- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.761
kızlar sabahta sordum ama gözden kaçtı sanırım. karnıyarığı dünden hazırlayıp dolaba koydum bugün sadece fırına vericm. tadı bozulmaz dimi öyle dolapta ?
direk fırına atıyorum ben kıtır kıtır güzel oluyo
mm galata köprüsü güzel fikir
bakaym ben
hiç sorma bayılıyorum hem de allahtan fazla kilo almıyorum biraz göbek çıktı o kadar başkası benim yediğimi yese düşünemiyorum kilosunu
kızlar sabahta sordum ama gözden kaçtı sanırım. karnıyarığı dünden hazırlayıp dolaba koydum bugün sadece fırına vericm. tadı bozulmaz dimi öyle dolapta ?
benim gibi abidik gubidik kesmede
ellerine sağlık şimdiden cnmiyi haftalaaar kızlar..
nasılsınız?
biz haftasonu yine yayladaydık orada bi sürü vişne ağaçları var vişne topladım bi kova vişne konsantresi ve pastalara kullanmak için marmelatını yaptım.
bugünde akşama annemleri iftara davet ettim.
menum:
yufkalı rulo köfte
pirinç pilavı
mercimek çorbası
közlenmiş kırmızı biber salatası
yeşil salata
turşu
vişne soslu dondurmalı tavuk göğsü
keşke bize de misafir gelse iftara...
ellerine sağlık şimdiden cnm
ellerine sağlık miracle koay gelsin
vişne marmelatı ne oluyo
keşke bize de misafir gelse iftara...
ben geliyim hemen
iftar için böyle kolay güzel denenmiş yemek tarifleri paylaşalım bari kızlar iftara çağıracaklarıma ne yapsam diye düşünüyrmbu ctesi de eşimin iş arkadaşları gelecek iftara
yok mu kimse??
çok saol canım ramazanın en güzel yanı canım misafir ağırlamak ve oruçluya iftar ettirmek mevlam size de bol bol misafirler nasip etsin canım gurbette olmak zor ama arkadaş çevresi falan edinsen onlara yemek ikram etsen
saol ahsenimm.vişne marmelatı vişneleri şekerle pişiriyorsun sonra eziyorsun ve püre haline getiriyorsun vişne sosu gibi ama vişne parçacıkları oluyo içinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?