- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.361
günaydınlar herkeslere.
günaydın canım evde misin
yok canım çalışıyorum.. bizde iki patron var biri çok iyi biride biraz gıcık.. 23 nisanda iyi olan tatil vermişti, dünde 1 mayıs için gidip o gıcık olana sordular tatilmiyiz diye oda hayır çalışacaz dedi.. sonra o gitti iyi olan geldi, biri onada söylemiş, tühh yaa yarın çalışacakmıyız oysaki ne güzel planlarım vardı diyor siz niye gidip ona sordunuz ki bana sorsaydınız tatiliz derdim diyor :)) yani öyle bir galeyana geldik, iyi olan patronda gelmedi zaten bugün. kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz çalışın o zaman dedi :)
bu arada burda trafik tam tersi, yolllar bomboş
daphne nbr gezme hayallerin suya düştü di mi
günaydın canlar...
Bugün biraz toparladım plates yaptım şimdide kahvaltımı ypıcam, arkadaşlarım aradı yeşilköy pazarına gidelim diye ama eşim izin vermedi malum 1 mayıs hem ulaşım derdi de var.
Hanzade sende işi bilmiyosun hiç heee, bizim buralar pert ulaşım yok gelemiyorum diye telefon açıcaktın, bak o kız gelememiş sanki yarın onu iştenmi çıkaracaklar yoooo...
ooooo işe gelmek kaçınılmaz olmuş senin için canımcanım benim evimi biliyolar buraya yakın bu güzergahda problem yok yalan söylemem imkansız
hem burası benzin istasyonu o minubüsler burdan yakıt alıyo şoforleri filan tanıyolar
Vaficim başınız sağolsun....
vaficim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, zahter sanada geçmiş olsun...
vafim iyi olmanıza çook sevindim ayrıca başınız saolsun mekanı cennet olsun...
vafi başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
Vadi basiniz sag olsun.
ay benim doğurmama az kaldı
vaficim başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?