- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.641
ben ozdn i bekliyorum, onunkiyle kerticem
şerden hayır olmuş size 10 gün çokkk uzun tadını cıkarın üçünüz birden
sofişşş canım çok sevindm bebişinden güpgüzel haberler almışsınn oğluşun göstermiş pipişini erkek döneminde hamile kaldınız demekki kızlar hepinizin oğluşları olucak ben kız dönemine getiricem onu bekliyomeşine de geçmiş olsun ama size 10gün tatil getirmiş herşeyede bi hayır vardır demişler
ben cocuğumu o kadar uzağa veremem kıyamam ona bu tarafa taşının düşünürüz eşimle
valla yaa tatil diyip duruyodum allah gönlüme göre verdi.
artık bizden sonra gelenler kız doğursun lütfen
gerçi benim okuldan bi arkadaşım vardı 8 ay boyunca erkek diye biliyolardı. yolda sancılanınca başka bi şehirde doktora gidiyolar dr da onlara maşşallah kızınız çok sağlıklı diyince şokk ikisideherşeylerini erkek diye alıyolar tabi kızları oluyo
uzak değil artık metrobüsümüz var bizim
bizden daha iyisinimi bulucan hem, kız olursa e bizimki gitcek o tarafa
ayy benimki erkek senin ki olursa yandın o zaman babasına cekerse hayatta kızının peşini bırakmaz
ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir kıza işte (çelik)diye diye dolanır sizin oralarda
off kızım yandı o zaman kaynanası olucaksın anaaam oğlunuda yollamassın sen gitme oğlum kötü pis kız o diye
ama bizimkide kolay kolay pas vermez hemen öyle
doğmamış cocuklara donda biçtik bir güzel ben biraz temizlik yapacağım landfloves perde yıkadı diye bende yıkadım şimdi devamını getireyim
hımm. orada kendileri evlerini halleder.
bidahaki geldiklerinde evleneceklerMutlu olsunlar da hepsi boş ya.
hımm iyi bari, temelli mi orda olacaklar, eşya alacak olsalar zor olurdu. Allah mutlu etsin kardeşini inşallah, eşiyle birlikte huzurlu bir hayat nasip etsin
sofistike bi şehzade de size geliyor demekki, ultrason görüntülerini gördükten sonra anlattıklarınızı o heyecanınızı okurken ağzım kulaklarıma varıyor benimde. gaza getiriyorsunuz insanı benimde hamile kalasım geliyor hemen. ama yok daha hazır değiliz, yapmayın.
sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah. tatilinizde piyangodan çıkmış gibi olmuş ne güzel bol bol gezin 10 gün hiç fena değil. eşinede geçmiş olsun tabi.
Kızlarrr selam
Ahsencim umarım bulantıların biter.Reflü ve gastrit olan biri olarak mide bulantıları geceleri uyuyamamayı biliyorum
Kızlar ya ben kız bebek istiyorum çok.Tabi önce sağlıklı olsun da.Çin takvimine göre yaptı bazı arkadaslarım hepsinin de istedikleri oldu çok ilginç.7-8 örnek var acaba ben de mi ona göre denesem
Kızlarrr selam
Ahsencim umarım bulantıların biter.Reflü ve gastrit olan biri olarak mide bulantıları geceleri uyuyamamayı biliyorum
Kızlar ya ben kız bebek istiyorum çok.Tabi önce sağlıklı olsun da.Çin takvimine göre yaptı bazı arkadaslarım hepsinin de istedikleri oldu çok ilginç.7-8 örnek var acaba ben de mi ona göre denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?