Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok aşırı meyve yeme,çok tatlıda yeme sonra şekerin çıkmasın :)

VAFİCİM başınız sağolsn cnm

sağol canım, evet ya benim ilk 3,5 ay canım hiççç tatlı bişey istemedi, son bir aydır tatlıyla haşır,neşiriz 4 kg almışım..

Bugün çekebilirsem bi bakin bakim göbekim burdayım diyor mu

aydasu kacar kızlar gelınce ben de eklıcem resım
kocamaaan oldu gobısımız yıne

dua edın bana dahılıyede de kan alcaz demesınler kan kalmadı bende

hamişlerden cıbıl göbiş istiyorummmm ben yaaaa...hep melisinkini görüyoruz garibim hep açıyor bize

bende göbek var ve sürekli su içtiğim için koca bir göbek oluyor, dün akşam her hafta foto çekelim dedim, eşime 2-3 kez çektirdim ama çok büyük çıkmıştı sinirlendim sildirdim hepsini.. bebek değilde göbek olduğunu bildiğim için gıcık oluyorum. zayıfım ama bebeğin belli olması çok uzun sürer sanırım bende.

ama belli oluncada çeker koyarım :) artık yaz sonu heralde anca

ayy evet melisin göbeği çok fena kocaman çok tatlı yaaaa
siz de koyun cıbıldak cıbıldak similla doğru söylüyo

Ben geldim canım çok sıkıldı dizimde kist çıktı acil değil ama ameliyat dedi doktor şimdilik ilaçla on gün tedavi olacak eğer gecmezse mecbur olacağım.
Kim dedi ben şekerim diye vallahi güldürdü beni sağolsun

kadın doğum doktoruna gidecektin sen o ne oldu ?

vaficim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, zahter sanada geçmiş olsun...
2 gündür evde yatmaktan çoook sıkıldım hava süper çıkıp yürümek istiyorum ama takatsizlik çok fena...
Akşam için dünden bezelyem var yanınada yumurtalı mantar kavurcam bide salata ve ayran...

evde şehriye çorbası ve makarna var ama alakasız canım da istemiyo dün istediği gibi yiyemediğim kavurmalı kaşarlı sandviçimi yemeyi planlıyorum yanına cappy karışık
melis de bugün yok dün onun gözü kalmıştı yiyemedim bugün yerim heralde eşim geç geliyo yemek yapmıcam çorba içer belki

tekrardan selam kızlar biz oğluşumla seminerimizi verdik geldik maşallah pek uslu durdu doğunca da böyle olsa keşke

hobaaa tam kaynana modunda olmus bu kız
yok anam yok sen oglunu paylasamazsın Allah gelıne yardım etsın

kız sen benden oğlumun evliliği ile ilgili çıkan cümleleri bi duysan eşim şimdiden üzülüyo müstakbel gelinimiz için

iyiyiz biz oğluşumla canım, geçmiş olsun sana, elif kuzunuda sev benim için..

Eşim aradı şimdi, nenesi vefat etmiş, uçak bileti arıycam şimdi ona..

vafim iyi olmanıza çook sevindim ayrıca başınız saolsun mekanı cennet olsun...

waooooww süpersin smilla ya harika bi özet geçmişsin aydasunun dediği gibi oldun sen artık şu bebiş haberi de gelsin artık çalışmalara devammm

walla tek eksiğimiz bebiş allah nasip etsin inş hepimize

walla tek eksiğimiz bebiş allah nasip etsin inş hepimize

siz fire vermeden çalışın bebişte gelir smilla bana hep senin kokoş bi kızın olacak gibi geliyo hani şu moda dergilerindeki kokoş anne kızlar oluyo ya onlar gibi olacaksınız gerçi sen oğlun olsa da ona tarz yaparsın

ben görmemişiiiiiim bu yazdıklarını oooo neler neler de yazmışsın :)) miracle'ın alıntısından gördüm valla..

teşekkür ederim canım, evde ceviz vardı ama eski cevizdi bugün eşim alacaktı almıştır inşallah.. kuru kayısıyı zaten çok severim, kuru inciride öyle.. etle de sorunum yok inşallahta olmaz bundan sonra.. ama işte yağlı balığı pek sevmem ben.

birde süt içemem.. midem bulanıyor süt içince, içerken zaten burnumu kapatarak içiyordum çocukken falan ama sonradan mutlaka geri çıkıyor. bütün yediklerimle birlikte. kokusu içimden çıkıyor sanki. yoğurt telafi eder sanırım ama tabii doğal yoğurt bulmak lazım oda zor.

vafi başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.

zahter sanada geçmiş olsun canım

bu ara tarla kullanıma kapalı.tohum gelmeden temizlik yapılıyor erkek-kız farketmez.biz her türlü kokoş oluruzzz

kendin mayalarsın cnm

çıksak artık otur otur sıkıldım hala foto mak.ni araştırıyorum canon d550 ye karar verdik bi de gidebilirsem foto kursuna gitmek istiyorum bi de onu araştırayım ismek te filan vardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…