- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.701
geç kalkınca uyuyamıyorsun da bizde dün sahur yaptık öyle yattık. akşam 5:30 olsa da çıkıp gitsem evde uyusam diye bakıyorum.akşama doğru açılıyorum ama zorla uyuyorum yine de
bu arada haftasonu kremalı tavuk sote ve iki renkli irmik tatlısını denedim gelen misafilere hepimiz beğendik kolay ama şık bir yemek misafiri gelecekler deneyebilir
ya dün kremalı patates konuşuyodukta kuzenim yapıyomuş çok güzel oluyo dedi sende kremalı tavuk sote değince ilgimi çekti bende deniycem nasıl yaptın canım ?
günaydın
ben mde bulantılarıyla dolu bir haftasonu geçirdim ama bugün iyi uyandım çok şükür
speed onu ben de yapıyorum mantar da ekliyorum, onlar pişince üzerine beşamel sos döküp fırına veriyorum
tadından yenmiyo, ben de tavsiye ederim
nasıl yapıyosunuz kremalı patatesi
soğan + sarımsakları yağda pembeleşinceye kadar kavur
tavukları ekle suyunu çekene kadar sotele beyazlaşıyor hemen.
sonra kreme+köri ve istediğin baharatı ekle krema hemen yok oluyor tavuk çekiyor..
kremalı patateste mükemmel oluyor ona da bayılıyorum.. 1 tepsi yeniyor vallahi mutlaka bunu dene.
1 parça göğüs etine 1 pk.krema yeter mi peki canım?
kızlar cahilliğime verin ama şu krema dediğiniz şey ne yahuu
ben tavuga sadece köri katıyodum
şu marketlerde satılan şekersiz kremalardan mı bahsediyonuz
1 parçaya fazla bile olur ben 4 parça yaptım yetti.
soğan + sarımsakları yağda pembeleşinceye kadar kavur
tavukları ekle suyunu çekene kadar sotele beyazlaşıyor hemen.
sonra kreme+köri ve istediğin baharatı ekle krema hemen yok oluyor tavuk çekiyor..
kremalı patateste mükemmel oluyor ona da bayılıyorum.. 1 tepsi yeniyor vallahi mutlaka bunu dene.
hmmmmmm yapiciimmm
yarın iftara misafirim geliyo ne yapsam diye düşünüyorum bunu mu yapsam acaba ama karı-koca ikiside pek iştahsızlar ve etle araları yok beğenirler mi acaba bir de yanına sebze olarak ne yapsam
kremalı patatesi bende denemek istiyorum ama ağır olur mu acaba ?? Bugün yapsammı ne. Bende karnıyarık pilav mercimek çorba yapıcam. annemde barbunya geitiricek gelirken. tatlı da dün yaptığım bisküvi pastasından veririm. yeterli değilmi?
kutu da çiğ krema oluyor ya
yap bence eminim beğenirsiniz..
et derken tavukta mı yemiyorlar.
ben ctesi
kremalı tavuk
pilav
patates püresi yaptım gayette güzeldi
anladım ama ben onların hiç büyüğüne rastlamadım
hep küçük kutularda satılıyor değil mi?
kızlar bu arada ben doğum yapacağım hastaneyi ve doktorumu değşitirdim
çok pahalı bir yere gidiyorduk, eşimin anlayışına göre pahalı olan iyidir
malesef bunun böyle olmadıgını gördük, nisa hastahanesine gidicez randevüyü aldık
hiç olumsuz yorum duymadım o hastahaneyle ilgili
yiyolar olunca ama pek sevmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?