Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ooo neler konusnussunuz

Landfloves seni cokiyi anliyorum bende ultrasonda oksurdugumde bebek uyaninca cok uzulmustum hatta hapsurmaya bile korkuyordum ama simdi alisti o bende ona hoplayip zipliyoruz birlikte

ah canım geçmiş olsun, benimde gözüm korkuyor yaaa, iğneden falan korkmam ama bu kadar çok olunca dayanabilecekmiyim bakalım. daha tahlil için kan verdiğimde bile kolumdan kan gelmedi diğer koluma geçti, bir tahlile iki delik oldu.. biliyorum daha yeni başladım daha ne iğneler ne delikler olacak

Ooo neler konusnussunuz

Landfloves seni cokiyi anliyorum bende ultrasonda oksurdugumde bebek uyaninca cok uzulmustum hatta hapsurmaya bile korkuyordum ama simdi alisti o bende ona hoplayip zipliyoruz birlikte

ooo 13 haftalıkken uyandığını falan görebiliyormusun gerçekteeeen? kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz siz?

benim hağşuruklarım çok olur alerjik, özellikle sabahları hiç durmadan 8-10 defa hapşururum. alışacak artık napacak :)

Günaydın herkese bugün çalışalım yarın yine tatil evde temizlik var yazlık herşey dolabın üstünde kutularda ama toz olmuş sabah bir tane alıp giyeyim dedim geri koydum şimdi de hastaneye gidiyorum sonuçlar çıkmış onları göstereyim

Günaydın ;

Hanzade ; kuzucan ne oldu dün akşam konuştun mu sizinkilerle bugün arayım lazer merkezini artık randevu günün değiştireyim yada saatini en kötü bişeyler yapcaz artık

aydasu ; geçmiş olsun canım delik deşik olmuşsun ya en zor işmiş bu ya böyle

ozden ; sen hala hopla zıpla bebek içeri de sarsıla sarsıla bir hal oldu ya

ayrıca landflovers bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına, inşallah hayırlı evlat olur senin adına sevindim

günaydın kızlar, bugün ofisteyim.

teşekkürler speedy darısı senin başına inşallah.

ben sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum, biraz önce markete gidip meyve suyu süt aldım bol bol birazda bisküvi kek vs.. hiç yapmamaktan iyidir diye düşündüm biraz öncede yedim bi kekle meyve suyu.

günaydın hanımlar

biz oğluşumla uyandık kahvaltımızı yaptık iş başı yapıyoruz artık seminerim var gidip gelelim

teyzelerimizde kendilerine iyi baksınlar öptük güzel teyzelerimizi ve onların prenses kızlarını

citlenbik eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun huzurla
aydasu geçmiş olsun canım

tesekkur ederım canım sen nasılsın hala bıtmedı mı yogunlugun?

sağol arkadasım...
aynen benım kollar da oyle delık desık mosmorum, ben nasıl katlancam dıyordum ama soz konusu bebegınle ılgılı olunca hıc dusunmeden yapıyorsun... ıcın rahat olsun canım...

speddyım cok tesekkur ederım canım...

kuzu...
hemen bik biklemeye basladı bu kız demezsen bısey dıyebılerrr mıyım
meyve suyu hamılelıkte hııc onerılmıyo canım kendın sıksan bıle aklında bulunsun emı
süte devam

veee gunaydınnnnnnnn
oglenden sonra cıkcam evden dahılıyeye ve saglık ocagına gıtcem ordan da carsıya gecıcem ınsallah...
eccuk sohbet ederız dıye geldım

mıraclemmm aksam yemek yıdın mıııı

bizim babamız ızın vermez bı kerem opturmezzz
okula gondermıcekmıs kıskanırmıs kızını okulu eve getırcek herhalde

hoşgeldin kuzum

inş bugün işlerin hemencik hallolur.

yidim yidim valla yidim :) kocam uçak geliyo geliyo geliyooooooooooooo yapa yapa yedirdi :)

sımıllam sen nasılsın evdemısın ıstemısın
hava nasıl oralarda?
gecen dedıydın ev soguk usudum dıye yazın hep oyle olsun ınsallah

bizim babamız ızın vermez bı kerem opturmezzz
okula gondermıcekmıs kıskanırmıs kızını okulu eve getırcek herhalde

hıh sizin bizim oğlanın yakışıklılığını görün de kızınıza istemeye bilem gelirsiniz o zaman da biz vermeyiz zaten ben gelini yanımıza almaya karar verdim ayrılamam oğlumdan ikiside gözümün önünde olsunlar

hoşgeldin kuzum

inş bugün işlerin hemencik hallolur.

yidim yidim valla yidim :) kocam uçak geliyo geliyo geliyooooooooooooo yapa yapa yedirdi :)

mumkunse o ucak hep gelsın mıracle hanıımm
afıyet bal olsun canım
ıns benım asım da agrımaz senınkı gıbı

hobaaa tam kaynana modunda olmus bu kız
yok anam yok sen oglunu paylasamazsın Allah gelıne yardım etsın

burdayım kızlar günaydın
bugün maaşları yatırcam da onları hesaplıyodum biraz karışık ve gergin bi ortamdı pompacılar bir sürü giren çıkan adamlara rasgele maaş konuşuyolar ne dediklerini hatırlamıyolar not almıyolar ne verecektim yok o kadar dı yok şu kadardı fazla oldu bilmem ne beni geriyolar zor hesaplıyorum neyseki bitti son bi göstereyim de sonra itiraz etmesinler talimat vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…