Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves ve vafi bu erkek genini bi araştırmak lazım ya çoğu aynı bunların. Aynen ilk söylediğimde yapsa, bu kadın bu hareketi yaptım diye kızdı bidaha yapmiyim dese zaten dırdır yapmıycaz dimi. benimkide savurgan ve dağınık. ben söylenmeye başlayıncada aynen landflovescim dediğin gibi kaçıyo başladı yine diye daha bi sinir oluyorum

hıı otelle ilgili bişeyi söyleyeyimde sonra giderseniz kızmayın bana, otelin havuzları falan mükemmel ama denizi o kadar güzel değil. yani kumlu bir plajı yok haberiniz olsun. iskeleden giriyorsunuz denize, kenardan da giriliyor ama kenarlar biraz taşlı kayalı falan.

oooh ne güzel 4 gün yemek yapmayacaksın.

Bende bi saat önce tartıştım ve şuan çok kızgınım yanımda oturuyo ama yüzünü göresim yok

Son düzenleme:

olsun canım biz zaten havuzcuyuz :) üzerine düşünülecek oteller arasına not aldım

Sende zayıfsın canım ya

bende o 5 kilo alanlardanım evlenmeden önce 50 kiloydum 55 oldum şimdi 53 yada 54 arasnda gidiyorum işte
3 müzün resmine daha geçen gün evde baktım. :) annem yeni ameliyat olmuştu koştura koştura ona gidip temizlik yapmıştım... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…