- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.661
Nasıl oluyormuş bu çin takvimi meselesi
eneeee pazar pazar ne işiniz var kızlar sizin burdagenelde kimse olmazdı. bende mantı tarifine bakmaya gelmiştim, bi forumada göz atayım dedim. kocacımla mantı açacaz birazdan
hadi görüşürüüüüüüz
Ahsen'cim en kısa zamanda yoluna girer inşallah bulantı sorunun.İşte benim en korktuğum şey şu bulantı olayı... Sadece bulantı değil,bütünüyle korkuyorum :)
eneeee pazar pazar ne işiniz var kızlar sizin burdagenelde kimse olmazdı. bende mantı tarifine bakmaya gelmiştim, bi forumada göz atayım dedim. kocacımla mantı açacaz birazdan
hadi görüşürüüüüüüz
korkunun ecele faydası yok:))
bak 12. haftada geçecek dediler geçmedi, 16. haftada geçecek dediler geçmedi, şimdi de 20. haftayı bekle diyolar
ben de başından beri 9 ay çekmekten korkuyodum ama korku fayda etmedi
40. haftaya kadar devam sanırım
ama hamdolsun diyorum yine de hastahanelik olmuyorum son 1 buçuk aydır
Benimde korktuğum başıma gelir hep.Bak,sezeryanda yasaklandı.Ne yapıcam şimdi ben? :)
Gerçi belki benim psikolojik olarak sorunum olduğu için sezeryan yapılabilir.Tabii önce hamile kalmaya cesaret edebilmem gerek :)
Nasıl oluyormuş bu çin takvimi meselesi
Canım tabii ki erkekten gelen kromozomla belli oluyor cinsiyet.Ama çinliler şimdi yeni bir hipotez attılar ortaya.Kadınların yaşlarına göre bazı aylarda x bazı aylarda da y olan sperm hücrelerini yumurtayla birleştirdiklerinden bahsediyorlar.Yumurtanın aylara göre sıcaklığı değişkenmiş dediklerine göre.Zaten bilimde tam doğru diye bişey yok.Bugün en sağlam dediğimiz bilgiler yarın bi bakmışız değişir.Mesela bizim doğduğumuz senelerde yumurtanın sadece sarısı faydalı diyorlardı.Şimdi bi bsaktık ki sarısı yağdan beyazı tamamen proteinden oluşuyormuş
Annem hala vicdan azabı çeker beyazlarını size vermedim bebekken diye
aydasu nasılsın canım
iyiym canım evet gittiler ama çok zor ya uzakta olmak çok üzülüyorum her geliş gidişteAllahın izniyle canım en kısa zamanda toparlanırsın inş bi de sende orada benm gibi yalnız olduğun için yaşadıkların sürekli kafanı meşgul ediyordur biraz daha zamana ihtiyacın var canım atlatıcaksın inş öpüyorum çok
Cok zor oluyor degıl mı vedalar... Kac saat var aranızda canım? Bızım 10 saatlık bır mesafe var aramızda. Tayın durumunuz ne alemde? Bız seneye yaza yolcuyuz doğuya, mesafeler gıttıkce artacak
Annemın gelmesı cok ıyı geldı bana, en zor kısmını o varken gecırdım, sımdı agrım sızım dındı cok sukur. Psıkolojık kısmındada Rabbım oyle bır guc verdı kı anlatamam.
Napalım hersey bızım ıcın sonucta. Rabbım beterınden korusun
günaydın
haftasonu benden sonra maşallah iyi kaynatmışsınız deminden beri onları okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?