Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar sabahta sordum ama gözden kaçtı sanırım. karnıyarığı dünden hazırlayıp dolaba koydum bugün sadece fırına vericm. tadı bozulmaz dimi öyle dolapta ?

pingucum bozulmuyor içi pişirerek hazırlandığı için patlıcan da kızarmış
ben de hep akşamdan yapıyorum ya patlıcanlı yemekleri kebap tarzı şeyleri daha lezzetli oluyo hatta

ahsencim sarıyer tarafıydı galiba sahil de denize karşı balıkçılar var ya belediye devralmıştı alkolü yasaklamıştı hatta haberlerde falan çok çıktı hem manzara harika

iyi haftalaaar kızlar..

nasılsınız?

biz haftasonu yine yayladaydık orada bi sürü vişne ağaçları var vişne topladım bi kova vişne konsantresi ve pastalara kullanmak için marmelatını yaptım.

bugünde akşama annemleri iftara davet ettim.

menum:
yufkalı rulo köfte
pirinç pilavı
mercimek çorbası
közlenmiş kırmızı biber salatası
yeşil salata
turşu
vişne soslu dondurmalı tavuk göğsü

ellerine sağlık şimdiden cnm

ellerine sağlık şimdiden cnm

çok saol canım ramazanın en güzel yanı canım misafir ağırlamak ve oruçluya iftar ettirmek mevlam size de bol bol misafirler nasip etsin canım gurbette olmak zor ama arkadaş çevresi falan edinsen onlara yemek ikram etsen

ellerine sağlık miracle koay gelsin

vişne marmelatı ne oluyo

saol ahsenimm.vişne marmelatı vişneleri şekerle pişiriyorsun sonra eziyorsun ve püre haline getiriyorsun vişne sosu gibi ama vişne parçacıkları oluyo içinde canım

arkadaş var canm da herkes tatilde bide burası gavur izmir ya:)pek oruç tutan da görmedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…