Eylül dostluğumuza burada devam (:

ya dün kremalı patates konuşuyodukta kuzenim yapıyomuş çok güzel oluyo dedi sende kremalı tavuk sote değince ilgimi çekti bende deniycem nasıl yaptın canım ?

ya dün kremalı patates konuşuyodukta kuzenim yapıyomuş çok güzel oluyo dedi sende kremalı tavuk sote değince ilgimi çekti bende deniycem nasıl yaptın canım ?

soğan + sarımsakları yağda pembeleşinceye kadar kavur
tavukları ekle suyunu çekene kadar sotele beyazlaşıyor hemen.
sonra kreme+köri ve istediğin baharatı ekle krema hemen yok oluyor tavuk çekiyor..

kremalı patateste mükemmel oluyor ona da bayılıyorum.. 1 tepsi yeniyor vallahi mutlaka bunu dene.

günaydın

ben mde bulantılarıyla dolu bir haftasonu geçirdim ama bugün iyi uyandım çok şükür

speed onu ben de yapıyorum mantar da ekliyorum, onlar pişince üzerine beşamel sos döküp fırına veriyorum
tadından yenmiyo, ben de tavsiye ederim

beşemal sos dökmedim ama ben direk sote olarak verdim. öyle de denerim bi ara

nasıl yapıyosunuz kremalı patatesi

patatesleri yuvarlak olarak dilimliyorum. tepsiye
üzerine kremayı döküyorum. ben içine tatlı kırmızı biberde ekliyorum öyle döküyorum.
tuz ekle fırına at 10*15 oluyor. sonra kaşar peynir rendele

1 parça göğüs etine 1 pk.krema yeter mi peki canım?

kızlar cahilliğime verin ama şu krema dediğiniz şey ne yahuu
ben tavuga sadece köri katıyodum

şu marketlerde satılan şekersiz kremalardan mı bahsediyonuz

1 parçaya fazla bile olur ben 4 parça yaptım yetti.

hmmmmmm yapiciimmm

yarın iftara misafirim geliyo ne yapsam diye düşünüyorum bunu mu yapsam acaba ama karı-koca ikiside pek iştahsızlar ve etle araları yok beğenirler mi acaba bir de yanına sebze olarak ne yapsam

hmmmmmm yapiciimmm

yap bence eminim beğenirsiniz..

yarın iftara misafirim geliyo ne yapsam diye düşünüyorum bunu mu yapsam acaba ama karı-koca ikiside pek iştahsızlar ve etle araları yok beğenirler mi acaba bir de yanına sebze olarak ne yapsam

et derken tavukta mı yemiyorlar.
ben ctesi

kremalı tavuk
pilav
patates püresi yaptım gayette güzeldi

kremalı patatesi bende denemek istiyorum ama ağır olur mu acaba ?? Bugün yapsammı ne. Bende karnıyarık pilav mercimek çorba yapıcam. annemde barbunya geitiricek gelirken. tatlı da dün yaptığım bisküvi pastasından veririm. yeterli değilmi?

aslında öyle çok ağır yemek değil ama doyurucu yemek tek onunla bilr doyabilirsiniz menü de yeterli bence

kutu da çiğ krema oluyor ya

anladım ama ben onların hiç büyüğüne rastlamadım
hep küçük kutularda satılıyor değil mi?

kızlar bu arada ben doğum yapacağım hastaneyi ve doktorumu değşitirdim
çok pahalı bir yere gidiyorduk, eşimin anlayışına göre pahalı olan iyidir
malesef bunun böyle olmadıgını gördük, nisa hastahanesine gidicez randevüyü aldık
hiç olumsuz yorum duymadım o hastahaneyle ilgili

Hanzade sadece sebze yemeği yap ozaman tatlım tazefasulye,bezelye,patlıcan,barbunya bi sürü sebze var madem et sevmiyolar onlar için bunlar ideal

Evet o 1 kutu yetiyor zaten.

git buna eşinin de seninde içi belki daha çok ısınacak.. bu hastaneye

yiyolar olunca ama pek sevmiyolar

hımm. o zaman ot yap bol bol

çorba
taze fasulye yada barbunya
brokoli greaten
beşemal soslu makarna
kızartma falan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…