013 e yetişti maşallah
ilk bebişler yaşını dolduracak landflovesin bebeği doğduğunda
bundan daha güzel hediye olamaz sanırım harika ya duygulanfım bildiğin
smilla bişi sorcam canım, sende note 2 varya şarjı nekadar gidiyor. Eşime 3 ay önce aldık hiç bir sorun yoktu 1 haftadır şarjı çok uzun sürede dolup çok kısa sürede bitiyor. Şöyle söylim akşam full doldıurup bırakıyor sabah %30 kalmış oluyor 7-8 saatte hiç dokunmadan bitmezki ya... Sende nasıl?
benim elimden hiç düşmediği için 1 gün gidiyor..hiç ellemezsem 2 gün fln gidiyor.ki onu hiç deneyemedim henüz :)
çok uzun sürede şarj olmuyor.gece şarz ettim diyelim.%100 ken yattım.sabah %90 oluyor...sizin telin bataryada problem var
melis senin bebiş ters duruyor... benimki takla atıyordur heralde nokta kadar olunca alan büyük geliyordur öksürdüğümde hapşurduğumda falan sarsılıyormudur acaba rahim duvarına falan yapışıyodur belki kafasını falan çarpıyordur yazıııkkk..
kafasıda yok gerçi henüz..
kızlar ben geldım
gecmısı okudum ama sonra cevap yazıcam ınsallah
sabah sekızden berı hastanedeydım yenı gırdım eve
sonuc gebelık sekerı
delıık desık oldum 5 kere saat bası kan alındı
perısan haldeyım
bı degerım yuksek cıktı
dahılıyeye yonlendırdı yarın da onu halletcem ınsallah
bı de nst ye bagladı doktor cooook yoruldum cook
valla kızlar ben anlamadım bu ısten olcagı varsa oluyor ıste
tatlı hıc sevmem pılav makarna yemem ekmegımı beyaz bıle almam ve hep olculu yerım ama gebelık surecınde olusan seker cıktı
yarın dahılıye ne dıcek bakalım
dıyet lıstesı vercek bu dedıklerımı yeme dıcek ıyı de ben bunları yemedıgım halde boyle cıktı, nasıl olcak bılmıyorum tamam ole ahım sahım degıl 4 degerden 1 ı yuksek cıktı ama tedbır amaclı gıtmem lazımmıs
el mahkum
evlatlarımız ıcın nelere katlanıyoruz morfınman gıbı oldu kollarım
yeter kı saglıkla kucagımıza alalım
hem cok guzel hem de cok mesakkatlı bır yolmus annelık...
yarın bı de tetanoz asım var
hunıyle gezcem artık
su ıcmeye korkuyom delıklerden cıkcak dıye
ay coook uykum varr ne dedıgımı bılmıyom galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?