- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.321
Yavaş yavaş konuşmaya başladık şuan akşam gönlünü alıcam mecburenmavi_superisi; hoş geldin tekrardan aramıza
bence eşine herkesin geleceğini söyle ve orda olmazsanız da ne kadar ayıp olacağını anlat. sanırım inat etmez bu durumda.
ne biliyim tatlım ben pek uzun sürdürebilenlerden değilim ama eşim öyledir dokunma ona 3 gün surat yapabilir yani, bende ise kızarım yarım saat sonra bakarım ya ne gerek var günümü zehir etmeye elime ne geçicek derim yanaşırım yanına hemen tamam aşkım uzatmayalım diye
seninkide pek birşey olmamış ki boşver ara bi nabıyosun de emin ol onun daha hoşuna gider suçluluğunu anlar, ztn sormamış ya sana ne oldu diye emin ol nasıl içi içini yiyordur ,bence arada bizede onlarada gelebiliyor yapılabiliyor dengesizlikler
kız koskoca yerde iyi bi klima yok mu iş performansı düşer insanın
tamamda hamile olan benim, saatini kuruverdim gece kalkamayan o, abah yine ağrısı olan benim, ayrıca gece nöbete kalıcak olan benim. beni yatakta bırakıp giden o. ben niye arayayımki. bende herzaman uzatmam ama bugün kırıldım gerçekten. Aramıycam.
kızlar trendyolda bambi ve elle marka ayakkabılar çok uygun fiyata.
ben dün gece bambiden 2 tane aldım şimdi elle ye bakıyorummm
Canım gönderdim...
çok da indirim yok sofişcim ya ben geçen mağazada bakmıştım aynı fiyatlar sezon sonu indirimi var ya artık
mutlaka mağazasında da vardır aynı indirim ama ben burda bilmiyorum bambinin mağazası nerde o yüzden netten aldım. tanesi 20 tl den sezon sonu indirimi bence çok iyi canım.
hamişler limongoda baskılı bebek taytları var çok tatlı
kızlar ne dicem size bir öneri eğer ramazanda istanbul da bir akşam keyif yapmak istiyorsanız,
kesinlikle ve kesinlikle süleymaniye camii nin oraya gidin hemen mimar sinan türbesinin orda istanbul ünv arka tarafında kalıyor mükemmel bir cafe var yani mekanı manzarası inanılmaz güzel hem galata kulesini,haliçi ve boğaz köprüsünü gören bir manzarası var yan tarafınızdada süleymaniye inanılmaz harika bir ortam ve canlı müzik eşliğnde mutlaka tavsiye ederim aklınızda bulunsun birazdan birkaç foto atıcam
biz dün akşam gittik zaten biliyorduk ama bu ayda daha bi tadı başka herhalde her fırsattada orda olucaz
Tatlım süper bi manzara gerçekten keşke istanbulda olsaydık da gitseydik bizde
İstanbuldaki eylül gelinleri artık iftar 20:30 gibi okunuyor. Gerçi son günler 8 gibi okunacak. Bir buluşma yapsak diyorum... Gelebilir misinizi?
a hadi ya benim nedense aklımda sende burdasın diye kalmış, kızlar yaşlandımmı ne unutyorum karıştırıyrum herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?