- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.741
direk fırına atıyorum ben kıtır kıtır güzel oluyo
mm galata köprüsü güzel fikir
bakaym ben
KÜP KÜP doğrayıp atıyorsun çıkartıp fırında kızartıyorsun.. böyle bir şey düşündüm bende ama tava da mı fıında mı bilmiyorum.
galeta unu yerine mi kullanıyorsun
evet canım ama kızartman gerekiyor önce ekmekleri ayrıca un gibi ufalancak ancak o şekilde oluyor.
anladım canım galeta unum bitince deneyebilirim öyle çok var ki şuanda
int buldum.
*Bayat ekmekleri kare kare kesip kızarttıktan sonra kapaklı bir kavanoza koyup, çorbalarınızda kullanmak üzere buzdolabında saklayabilirsiniz.
Kızartmak küflenmesini önlüyo yoksa buzdolabında direk koyunca küfleniyo buzluk başka tabi orda hertürlü saklanıyo
daphne geçmiş olsun canım, mikrop kaptıysa kaşımaman gerek biliyousndur
yoksa bir de şişlikle uğraşırsın
benim canım tavuk göğsü çekti gidip yapcam şincik
özdentoşunki kadar iyi olur umarım
Kızlar ben numaralı lens kullanıyorum. Cuma akşamı yanımdan geçen öküz bir araç sahibi öyle bir toz çıkardıki gözlerim mikrop kaptı. İçi kıpkırmızı, sürekli kaşınıyor ve ağrıyordu. Bu güne kadar bekledim düzelmedi. Sabah eczaneden damla aldım. Bu yüzden bu gün oruç tutamıyorum malesef. Patronda sağolsun şansıma bu gün yemek ısmarlıyor. Şu saate kadar bir şeyde yiyemedim. Sağolsun bu gün mutlu etti tüm ofisi
Biliyorum canım ama nasıl tatlı tatlı kaşınıyor bir bilsen ama zaten kıpkırmızı kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.
ben de dört gözle yemeğin çıkmasını bekliyorum ne var acaba belki fikir olabilir burdan çalıyorum güzel menü olunca inş. sevdiğim bşy vardır
limon damlatsana
daphne geçmiş olsun canım, mikrop kaptıysa kaşımaman gerek biliyousndur
yoksa bir de şişlikle uğraşırsın
benim canım tavuk göğsü çekti gidip yapcam şincik
özdentoşunki kadar iyi olur umarım
kızlar fırında balık yaptınız mı hiç yaptınızsa nasıl yapılıo 2 tane balık var dondurucuda eşim yemiyo zaten bende akşam kendime onu pişiriym
sen yemek yapmayı da yemeyi de ne çok seviyon öyleee
yarasın kuzuma
Canım pişirme poşetlerinin içine balığı yerleştirip üzerine soğan halkası, limon dilimi ve bir parça teryağla fırında pişiriyorum. Çok lezetti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?