Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende aynı dertten muzdaribim su perisi. çocuk bana ayak bağı olacak gibi geliyor. ama onsuzda olmaz istiyorum. allah kolaylığını veriyor inşalla

biliyosunuz istanbulda bugün yaşam felç yollar ulaşım araçları kapalı
yanımdaki kız da o yüzden işe gelemedi müdüre dedim ki bugun zaten resmi tatil kız da gelmedi iş yok pek ben de erken çıkayım
çemkirdi hemen ağzını yüzünü büktü bi gün öyle kalacak
çok sinirliyim

eşim de taksiyle gitmeye çalışacak nasıl olacak bilmiyorum

günaydın canım evde misin

yok canım çalışıyorum.. bizde iki patron var biri çok iyi biride biraz gıcık.. 23 nisanda iyi olan tatil vermişti, dünde 1 mayıs için gidip o gıcık olana sordular tatilmiyiz diye oda hayır çalışacaz dedi.. sonra o gitti iyi olan geldi, biri onada söylemiş, tühh yaa yarın çalışacakmıyız oysaki ne güzel planlarım vardı diyor siz niye gidip ona sordunuz ki bana sorsaydınız tatiliz derdim diyor :)) yani öyle bir galeyana geldik, iyi olan patronda gelmedi zaten bugün. kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz çalışın o zaman dedi :)

bu arada burda trafik tam tersi, yolllar bomboş

siz resmen intihar etmişsiniz

burda çoğu yer tatil canım yollar trafikten değil yasaklardan dolayı kapalı boş yani ben çok rahat geldim iş yerine yakın minubusle geldim boştu
ama merkezi yerlere taksim m.köy beşiktaş...gibi yerlere ulaşım yok çok saçmaladılar artık herkesi madur etmeye ne hakları var
metro metrobus otobus vapur... hçbi şekilde ulaşım yok araçlar çalışmıyo

günaydın canlar...
Bugün biraz toparladım plates yaptım şimdide kahvaltımı ypıcam, arkadaşlarım aradı yeşilköy pazarına gidelim diye ama eşim izin vermedi malum 1 mayıs hem ulaşım derdi de var.
Hanzade sende işi bilmiyosun hiç heee, bizim buralar pert ulaşım yok gelemiyorum diye telefon açıcaktın, bak o kız gelememiş sanki yarın onu iştenmi çıkaracaklar yoooo...

daphne nbr gezme hayallerin suya düştü di mi

Oku oku bitmedi ya :))) landfloves ne guldum altina kacirma muhabbetine. Salgami bende seviyorum. İcmeden duramam yasak olmamasina cok sevindim. Zahter gecmis olsun. Vadi basiniz sag olsun. Hanzade iptal oldu adada bisiklet surme hayalim. Bende actim muge anli seyrediyorum. Kocan aksam alkol aldi uyur daha. Aciktimda...

canım benim evimi biliyolar buraya yakın bu güzergahda problem yok yalan söylemem imkansız
hem burası benzin istasyonu o minubüsler burdan yakıt alıyo şoforleri filan tanıyolar

canım benim evimi biliyolar buraya yakın bu güzergahda problem yok yalan söylemem imkansız
hem burası benzin istasyonu o minubüsler burdan yakıt alıyo şoforleri filan tanıyolar
ooooo işe gelmek kaçınılmaz olmuş senin için canım neyse günün yarısı bitti bile...
bende balkonumun pimapenlerini cifledim camlarını sildim yerleri fırçaladım çamaşırlarımı astım mis gibi oldu balkonummmm gidip gidip bakıyorum görmemişler gibi... azcık ucundan denizde görünüyor akşam üzeri kurursa çamaşırları toplayıp balkonda piknik yapmayı düşünüyorum

tüühh yakalayamadım ocwmays okuyup gitti, bal yanak berra nabıyordur acaba?

ay benim doğurmama az kaldı

vaficim başınız sağolsun
aydasucum çok gçmiş olsun iğneleri yemişsin bol bol
zahtercim çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz
landfloves çocukla dalga geçip durma büyücek o tekmeleriyle karnını deşince görücceksin

okudum okudum unuttum hamilelik unutkan biri yaptı beni

bizde dün doktor kontrolümüzdeydik çok şükür şimdilik sıkıntı yok, doktora sezeryan olmak istediğimi belirttim ama gününü veya nasıl olucağını ayrıntılı konuşmadık
benim kız baya büyümüş 3050gr olmuş kuzu maşşallah ona
doğsada sevsek

Ayyyyyyyyyyyyy,landfloveeeessss.Hamile misin sende Çok sevindim canım.Ayrıca şoklardayım niyeyse
Hadi gözümüz aydın :)

Selam vermeyi bile unuttum şaşkınlıktan...

Bir süredir yoktum,geçmişi okuyamadan direkt landfloves dikkatimi çekti :) Ne var ne yok,herkes iyidir inşallah...

Bende cuma günü kadın doğuma gidicem.Annem peşimi bırakmıyor o şişlikten beri.Adet olunca giderim demiştim,dün hastalandım,demez olaydım... Veeeeeeeeee annemde artık şu doğum kontrol hapını bırakta bi bebeğin olsun dedi.Hep başkalarının çocuğunu mu sevicez diyor...

kızlar hepiniz bahar temizliği yapıyosunuz yazlıkları kışları düzeltiyosunuz son halini evim güzel evim bölümünde evimizin en düzenli hali diye topic var oraya koysanıza ya da oraya istemiyosanız buraya koyu bakalım dolap içlerinize ben de eklerim

Vaficim başınız sağolsun....

vaficim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, zahter sanada geçmiş olsun...

vafim iyi olmanıza çook sevindim ayrıca başınız saolsun mekanı cennet olsun...

vafi başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.

Sağolun kızlar..

Annemlerdeyim bende, eşim sabah erkenden Ardahana gitti, 2-3 gün kalıp dönecek, o zamana kadar burda kalıcam..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün yavaş yavaş temizliğe başladım taşınma işinden ses yok kpeder de öyle bir laf attı ortaya devamı yok yün yorganlarım var hiç kullanmıyorum onları kocam vakumladi yazlıkları yıkadim ama ayakta duramıyorum nasıl ütü yapacağım fikrim yok galiba ameliyat olma ihtimalim yüksek ilaçlar hiç tepki vermiyo benden bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…