Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet canım ama kızartman gerekiyor önce ekmekleri ayrıca un gibi ufalancak ancak o şekilde oluyor.

anladım canım galeta unum bitince deneyebilirim öyle çok var ki şuanda

int buldum.

*Bayat ekmekleri kare kare kesip kızarttıktan sonra kapaklı bir kavanoza koyup, çorbalarınızda kullanmak üzere buzdolabında saklayabilirsiniz.

Kızartmak küflenmesini önlüyo yoksa buzdolabında direk koyunca küfleniyo buzluk başka tabi orda hertürlü saklanıyo

ben bütün yemekleri ve tatlıyı bu akşam yapıcam yarın sadece pilav salata kalır belki cacık da yaparım işten gidince fazla uğraşmamış olurum ohh ne rahat ama bugün yorulcam kocam erken gelecek bugün de yarın da çok mutluyum

Kızlar ben numaralı lens kullanıyorum. Cuma akşamı yanımdan geçen öküz bir araç sahibi öyle bir toz çıkardıki gözlerim mikrop kaptı. İçi kıpkırmızı, sürekli kaşınıyor ve ağrıyordu. Bu güne kadar bekledim düzelmedi. Sabah eczaneden damla aldım. Bu yüzden bu gün oruç tutamıyorum malesef. Patronda sağolsun şansıma bu gün yemek ısmarlıyor. Şu saate kadar bir şeyde yiyemedim. Sağolsun bu gün mutlu etti tüm ofisi

daphne geçmiş olsun canım, mikrop kaptıysa kaşımaman gerek biliyousndur
yoksa bir de şişlikle uğraşırsın

benim canım tavuk göğsü çekti gidip yapcam şincik
özdentoşunki kadar iyi olur umarım

galeta unlarıyla ilgili çıkan haberleri görmüş müydünüz?
ben ondan sonra hiç kullanmadım
evde yapılabiliyorsa ben de yaparım ya hu

Biliyorum canım ama nasıl tatlı tatlı kaşınıyor bir bilsen ama zaten kıpkırmızı kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.

ben de dört gözle yemeğin çıkmasını bekliyorum ne var acaba belki fikir olabilir burdan çalıyorum güzel menü olunca inş. sevdiğim bşy vardır

kızlar fırında balık yaptınız mı hiç yaptınızsa nasıl yapılıo 2 tane balık var dondurucuda eşim yemiyo zaten bende akşam kendime onu pişiriym

kızlar fırında balık yaptınız mı hiç yaptınızsa nasıl yapılıo 2 tane balık var dondurucuda eşim yemiyo zaten bende akşam kendime onu pişiriym

Canım pişirme poşetlerinin içine balığı yerleştirip üzerine soğan halkası, limon dilimi ve bir parça teryağla fırında pişiriyorum. Çok lezetti oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…