Eylül dostluğumuza burada devam (:

landflovers bende toz alırken leğene koyduğum suyun içine de atıyom tatlım

Son düzenleme:
daphne sen zarları nerden sipariş ettin ben de şimdi alıyorum çılgın dükkan diye bi yer ama emin değilim

ozdennn cicimmm :)))

azcık geçmişe bakınayım dedim siz çok hızlısınız hanımla 10 günde bir gelip bakınca olmuyor her gün giremiyorum (( umarım herkes iyidir .

ben iyiyim hiç bi değişiklik yok . eşim çoğunlukla iş seyahatlerinde. ben evde. haftasonu denize gidiyoruz (İzmir de olmanın faydaları:) bayram sonrasında da tatile gitmeyi düşünüyoruz inşallah. başka da bişi yok :)

bu arada bende dün eşimle tartıştım. size şikayet edeyim bari :2::2:

nereye devrilse orda uyuyor, ne çarşaf ne yastık alıyor. balkondaki yatağın üstündeki çarşafları makineye atmıştım bide bikaç gündür orda duruyorlar üstleri toz olmuş yine inşaatlar başladı hep toz oluyor zaten, bi baktım gitmiş oraya yatmış, kızdım niye çarşaf sermeden yatıyorsun diye gittim mutfaga bi geldim salondaki koltuğa geçmiş yatmış uyumuş. üstünün tozuyla falan ayyy çıldırdım söylenmeye başladım, oda bana kızdı dırdırdır yeter yaa diye. nasıl sinir oldum anlatamam sürekli peşinde gezmem gerkiyor. yaramaz çocuklar gibi bi bakıyorum balkon terliğiyle salona giriyor. bi bakıyorum ayağını yıkıyor kurulamadn geliyor ıslak ıslak yerlede ayak iziyle beraber. daha evin kapısından girerken üstündeki tsirtü soyup bi tarafa savuruyor koltuğa geçiyor, çoraplarını köşelere atıyor. sürekli havlu topluyorum zaten ordan burdan. bıktım gerçekten söyleyincede sanki ben suçluymuşum gibi bana kızıyor. güzellikle söylüyorum anlamıyor sabrım taşıyor bağırmaya başlıyorum beni dinlemiyor kaçıyor başka odaya gidiyor. susunca haber ver geleyim diyor bide.

dün gece küstüm artık, sahurda bile doğru düzgün konuşmadım, sabahta öpmek istedi öptürmedim itekledim. şimdi daphne facedeki paylaştığın şeyi görünce aklıma geldi bende ona göndereyim aslında bunu.

gecen gün seni andık eşimle ceşmede pide kuyruğundayken sen

daphneeee soru sordummmmmmmmm

Canım eşime faceden manalı mesajlar göndermekle meşgulüm :))) . Landfloves yıllar evvel bir yerde okumuştum. Arayıp buldum.

Son düzenleme:

daphne nin facebookumu var sende

gecen gün seni andık eşimle ceşmede pide kuyruğundayken sen

heheheheee millet sosyetik yerlerde geziyor durmadan kendini tag liyor biz Anadolu cocuuuuyuz pide kuyruguna girdiğimizi de duyururuzzz diye espirisi oldu ben de biliyosun hiç sevmem oyle fırlamalıkları :))))

ne diye çınladı bakiim kulaklarım

benim face yok banada gönderin ya..

Bende evlenmeden önce dırdırcı kadın modelini sürekli konuşup adamın başını şişiren kadın modeli sanıyordum.. Ama yanılmışım !!!!!!!

Yaw anlamıyor, bende tekrarlamak sorunda kalıyorum, yap ki bende tekrarlamayayım dimi ama..

Zaten ev almış başını gidiyor tatilden sonra, mutfağı toparlamıştım dün annemlerden geldik gecenin 1i mutfak tezgahında boş yoğurt kabı, kaşık,su bardakları, kızdım.. Çokmu zormuş benim alıp atmam, söylenme diyor.. Yaw gardolapın kapısını 1 kapıyorsa 2 kere kapamıyor, sürahi m.tezgahının kenarında duruyor her seferinde lavobanın yanına getiriyor, daha niceleri

dedim bak b... pide kuyruğunda dedim
eee dedi ama çeşmede dedim
ne güzel bizde tatile gidelim dedim
çeşmede olsamda pide kuyruğunda olsam dedim

oda bana dedi ki yavrucum b.. zaten izmir de çeşme ona uzak biryer ddeğil dedi sustum

bizde eylülde kaştayız hera

Son düzenleme:

sizin ailecemi tanışıyosunuz ??

landflovers canım otel harikaymış çok beğendim cidden, akşama eşimin tatil için verdiği fiyatı azcıkın yukarı çekmek için bişiler yapmam lazım. Zar mı alsam neeee
önümüzdeki 4 günümü doldurmuş bulunmaktayım. Yarın ablama, c.tesi arkadaşıma, pazar eşimin teyzesine p.tesi annemlere iftara davetliyiz. Bu akşamada karnı yarık, pilav cacık ve salata yapcam, tatlı olarakta ne yapsam acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…