- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.281
sımıllam sen nasılsın evdemısın ıstemısın
hava nasıl oralarda?
gecen dedıydın ev soguk usudum dıye yazın hep oyle olsun ınsallah
similla işin yoksa gitme boşuna evde keyif yap bence
kuzu...
hemen bik biklemeye basladı bu kız demezsen bısey dıyebılerrr mıyım
meyve suyu hamılelıkte hııc onerılmıyo canım kendın sıksan bıle aklında bulunsun emı
süte devam
iyyim tatlım.2 gündür işe geliyorm.bi işte yaptığım yok buralarda takılıyorum.aslında yapmam gereken tonla iş var ama çok sıkıcı..
hava çok sıcak artık.evler hala daha serin.akşamları üşüyorum.ama herkesin böyleymiş sanırım keşke yazında olsaydı
ne demek hemen bik biklemeye başladı, valal mümkünse herşeyi söyleyin çok sevinirim, akıl vermek vs olarak düşünmeyin lütfen, iş yoğunluğum oluyor bişey araştıramıyorumda fazla.. ya zaten sabah meyve suyundan mıdır yediğim kek denmidir acayip midem bulandı tadı yağlı gibi geldi hiç beğenmedim. önerilmediğini de bilmiyordum asitli olduğu için mi acaba?
dün akşam beslenmeyle ilgili biraz bişiler okudum ama meyve suyunu görmemiştim. başka neler var? mesela balık faydalıymış 2-3 gündür de canım balık istiyor eşim akşam alacak inşallah erken çıkabilirse..
vafım sen napıyon, bız senın gobısını gorme serefıne ne zaman erıscez kuzu
ne demek hemen bik biklemeye başladı, valal mümkünse herşeyi söyleyin çok sevinirim, akıl vermek vs olarak düşünmeyin lütfen, iş yoğunluğum oluyor bişey araştıramıyorumda fazla.. ya zaten sabah meyve suyundan mıdır yediğim kek denmidir acayip midem bulandı tadı yağlı gibi geldi hiç beğenmedim. önerilmediğini de bilmiyordum asitli olduğu için mi acaba?
dün akşam beslenmeyle ilgili biraz bişiler okudum ama meyve suyunu görmemiştim. başka neler var? mesela balık faydalıymış 2-3 gündür de canım balık istiyor eşim akşam alacak inşallah erken çıkabilirse..
iyiyiz biz oğluşumla canım, geçmiş olsun sana, elif kuzunuda sev benim için..
Eşim aradı şimdi, nenesi vefat etmiş, uçak bileti arıycam şimdi ona..
tabi sen ani yakalandın araştırmamıştın :)
yağlı balık yicen yavrucum.sert peynir.yumuşak peynirlerden uzak durcan.bol bol süt yoğurt.kuru kayısı kuru incir badem..bol protein.yani bol et.onuda iyi pişircen..
bi kere hergün süt,yumurta,yoğurt,kuru yemiş..bunları rutine bağla hergün ye..bol bol hurma ye bide.aklıma geldikçe yazarım
yağlı balık yicen yavrucum.sert peynir.yumuşak peynirlerden uzak durcan.bol bol süt yoğurt.kuru kayısı kuru incir badem..bol protein.yani bol et.onuda iyi pişircen..
bi kere hergün süt,yumurta,yoğurt,kuru yemiş..bunları rutine bağla hergün ye..bol bol hurma ye bide.aklıma geldikçe yazarım
Basınız sağolsun canım, Rabbım mekanını cennet etsın...
vafim başınız sağolsun
çok aşırı meyve yeme,çok tatlıda yeme sonra şekerin çıkmasın :)
VAFİCİM başınız sağolsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?