Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade sabah yazmıştım. görmedin sanırım
akşam kv gideceğim lazer merkezine de uğrarım konuşurum haber var mı senden ...

Ben geldımmmm
İğnelere doyamıyorum ıgne getırın bana

Hanzade sımdı gırdım eve gormedım aradıgını canım, senden cevap gelmeyınce rıske atmayım dedım bı dakı cıktıgımda artık...

hoşgeldiiiiin

nasıl geçti halloldu mu herşey ?

sımılla nadastan sonra bızım hemen tutmustu kuzum Rabbım sıze de nasıp etsın ınsallah

zahter cok gecmıs olsun ınsallah amelıyata gerek kalmaz da ılaclar ıse yarar...
Cok sekerım dıye ben dedıydım galıba seker cıktıgı ıcın...

mıraclee ne planlar kuruyon kız gelınıne sımdıden ama esın savunur gelınını, tonton kayınpeder olur gıbı gelıyo

hoşgeldiiiiin

nasıl geçti halloldu mu herşey ?

kuzum gıttım ıste dahılıyeye, dıyet lıstesı verdı, standart benım vaktı zamanında yaptıgım zayıflama lıstesı gıbı 15 gun sonra gel sekerıne bakarız dedı....
aşımı da vuruldum, hatta hiiiç hissetmedım bagısıklık kazandım galıba artık

sen de semınerını halletmıssın, erdem de uzmemıs annesını masallah...
bızım kuzu da carsıda buldugum yerde oturdum oturunca depıkledı hadı eve gıdelım dıye

amaaan sen bana ne bakıyon şimdiki gençler bununla evleneceğim deyip evleniyo bana söz mü düşer

bak cümlelerim bile kötü kayınvalide sözleri gibi oldu

benim kp dünya iyisi bi insandır elime soğuktan sıcağa sokturmaz eşime diyorum sakın baban gibi kp olma ben kıskanırım

önce yedirdiler o kadar karbonhidratı şimdi de diyet hıh pabucumun doktorlarııııı kızdım onlara

sen zaten iğne bağımlısı olacaksın ben ondan korkuyorum

yarın da var canım artık aktif olayım azıcık diyorum baya baya bunalımları atlattım eve kapanmak daha kötü yapıyor.

senin kız evi sevecek desene benim oğlan dışarda pek mutlu hiç hareket etmiyo halinden memnun oluyo galiba

hanzade sabah yazmıştım. görmedin sanırım
akşam kv gideceğim lazer merkezine de uğrarım konuşurum haber var mı senden ...

canım öğrenemedim ama 60 da çıkıyorum işten seni arıcam konuşuruz artık yapacak bşy yok 18 ini daha fazla ertelemeyelim arayıp söylicem böyle bi planımız var 18 inde olursa gelemem dicem napiim

canım öğrenemedim ama 60 da çıkıyorum işten seni arıcam konuşuruz artık yapacak bşy yok 18 ini daha fazla ertelemeyelim arayıp söylicem böyle bi planımız var 18 inde olursa gelemem dicem napiim

tamam canım bende ona göre 11 ine almaya çalışıyım diyorum inşallah aksilik olmaz ya

similla akşam bende seninle spora gelmek istiyorum offf ya ne güzel olur oynarım çok seviyorum ritim oryantel , mezdeke ,dabruka roman havası falan

valla sorma saglık ocagında soyledım kadın sok oldu, ben hayatımda oyle sey duymadım dedı, bız hatta yuklemeden oncekı gun sekerlı bıseler yedılerse bı hafta yedıklerınıze dıkkat edın oyle gelın dıyoruz bu dedıgını ılk kez duydum dedı
ona ragmen sınırda cıkmıs bence kafya takılcak bıse yok dedı, ben de takmıyom zaten dedım
5 haftada 900 gr almısım ayıptır solemesı cok da sıkısıktım dıyemedım wc var mı dıye, tebrık ettıler şahsımı

aynen benım kız evcımen olcak, senın oglan da anneee park dıye tutturcak gor bak

waoooowww süpersin kuzum tebrik koyuyorum sana

ayy kuzum tuttursun tabii parkada götürür onu annesi gezmelere de zaten dedelerden amca hala teyzeden bana pek sıra düşmez gezdirme konusunda herkesin ayrı bi planı var

merhaba canım ağustos annelerinden sana cvp yazamadım
özel msj için 100 yorum yapmış olmak gerekiyormuş.
en büyük korkum dr ve hastane ayarlayabilmek bukadar kısa sürede nasıl yapıcam:18:

canım ben sana özelden yazdım o konuyuda konuşur hallederiz sen hiç merak etme

kızlar oyun oynamaya ben de bayılırım
oryantal roman salsa halk oyunları hiç fark etmez yani hepsini beceririm
ne kadar mütevaziyim di mi

ozaman sizde bugün 19.30 da açın mezdekeyi evde döktürün

eşimin işi varmış yaaa..yürüyerek gitcem yine gitcemmm

aman bi amca oğlu var bu pazar evleniyo ama nikahla :97:
ben de gidebilirsem bari kınasına gideyim bizim kınalarda düğün gibi eğlenceli bayan erkek karışık salonda olacak tek fark pasta kesilmiyo bi de gelinlik giyilmiyo

bizdede öyle..ama keşke kadınlar arasında olsa.kadınlar öyle daha rahat yani daha manyakça oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…