Eylül dostluğumuza burada devam (:

şimdilik beklemedeyiz biz seneye düşünüyoruz kısmetse

Acıktım ben yaa yemeksepeti.com dan pizza söyledim,bu teknoloji ne güzel bişey yaaa

bekle beni o zaman birlikte doğuralım böyle böyle kendime grup yapıyorum grup indirimi ile doğururuz.

oruçluyuz laaaaaaaaaaaaa ( şaka canım hiç çekmes böyle şeyler )

bu arada gece kalktım bardak termos araştırması yaptım. biliyorum çok sıktım sizi bu mug konusunda ama son kez yazıyorum. tchibo'nun bardakları çok kaliteliymiş, int.de de satışı var ama 4-6 gün içinde gelioyormuş. burda mağazası var aradım varmış onlarda da birazdan çıkıp almaya gidecem. işte bu:

akşama iftara misafirlerimiz var, yemeği eşim söyledi, fırında tavuk istiyormuş, salata ve pilav yapacam. tatlı ve çorba tavsiyesi verirmisiniz kızlar?

akşama iftara misafirlerimiz var, yemeği eşim söyledi, fırında tavuk istiyormuş, salata ve pilav yapacam. tatlı ve çorba tavsiyesi verirmisiniz kızlar?

Canım benimde cumartesi misafirlerim var. Ben tatlı olarak sütlü irmik tatlısı yapıyorum. Hem hafif hem lezzetli. Soğuk yoğurt çorbası yapabilirsin. Serin olur.

domates çorbası etimek tatlısı

domates çorbası iyi fikir canım bak aklıma gelmemişti, bir sürüde domatesim vardı zaten.

ama etimek tatlısını daha önce onlara yapmıştım, elifin brownisinde de yapmıştım. başka bişi olsun istiyorum marketlerde hazır kadayıf satılıyor ya şerbetini kendin yapıyorsun, onlardan mı alıp yapsam acaba, ooff canımda iistediiii

akşama iftara misafirlerimiz var, yemeği eşim söyledi, fırında tavuk istiyormuş, salata ve pilav yapacam. Tatlı ve çorba tavsiyesi verirmisiniz kızlar?

bardaklar konusunda hiçbir fikrik yok cnm yardımcı olamıcam

şehriye çorbası yapımıda kolay,geçen kıymalı yaptım oda iidi,tatlı olarakta bende bakıyodum netten,tiramisu yapcaktm vazgeçtim,muzlu rulo pasta yapcam,muzlu pudingle kolay olcak inş

olabilir hemde oruçlu oruçlu uğraşmamış olursun canım

Enson mug çok güzelmiş canımm

Benim koltuklar da beyaz ev genel olrak beyaz zaten de salon koltukları tamamen beyaz deri koltuk... Ben kosla benzeri şeylerle siliyorum ama arap sabunu daha iyi olabilir Denicem canım sağol fikir verdiğin için...

Annem dün un helvası yapmış yanına dondurmayla yedik çok güzel gitti hafif oldu belki fikir olur. çorba da mercimek çorbası benim vazgeçilmez çorbam

sıvı arapsabunu güzel gerçekten özellikle deri koltuklarınız sandalyeleriniz varsa mutlaka deneyin tertemiz yapıyo.

canım kadayıflı muhallebi çok güzel oluyo ben çok severim yapabilirsin

yada pişmemiş kadayıfı kavur arasına muhallebi koyuyolar geçen arkadaşta yedim yapmadım ama o da güzel

hımmm bunu daha önce bende yemiştim çok güzeldi, tamam böyle yapayım. hemen int.den tarifine bakıyorum. evden çıkmadan planlayayım ki marketede uğrar eksik varsa alırım.

sıvı arapsabunu güzel gerçekten özellikle deri koltuklarınız sandalyeleriniz varsa mutlaka deneyin tertemiz yapıyo.

ben yerleri silerkende suya ekliyorum mutlaka

canım kadayıflı muhallebi çok güzel oluyo ben çok severim yapabilirsin

sniperelitin söylediğinden dimi bu? iyi adınıda öğrenmiş oldum

teşekkürler kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…