- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.081
en son dün tartıldım 59 olmuşum, 61 olmam konusunda eşimle pazarlık halindeyiz
ay bir ben garfield gibiyim :2:
dapne zayıf hanzade ve vafi de öyle hepsi zayıf zayıf...
bizle görüştüğünde kaçtın 59 mu ? gayet iyiydi. öyle kal..hamileyken alırsın ona sakla
seni görmedim ya
bende o 5 kilo alanlardanım evlenmeden önce 50 kiloydum 55 oldum şimdi 53 yada 54 arasnda gidiyorum işte
3 müzün resmine daha geçen gün evde baktım. :) annem yeni ameliyat olmuştu koştura koştura ona gidip temizlik yapmıştım... :)
zayıf mı yok be canım tamam şişman deilim ama bi balık çeşidine girerim 53 tüm 57 oldum az mı boy 1,70
Yok canım ya abartıyor. Kilolu falan değil özden.
canım benim ben gördüğümde gayet iyiydin, kilo sorunun yok bence..
canım benim ben gördüğümde gayet iyiydin, kilo sorunun yok bence..
bizle görüştüğünde kaçtın 59 mu ? gayet iyiydi. öyle kal..hamileyken alırsın ona sakla
58 dım canım, yok zaten benim kilo almak gibi bir çabam.. tüm rüşvetlerine karşı çıkıyorum
zayıf mı yok be canım tamam şişman deilim ama bi balık çeşidine girerim 53 tüm 57 oldum az mı boy 1,70
Mailim geldi mi?
dedim bak b... pide kuyruğunda dedim
eee dedi ama çeşmede dedim
ne güzel bizde tatile gidelim dedim
çeşmede olsamda pide kuyruğunda olsam dedim
oda bana dedi ki yavrucum b.. zaten izmir de çeşme ona uzak biryer ddeğil dedi sustum
bizde eylülde kaştayız hera
şimdi iyiyim. 55 te olmak istemiyorum direk göbeğim çıkıyor benim. 53 ideal benim için inş böyle kalırım.
:))) doğru söylemiş kocan tatlım :))) biz de ölüdeniz düşünüyoruz ağustos sonu eylülün başı gibi ama kaş da çok güzelmiş. kararsızıs. ama tabi balayı otelimiz kadar pahalı yere bütçemiz yok bu kez :)
pingu biz aynı otelde balayındaydık :)))
landflovesssss biraz rahat ol canım bütün erkekler aynı ve sen üzerine gittikçe daha beter inadına yapıyorlar kendinde demişsin bak çocuk gibiler.o etrafa fırlattığı giysilerini yerden almak yerine daha göz önünde duracak şekilde yere al sen fırlat bak nasıl sinir oluyor... biraz toplama rahat olmayı dene akıllanır senin cocuğun da :)) benimki de öyleydi... bi gün tişörtünü yere atmış dediğin gibi balkona çıkmış parkelerde ayak izleri. ben de o yerdeki tişörtü aldım bi güzel parkeleri sildim onunla ve yıkayıp yere koydum toz bezi niyetine.... gördü şok oldu ben deee eee o yerdeydi ben de artık kullanmıcaksın diye düşündüm dedim :)))))))) o gün bugündür yere tişört atılmıo en azından :)))
bende o yüzdem kilo almayı hiç istemiyorum, direk göbek.. Anneme çekmişim oda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?