Eylül dostluğumuza burada devam (:

aslında patlıcan seviyolar kızrtma falan patlıcan kabak biber kızartıp tepsiye dizsem
bi tencerede kuşbaşıları domates sosuyla sotelesem patlıcanların üzerine döksem sonra biraz da fırında pişirsem nasıl olur pilavın yanında servis yaparım et içine karışmayacağı için istedikleri gibi yerler z.yağlı taze fasulye de yaparım bi de çorba onlar et yemiyo diye biz aç kalırız yoksa ben et yemeden hayatta doymam tatlı olarak sütlaç yapsam nasıl olur daha önce diğer tatlılarımdan yapmıştım onlara

Son düzenleme:

olabilir gayet gayette güzel olur.

bu arada bizim sürekli evde ekmek,pide israfı oluyor. sizin yaptığınız bir şey var mı ekmekler içim yağda kıtır ekmek falan mı yapsam aklıma bir tek bu geldi

Günaydın kızlar geçmişi okudum anca haftasonu ne güzel muhabbetler dönmüş bilseydim girerdim
Haftasonu yoğun geçti cumartesi iftara misafir aldım ama çok güzel geçti hem temizliğimi yaptım hem yemeklerimi pazarda dinlendim,evimde işim kalmadı bende rahat ettim
Yemekler konuşulmuş acıktım yaff

ekmekler bayatlamaya başlayınca minik minik parçalayıp buzluğa atıyorum
istediğim zaman çıkartıp fırına atıyorum
çorbaların içine katmak için kıtır ekmek oluyor
güzel oluyor

bu arada bizim sürekli evde ekmek,pide israfı oluyor. sizin yaptığınız bir şey var mı ekmekler içim yağda kıtır ekmek falan mı yapsam aklıma bir tek bu geldi

ben kurutup köfteye katıyorum canım bizim de çok israf oluo bide sıcaktan kötü oluo hemen

Canım eşim sahurrda ısıtarak tüketiyo. tereyağ sürüyo ısıtıp. yada tost yapar. geçen kardeşim kaldığındada yumurtalı ekmek yapmışlar.

buzdolabında saklayabilirsin yada biraz bayatlayıp kurumaya başlayına küflenmeden tabii robotta çekip buzluğa at köfte yaparken çok işe yarıyo ya da ahsenin dediği gibi çok güzel oluyo çorbada kıtır ekmek çok severim

kızlar bu hafta omega 3 e ihtiyacı var bebeğimin
istanbulda bildiğiniz güzel bir balık restaurant var mı

bende kalınca direk buzluğa atıyorm hatta geçen gün bi baktım koskoca torba ekmek dolmuş alıp fırında kuruttum biraz sonrada rondadan un kıvamına gelinceye kadar çektim yeniden attım buzluğa köfteye lazım olduğunda veya galeta unu gerektirecek şeylerde kullanıyorum

ekmekler bayatlamaya başlayınca minik minik parçalayıp buzluğa atıyorum
istediğim zaman çıkartıp fırına atıyorum
çorbaların içine katmak için kıtır ekmek oluyor
güzel oluyor

KÜP KÜP doğrayıp atıyorsun çıkartıp fırında kızartıyorsun.. böyle bir şey düşündüm bende ama tava da mı fıında mı bilmiyorum.

ben kurutup köfteye katıyorum canım bizim de çok israf oluo bide sıcaktan kötü oluo hemen

köfte yapmıyorum ya ben lazım olmuyor.

Canım eşim sahurrda ısıtarak tüketiyo. tereyağ sürüyo ısıtıp. yada tost yapar. geçen kardeşim kaldığındada yumurtalı ekmek yapmışlar.

dün bende ısıttım. ama öyle çok ki

köfte ypapmıyorum ya ihtiyacım olmuyor..

kızlar bu hafta omega 3 e ihtiyacı var bebeğimin
istanbulda bildiğiniz güzel bir balık restaurant var mı

kumkapı yada galata köprüsü

galeta unu yerine mi kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…