Eylül dostluğumuza burada devam (:

eneeee pazar pazar ne işiniz var kızlar sizin burda genelde kimse olmazdı. bende mantı tarifine bakmaya gelmiştim, bi forumada göz atayım dedim. kocacımla mantı açacaz birazdan

hadi görüşürüüüüüüz

Ahsen'cim en kısa zamanda yoluna girer inşallah bulantı sorunun.İşte benim en korktuğum şey şu bulantı olayı... Sadece bulantı değil,bütünüyle korkuyorum :)

Nasıl oluyormuş bu çin takvimi meselesi

kadının yaşıyla hamile kaldığı aya göre bebeğin cinsiyetini belirleyen bir liste
bilimsellikten uzak, kimisininki tutuyo ama ben inanmıyorum
e zaten tutma olasılığı yüzde elli, ya kızdır ya erkektir
ben bile sallasam bi kaç kişininkini tutturabilirm sanırım

benim kocacığım sıcak ve oruçtan kafayı hafif tırlatmış durumda internetten bir oyun oynuyo
hiç yanaşmıyorum sinirliyken hiç çekilmiyo

Ahsen'cim en kısa zamanda yoluna girer inşallah bulantı sorunun.İşte benim en korktuğum şey şu bulantı olayı... Sadece bulantı değil,bütünüyle korkuyorum :)

korkunun ecele faydası yok:))
bak 12. haftada geçecek dediler geçmedi, 16. haftada geçecek dediler geçmedi, şimdi de 20. haftayı bekle diyolar
ben de başından beri 9 ay çekmekten korkuyodum ama korku fayda etmedi
40. haftaya kadar devam sanırım

ama hamdolsun diyorum yine de hastahanelik olmuyorum son 1 buçuk aydır

Landfloveeeeeeeeeeessssssss;

seni rüyamda gördüm
Kolay gelsin bu arada...

Benimde korktuğum başıma gelir hep.Bak,sezeryanda yasaklandı.Ne yapıcam şimdi ben? :)
Gerçi belki benim psikolojik olarak sorunum olduğu için sezeryan yapılabilir.Tabii önce hamile kalmaya cesaret edebilmem gerek :)

Benimde korktuğum başıma gelir hep.Bak,sezeryanda yasaklandı.Ne yapıcam şimdi ben? :)
Gerçi belki benim psikolojik olarak sorunum olduğu için sezeryan yapılabilir.Tabii önce hamile kalmaya cesaret edebilmem gerek :)

sezeryan zorunlu haller dışında yasaklanacak, henüz yasaklanmadı
ben vertigo hastası oldugum için ben de normal doğum yapamayabilirm

sende de panik atak vardı değil mi?
hamile kalmaya neden cesaret edemiyon

Canım tabii ki erkekten gelen kromozomla belli oluyor cinsiyet.Ama çinliler şimdi yeni bir hipotez attılar ortaya.Kadınların yaşlarına göre bazı aylarda x bazı aylarda da y olan sperm hücrelerini yumurtayla birleştirdiklerinden bahsediyorlar.Yumurtanın aylara göre sıcaklığı değişkenmiş dediklerine göre.Zaten bilimde tam doğru diye bişey yok.Bugün en sağlam dediğimiz bilgiler yarın bi bakmışız değişir.Mesela bizim doğduğumuz senelerde yumurtanın sadece sarısı faydalı diyorlardı.Şimdi bi bsaktık ki sarısı yağdan beyazı tamamen proteinden oluşuyormuş
Annem hala vicdan azabı çeker beyazlarını size vermedim bebekken diye

Nasıl oluyormuş bu çin takvimi meselesi

tatlım google amcaya yazınca çıkıyo basit bi hesaplaması var.biz de geyiğine yaptık arkadasların hepsinde tuttu:26:
Şok olduk.Tabii ki bi ihtimal.
Sonra doğum yapmış olanları hesapladık onların da tutuyo.Bayağı bi şaşırdık o zaman.İlginç bişey yani denemesi bedava

bende bazen düşünmüo diilim canım çin takvimine göre hamile kalmayı bende kız istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olması ben geçen annemin bana hatta kardeşlerime hamile kaldığı zamana bile baktım bizimkilerde tuttu

Evet cnım zaten eğlence amaçlı birşey. Sitesinde de yazıyor.Ama herkesin tutunca biz şok olmuştuk.
Ben de sağlıklı minicik bi kızım olsun istiyorum aynı şeyleri giyelim.Cilveli bi şirinecik
Ama önce sağlıklı hayırlı bi evlat :)))

aydasu nasılsın canım

Merhaba canım...
Iyıyım cok sukur, toparlanmaya calısıyorum... Dun annemı gonderdım, olesıne vakıt gecırmeye calısıyorum...
Ara ara okuyorum yazdıklarınızı da daha tam toparlanamadıgım ıcın sohbetlerınıze katılamıyorum...
Sen nasılsın, sızınkıler geldı gıttıler mı

iyiym canım evet gittiler ama çok zor ya uzakta olmak çok üzülüyorum her geliş gidişteAllahın izniyle canım en kısa zamanda toparlanırsın inş bi de sende orada benm gibi yalnız olduğun için yaşadıkların sürekli kafanı meşgul ediyordur biraz daha zamana ihtiyacın var canım atlatıcaksın inş öpüyorum çok

Cok zor oluyor degıl mı vedalar... Kac saat var aranızda canım? Bızım 10 saatlık bır mesafe var aramızda. Tayın durumunuz ne alemde? Bız seneye yaza yolcuyuz doğuya, mesafeler gıttıkce artacak

Annemın gelmesı cok ıyı geldı bana, en zor kısmını o varken gecırdım, sımdı agrım sızım dındı cok sukur. Psıkolojık kısmındada Rabbım oyle bır guc verdı kı anlatamam.
Napalım hersey bızım ıcın sonucta. Rabbım beterınden korusun

12 saat var canım eşim doğu görevini yaptı canm ancak benm atanmam lazım inş atanırım

günaydın

haftasonu benden sonra maşallah iyi kaynatmışsınız deminden beri onları okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…