Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
cumartesi benden sonra da yazmışsınız baya maşallh...
herkese hayırlı bir hafta diliyorum

kızlar sabah sabah konuya giriyorum ama ben o zarları çok beğenmedim dandik biraz nette göründüğü gibi değil çok hafif içi boş benim söylediğim daha büyük ve güzeldi sanırım miracle da olandan miracle bi ara arkadaşın getirince fotosunu çeker koyar mısın
işte bşy ilk çıkınca güzel oluyo sonra her yerde çeşit çeşit çıkarıyolar maliyetinden kaçıyolar ama yine de işlevi önemli tabii ama çok fazla hareket yok yani bilindik şeyler ama oyun işte şansını ölçüyor

hala dolapta yenmeyi bekliyor garibim

Günaydııın
Foruma kaydolalı 5 ay geçti ama girmek yeni nasip oldu da eylül dostluğunun ne olduğunu açıklayacak biri var mı :44:
Bir de aydasu, bir başlıkta nişanlınla belli bir tarihte evleneceğini görmüşsün evlenmişsiniz sanırım peki o tarihte mi oldu

hey maşallah kızlar ne muhabbet etmişiniz be anca bitirdim geçmişi. Temizlikler yapılmış tatlılar yapılmış oh oh maşallah.
Sofişcim sende valide sultan olucaksın demek özdencim baktınmı tadına tatlının? Bende dün bisküvi pastası yaptım kolay yoldan. petibörlerin arasına supangle döktüm muz koydum. üstünede kremşanti sürdüm al sana pasta

hımm baktım yenebiliyor bu akşam soğuk soğuk yerim yine

bizde kocamla barıştık cuma günü. Ben nöbetçiydim ya beni almaya geldi sarılıyo öpüyo gülüyo filan ama ben yüz vermedim önce. Sonra söylendim söylendim oda bana kızmış inat etmiş konuşmıcam diye ama çokta merak etmiş. Önce alttan almadım ama hep sırnaştı özür diledi filan. Akşam barışarak yatmıştık zaten ama spor filan olmamıştı. sahura kalktığında artık oldu bişiler barışmanın şerefine

dün halamlara gittik iftara çok güzell geçti cumartesi kv.ye gitmiştik dönüşte eşim ben kaynım sahura kadar uyumadık sahur yapıp yattık pazar günü 4e kadar uyuduk tarihimde bir ilk bukadar saate kadar uyumak ama çok iyi geldi

cumatesi boks vardı onu bekledik. 6 da yattım ben daha fazla dayanamadım pazrda aynen 4 te kalktım

h.sonu bende temizlik yapıcaktım ama iyi hiç canım istemedi. sadece yerleri sildim toz aldım. 2 makine çamaşır yıkadım. iftara anemlere gittik, yemekten sonra çay bahçesine gittik dayımlar filan. ordan dondurma alıp bizim balkonda yedik. sonra dayımlar gitti annemlerle okey oynadık. göndermedim onları sahur yaptık beraber. Ama dün 12ye kadar anca uyudum.sonrada yine tembellik yaptım. bugün iftara annemler gelicek dünden karnıyarıklarımı hazırlayıp dolaba koydum bugün fırına koyarım tadı bozulmaz dimi??

cumatesi boks vardı onu bekledik. 6 da yattım ben daha fazla dayanamadım pazrda aynen 4 te kalktım

Çok güzel oluyomuş ama öyle uyumak ya,dün gece de hiç uyuyamadık halamdan çıktık 1gibi kaynımla buluştuk birer çay içtik cafe de sonra 2yi geçiyodu yattık saat 3te telimin alarmı çaldı kapattım eşim uyumamış öpüyo kaldırmaya çalışıyo kalkmıcam kalmıcam diye söylendm tmm ben hazırlayım sahuru seni kaldırırım dedi yarım saat sonra tekrar geldi zorla kalktım uykusuzluk çok zor oluyo yaa

Bende cumartesi eşim uyurken erkenden kalkıp camlarımı sildim. Sonra o uyanınca pazara gittim. Akşamada misafirim vardı.Haftaya da mutfak dolaplarımı silip, perdelerimi yıkarım. Cumartesik kız kardeşime yemeğe gidiyoruz zaten. Pazarda tüm gün evde dinlenmeyi planlıyorum

Son düzenleme:

geç kalkınca uyuyamıyorsun da bizde dün sahur yaptık öyle yattık. akşam 5:30 olsa da çıkıp gitsem evde uyusam diye bakıyorum. akşama doğru açılıyorum ama zorla uyuyorum yine de

bu arada haftasonu kremalı tavuk sote ve iki renkli irmik tatlısını denedim gelen misafilere hepimiz beğendik kolay ama şık bir yemek misafiri gelecekler deneyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…