- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.681
evet normalde c.tesi kimse olmazdı şimdi pazar bile gelmişlerbu haftasonu baya kalabalıktı topik
ayy özden geçmişi okuyordum hızlı hızlı bitsin diye
senin şu fotoyu görünce gülme krizine girdim, bu nasıl bir dilimlemedir çok orjinal olmuş
başkası yapsa gülmezdim ama
sabah sabah midem yine bulanıyo sinirlerim tepemde
galiba sinir bozukluğundan hala gülüyorum
hey maşallah kızlar ne muhabbet etmişiniz be anca bitirdim geçmişi. Temizlikler yapılmış tatlılar yapılmış oh oh maşallah.
Sofişcim sende valide sultan olucaksın demeközdencim baktınmı tadına tatlının? Bende dün bisküvi pastası yaptım kolay yoldan. petibörlerin arasına supangle döktüm muz koydum. üstünede kremşanti sürdüm al sana pasta
dün halamlara gittik iftara çok güzell geçti cumartesi kv.ye gitmiştik dönüşte eşim ben kaynım sahura kadar uyumadık sahur yapıp yattık pazar günü 4e kadar uyuduktarihimde bir ilk bukadar saate kadar uyumak ama çok iyi geldi
cumatesi boks vardı onu bekledik. 6 da yattım ben daha fazla dayanamadım pazrda aynen 4 te kalktım
Çok güzel oluyomuş ama öyle uyumak ya,dün gece de hiç uyuyamadık halamdan çıktık 1gibi kaynımla buluştuk birer çay içtik cafe de sonra 2yi geçiyodu yattık saat 3te telimin alarmı çaldı kapattım eşim uyumamış öpüyo kaldırmaya çalışıyo kalkmıcam kalmıcam diye söylendm tmm ben hazırlayım sahuru seni kaldırırım dedi yarım saat sonra tekrar geldi zorla kalktım uykusuzluk çok zor oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?