- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.021
şimdilik beklemedeyiz biz seneye düşünüyoruz kısmetse
Acıktım ben yaa yemeksepeti.com dan pizza söyledim,bu teknoloji ne güzel bişey yaaa
akşama iftara misafirlerimiz var, yemeği eşim söyledi, fırında tavuk istiyormuş, salata ve pilav yapacam. tatlı ve çorba tavsiyesi verirmisiniz kızlar?
akşama iftara misafirlerimiz var, yemeği eşim söyledi, fırında tavuk istiyormuş, salata ve pilav yapacam. tatlı ve çorba tavsiyesi verirmisiniz kızlar?
domates çorbası etimek tatlısı
akşama iftara misafirlerimiz var, yemeği eşim söyledi, fırında tavuk istiyormuş, salata ve pilav yapacam. Tatlı ve çorba tavsiyesi verirmisiniz kızlar?
domates çorbası iyi fikir canım bak aklıma gelmemişti, bir sürüde domatesim vardı zaten.
ama etimek tatlısını daha önce onlara yapmıştım, elifin brownisinde de yapmıştım. başka bişi olsun istiyorum marketlerde hazır kadayıf satılıyor ya şerbetini kendin yapıyorsun, onlardan mı alıp yapsam acaba, ooff canımda iistediiii
olabilir hemde oruçlu oruçlu uğraşmamış olursun canım
Canım benimde cumartesi misafirlerim var. Ben tatlı olarak sütlü irmik tatlısı yapıyorum. Hem hafif hem lezzetli. Soğuk yoğurt çorbası yapabilirsin. Serin olur.
internette gördüm iki renkli irmik tatlısı haftasonuna inşallah deneyeceğim.
Oda güzel görünüyor. Şimdi baktım.
yada pişmemiş kadayıfı kavur arasına muhallebi koyuyolar geçen arkadaşta yedim yapmadım ama o da güzel
sıvı arapsabunu güzel gerçekten özellikle deri koltuklarınız sandalyeleriniz varsa mutlaka deneyin tertemiz yapıyo.
canım kadayıflı muhallebi çok güzel oluyo ben çok severim yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?