Eylül dostluğumuza burada devam (:

sımıllam sen nasılsın evdemısın ıstemısın
hava nasıl oralarda?
gecen dedıydın ev soguk usudum dıye yazın hep oyle olsun ınsallah

iyyim tatlım.2 gündür işe geliyorm.bi işte yaptığım yok buralarda takılıyorum.aslında yapmam gereken tonla iş var ama çok sıkıcı..
hava çok sıcak artık.evler hala daha serin.akşamları üşüyorum.ama herkesin böyleymiş sanırım keşke yazında olsaydı

kuzu...
hemen bik biklemeye basladı bu kız demezsen bısey dıyebılerrr mıyım
meyve suyu hamılelıkte hııc onerılmıyo canım kendın sıksan bıle aklında bulunsun emı
süte devam

ne demek hemen bik biklemeye başladı, valal mümkünse herşeyi söyleyin çok sevinirim, akıl vermek vs olarak düşünmeyin lütfen, iş yoğunluğum oluyor bişey araştıramıyorumda fazla.. ya zaten sabah meyve suyundan mıdır yediğim kek denmidir acayip midem bulandı tadı yağlı gibi geldi hiç beğenmedim. önerilmediğini de bilmiyordum asitli olduğu için mi acaba?

dün akşam beslenmeyle ilgili biraz bişiler okudum ama meyve suyunu görmemiştim. başka neler var? mesela balık faydalıymış 2-3 gündür de canım balık istiyor eşim akşam alacak inşallah erken çıkabilirse..

dısarlar cok sıcak da evın serın olması bı avantaj canım, bızım de oyle dısarlar yanıyo evde gece yorganla yatıyoruz hala
ins yazın da serın olur evınız

hanzade ınanmıyorum vaktın olmadı mı kuzum kıyamam, ben aclıa hıc dayanamıyorum hele artık

Sevındım canım boyle dusunmene o zaman bol bol bikbikleyebılırım
canım dısardakı meyve suları genelde curuk kalan meyvelerden yapıldıgı ıcın tavsıye edılmıyor, evde sıktıgımız taze meyve suları da posasından ayrıldıgı ıcın ve bır bardak meyve suyu ıcın bırcok meyveyı sıkıyoruz da kana bırden karısıp kan sekerının dengesını bozabılıyormus, bu yuzden posasıyla yemek lazımmıs...

Balık cok faydalı tabı canım, ıns hıc yasamazsın da olurda yasarsan bulantıyı bır sure gozun bısey gormez zaten...
Aklımda kalan doktorumun da dedıgı sey adacayından katı suretle uzak durmak lazımmıs, rahım kaslarını gevsetıyormus. Bı ondan uzak dur canım...

ayyy landfloves teyzesı zaman cabuk gecıyor bak bızım takvıme ıkılı gunlere dusmusuz 95 gun kalmıs, eneeem tırstım

bu kadar açken gelen menüye bakın
çorba
yumurtalı biberli kıyma fırında

tabi sen ani yakalandın araştırmamıştın :)

yağlı balık yicen yavrucum.sert peynir.yumuşak peynirlerden uzak durcan.bol bol süt yoğurt.kuru kayısı kuru incir badem..bol protein.yani bol et.onuda iyi pişircen..

bi kere hergün süt,yumurta,yoğurt,kuru yemiş..bunları rutine bağla hergün ye..bol bol hurma ye bide.aklıma geldikçe yazarım

yavrum benım olmuşun sen

çok aşırı meyve yeme,çok tatlıda yeme sonra şekerin çıkmasın :)

VAFİCİM başınız sağolsn cnm

bizim anlaşmalı bir yerimiz var hergün 4-5 çeşit ana yemek, 2-3 çeşit çorba, pilav ve makarna çeşitleri oluyor, bize liste geliyor seçip sipariş veriyoruz, ofiste oturmaktan sıkılırsakta direk oraya gidip yiyoruz o yönden iyi.. yemekleride çok güzel ve temiz, sahibi doktormuş. bugünkü menüm fırın baget, yoğurtlu semiz otu salatası ve erişte.

daha önce okumuştum, h.sonu kurstada söylediler hurmayı bol bol doğuma yakın yemek gerek.. rahim kaslarını etkilediği için doğumun başlamasına sebep oluyor..

çok aşırı meyve yeme,çok tatlıda yeme sonra şekerin çıkmasın :)

VAFİCİM başınız sağolsn cnm

Ben de o tez çürüdü, nefret ederım resmen tatlıdan, meyveyı de sınırlı yerım, makarna pılav agzıma surmem amaaa sekerım cıktı :2:
Çok sekerım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…