Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün eşime kızıyordum (ne için olduğunu unuttum) oda çocuğun yanında kavga etmeyelim bak kötü örnek oluyosun dedi, bende daha onun kulakları bile yok duymaz merak etme demiştim.. Bugünde takvimimde kulaklarının oluşmaya başladığı yazıyor, artık duyabilir belki :)

oy caı cekmıs bırının kıyamammm
cok canın cektıyse azcık ıc canım
yoksa zararlı zararlı olmasına ama can cekınce de azcık onu dındırmek lazım

genellikle dışarda gezdiğim için dışarı 35 derece arabanın içide 50 derece oluyor ve hergün buz gibi bir kola alıp içiyorum.. can çekmesi değilde ferahlatması o asidi hoşuma gidiyor.. gerçi bugün ofisteydim ama almış arkadaşlar geldi koca bardak kola içilmez mi şimdi içtim gitti bile

ama hergün içsem zararlıdır dimi

sende hem soruyon hem yapıyon tabiki hergün içersen zararlıdırrrr..cık cık

anlıyorum canım ama ona baska bı cozum bulman lazım soda ıc mesela sade
kırk yılda bır ıcsen neyse de hergun zaten olmaz
ne bıleyım ben ayda bır falan sanmıstım
ben de sevıyorum ama ıcmıyorum 7 aydır 1 bardak ıctım sadece

landfloves seni çook iyi anlıyorum malum aynı sıcakları yaşıyoruz ama kesinlikle asitli içecekler içmememiz lazım ki hamile olmayanlar bile içmemeli

ben maden suyu ve şu an ki favorim yazın doğal vişnelerden yaptığım konsantreyi içiyorum soğuk soğuk uğra bana sana da vereyim bi şişe sende onu iç hem şeker ilavesiz hemde organik vişneden yapıldı.

bi de kızlar sizce şalgam suyu hamilelikte zararlı olur mu acaba?

akşam menulerimiz ne kızlar

bizde sadece yoğurtlu ıspanak vaaaarr

tamam o zaman buda benim son bardağım olsun bundan sonra içmeyecem..

adanadan acılı şalgam siparişi verdim onu içerim ama, onun zararı yoktur zaten şalgam hergün 1 bardak faydalıymış normalde..

ben artık geceleri rahat uyuyamıyorum, eskiden gece başımı koyar koymaz uyurdum bir daha da top patlasa uyanmazdım nu tuvalete ne suya hayatta uyanmazdım... artık gece 3-4 kez kesin kalkıyorum ya su içmeye ya da tuvalete.. bugün söylemesi ayıp rüyamda kendimi wc'de gördüm tam bıraktım ki uyandım, bir damla kaçırmışım hızla kalktım yataktan eşimde uyandı noluyooo diye korktu, altıma yaptım dedim, nasıl gülüyor :)) daha şimdiden böyle ben ilerde altıma yaparmıyım acaba yaaa

sağol canım benimde vardı buzluğumda biraz vişne bende onu konsantre yapayım iyi olur...

bu arada aynı anda şalgamı yazmışız :)) bence zararsızdır, turşunun zararı yokmuş sonuçta

evet canım maden suyu cok ıyı...

canım salgamın zararlı olcagını dusunmuyorum acı olmasın yeter hamılelıkte acı pek onerılmıyor tabı cok tuketmemek lazım ıcındekı tuz oranından dolayı. ama soguk soguk bı bardak fena gıtmez dur esımı arayım aldırayım aksama sen ne bıcım hamılesın canın bıse cekmıyo dıyor sasırcak ceke ceke bunu mu ıstıyon dıye

ben de sımdı kalkcam kıymalı taze fasulye yapcam
dunden makarnam var bı de cacık tamamdır

aynı ruyayı ben de gorurum hep, hatta gulmeyın ama balayında gordum antalyada gecenın koru yataktan bı fırlayasım vardı off kı ne off
yavas yavas wc ıslerı baslar kuzum endıse edılcek bıse yok
bı ara artıyor bı ara azalıor Rabbım dengeyı saglıyor merak etme sen
ben ılk zamanlar 4-5 kez kalktıgımı bılıyorum sımdı 1 e falan dustu

sağol canım benimde vardı buzluğumda biraz vişne bende onu konsantre yapayım iyi olur...

bu arada aynı anda şalgamı yazmışız :)) bence zararsızdır, turşunun zararı yokmuş sonuçta

boşver buzluktakini sen çık gel iş çıkışı ben hazırını vereyim sana

ben karlama bile yapıyom onunla

aa evet aynı yazmışım ben bayılırım biliyosundur şarampoldeki seda şalgamcısını tabii sizin adana şalgamına benzemez.

ama nette hamilelere zararlı yazıyo emin olamadım galiba aydasumun dediği gibi tuz oranı yüksek olduğu için

ayrıca turşunun fazlası zararlık tuzlu olduğu için ödeme sebeb oluyo kuzum doktorum söyledi

haklısın kuzum ben biraz azaltayım en iyisi aynı benim ki de öyle söylüyo ne zaman aşereceksin sen diyip duruyo ama malum ben bişey yemiyorum ki

ohh ellerine sağlık bebişe de şifa olsun ben tek çeşit yapacağım makarna bana yasaaakk

tabii ben yasakladım

ben yemeğe girişeyim kocamın gelmesine az kaldı

evet canım tuz oranından sanırım...
tursu zararlı fazlası ama ben uc ay manyaklar gıbı tursu yemıstım
gecenın koru suyuyla bırlıkte yer ıcerdım uc ay sonra gectı Allah tan o ıstegım yoksa hep ıstesem ödemden mahvolurdum...

makarna pılav ben de agzıma koymam kuzum da benım esım alısmıs hergun mutlaka ya pılav ya makarna yapıyorum belkı yapmaktan gına geldı ondan yemıyom ama ıyı boyle :)

hadı sana da kolay gelsın canım

ay landflowes altıma kaçırmam dimi diye yazmışsın ya çok güldümmmm
hepinizden maşallah ne güzel haberler geliyor..bu gidişle ben eralde hiç bebiş düşünemeyeceğim..
gerçektn hem rahatlığa çok alıştım hem de hala işsiz olmam..set çekiyor düşüncelere..
sizi görünce de çok özeniyorum

bende bahar temizliğine başladım ama çok yoruluyorum tabi kilonun etkisinden..2 günde anca yatak odası bitti..

akşam yemeğimde bitti..eşim daha yoldan arıyor sofrayı kur çok acıktım diyee

menümüz;
tavuk suyuna çorba
fırında soslu tavuk snitzel
sebzeli bulgur pilavı
ayrannnnn

ben de hem yoruldum hem acıktım..

Sağolun kızlar şimdi yine geldim hastaneye bir mr daha çekilecek ona göre kesin karar verecek doktor kadın doğum doktoruna gitmedim önce bunları halledelim dedik yarın size de tatil mi

landfloves allah iyiliğini versin ben de çok güldüm valla

ohh nihayet karnım doydu ağırlık çöktü duş alıp yatasım var

Bana da gezmek tozmak iyi geliyor
Bebek engeller mi acaba diye korkuyorum...
ama asıl neden hala adamakıllı ev hanımı olamama.bişeyleri yetiştirememem..Yemeklerimin bazen tutmaması...
Offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…