- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.261
kızlar ben geldım
gecmısı okudum ama sonra cevap yazıcam ınsallah
sabah sekızden berı hastanedeydım yenı gırdım eve
sonuc gebelık sekerı
delıık desık oldum 5 kere saat bası kan alındı
perısan haldeyım
bı degerım yuksek cıktı
dahılıyeye yonlendırdı yarın da onu halletcem ınsallah
bı de nst ye bagladı doktor cooook yoruldum cook
Ooo neler konusnussunuz
Landfloves seni cokiyi anliyorum bende ultrasonda oksurdugumde bebek uyaninca cok uzulmustum hatta hapsurmaya bile korkuyordum ama simdi alisti o bende ona hoplayip zipliyoruz birlikte
citlenbik eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun huzurla
aydasu geçmiş olsun canım
ah canım geçmiş olsun, benimde gözüm korkuyor yaaa, iğneden falan korkmam ama bu kadar çok olunca dayanabilecekmiyim bakalım. daha tahlil için kan verdiğimde bile kolumdan kan gelmedi diğer koluma geçti, bir tahlile iki delik oldu.. biliyorum daha yeni başladım daha ne iğneler ne delikler olacak
ooo 13 haftalıkken uyandığını falan görebiliyormusun gerçekteeeen? kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz siz?
benim hağşuruklarım çok olur alerjik, özellikle sabahları hiç durmadan 8-10 defa hapşururum. alışacak artık napacak :)
Günaydın ;
Hanzade ; kuzucan ne oldu dün akşam konuştun mu sizinkilerle bugün arayım lazer merkezini artık randevu günün değiştireyimyada saatini en kötü bişeyler yapcaz artık
aydasu ; geçmiş olsun canım delik deşik olmuşsun ya en zor işmiş bu ya böyle
ozden ; sen hala hopla zıpla bebek içeri de sarsıla sarsıla bir hal oldu ya
ayrıca landflovers bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına, inşallah hayırlı evlat olur senin adına sevindim
günaydın kızlar, bugün ofisteyim.
teşekkürler speedy darısı senin başına inşallah.
ben sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum, biraz önce markete gidip meyve suyu süt aldım bol bol birazda bisküvi kek vs.. hiç yapmamaktan iyidir diye düşündüm biraz öncede yedim bi kekle meyve suyu.
günaydın hanımlar
biz oğluşumla uyandık kahvaltımızı yaptık iş başı yapıyoruz artık seminerim var gidip gelelim
teyzelerimizde kendilerine iyi baksınlar öptük güzel teyzelerimizi ve onların prenses kızlarını
tesekkur ederım canım sen nasılsın hala bıtmedı mı yogunlugun?
sağol arkadasım...
aynen benım kollar da oyle delık desık mosmorum, ben nasıl katlancam dıyordum ama soz konusu bebegınle ılgılı olunca hıc dusunmeden yapıyorsun... ıcın rahat olsun canım...
speddyım cok tesekkur ederım canım...
kuzu...
hemen bik biklemeye basladı bu kız demezsen bısey dıyebılerrr mıyım
meyve suyu hamılelıkte hııc onerılmıyo canım kendın sıksan bıle aklında bulunsun emı
süte devam
veee gunaydınnnnnnnn
oglenden sonra cıkcam evden dahılıyeye ve saglık ocagına gıtcem ordan da carsıya gecıcem ınsallah...
eccuk sohbet ederız dıye geldım
mıraclemmm aksam yemek yıdın mıııı
bizim babamız ızın vermez bı kerem opturmezzz
okula gondermıcekmıs kıskanırmıs kızını okulu eve getırcek herhalde
hoşgeldin kuzum
inş bugün işlerin hemencik hallolur.
yidim yidim valla yidim :) kocam uçak geliyo geliyo geliyooooooooooooo yapa yapa yedirdi :)
hıh sizin bizim oğlanın yakışıklılığını görün de kızınıza istemeye bilem gelirsiniz o zaman da biz vermeyiz zaten ben gelini yanımıza almaya karar verdim ayrılamam oğlumdan ikiside gözümün önünde olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?