- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.301
çok aşırı meyve yeme,çok tatlıda yeme sonra şekerin çıkmasın :)
VAFİCİM başınız sağolsn cnm
sağol canım, evet ya benim ilk 3,5 ay canım hiççç tatlı bişey istemedi, son bir aydır tatlıyla haşır,neşiriz 4 kg almışım..
Bugün çekebilirsem bi bakin bakim göbekim burdayım diyor mu
hamişlerden cıbıl göbiş istiyorummmm ben yaaaa...hep melisinkini görüyoruz garibim hep açıyor bize
Ben geldim canım çok sıkıldı dizimde kist çıktı acil değil ama ameliyat dedi doktor şimdilik ilaçla on gün tedavi olacak eğer gecmezse mecbur olacağım.
Kim dedi ben şekerim diye vallahi güldürdü beni sağolsun
hobaaa tam kaynana modunda olmus bu kız
yok anam yok sen oglunu paylasamazsın Allah gelıne yardım etsın
iyiyiz biz oğluşumla canım, geçmiş olsun sana, elif kuzunuda sev benim için..
Eşim aradı şimdi, nenesi vefat etmiş, uçak bileti arıycam şimdi ona..
tabi sen ani yakalandın araştırmamıştın :)
yağlı balık yicen yavrucum.sert peynir.yumuşak peynirlerden uzak durcan.bol bol süt yoğurt.kuru kayısı kuru incir badem..bol protein.yani bol et.onuda iyi pişircen..
bi kere hergün süt,yumurta,yoğurt,kuru yemiş..bunları rutine bağla hergün ye..bol bol hurma ye bide.aklıma geldikçe yazarım
tekrardan selam kızlar biz oğluşumla seminerimizi verdik geldik maşallah pek uslu durdu doğunca da böyle olsa keşke
kız sen benden oğlumun evliliği ile ilgili çıkan cümleleri bi duysan eşim şimdiden üzülüyo müstakbel gelinimiz için
vafim iyi olmanıza çook sevindim ayrıca başınız saolsun mekanı cennet olsun...
waooooww süpersin smilla ya harika bi özet geçmişsin aydasunun dediği gibi oldun sen artık şu bebiş haberi de gelsin artık çalışmalara devammm
walla tek eksiğimiz bebişallah nasip etsin inş hepimize
tabi sen ani yakalandın araştırmamıştın :)
yağlı balık yicen yavrucum.sert peynir.yumuşak peynirlerden uzak durcan.bol bol süt yoğurt.kuru kayısı kuru incir badem..bol protein.yani bol et.onuda iyi pişircen..
bi kere hergün süt,yumurta,yoğurt,kuru yemiş..bunları rutine bağla hergün ye..bol bol hurma ye bide.aklıma geldikçe yazarım
siz fire vermeden çalışın bebişte gelir smilla bana hep senin kokoş bi kızın olacak gibi geliyo hani şu moda dergilerindeki kokoş anne kızlar oluyo ya onlar gibi olacaksınız gerçi sen oğlun olsa da ona tarz yaparsın
ben görmemişiiiiiim bu yazdıklarını oooo neler neler de yazmışsın :)) miracle'ın alıntısından gördüm valla..
teşekkür ederim canım, evde ceviz vardı ama eski cevizdi bugün eşim alacaktı almıştır inşallah.. kuru kayısıyı zaten çok severim, kuru inciride öyle.. etle de sorunum yok inşallahta olmaz bundan sonra.. ama işte yağlı balığı pek sevmem ben.
birde süt içemem.. midem bulanıyor süt içince, içerken zaten burnumu kapatarak içiyordum çocukken falan ama sonradan mutlaka geri çıkıyor. bütün yediklerimle birlikte. kokusu içimden çıkıyor sanki. yoğurt telafi eder sanırım ama tabii doğal yoğurt bulmak lazım oda zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?