- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.961
kızlar merhaba anca geçmişi okuyabildim biraz da keyifsizim, dün doktora kontrole gittim 3 saat sıra beklemem sonucu geç gitmiştim mecbur en son sırayı alabildik, ne yazıkki kullandığım hiçbir ilaç etki etmemiş yani yumurta bile oluşmamış şimdi başka bir ilaç daha verdi sonra yine tahliller dozaj artımları vs vs. biraz moralim bozuldu bu işler beni zorlucakmış gibime geliyor, doktordan sonra iftara dışarıya çıktık kuzenlerle ordan yine süleymaniyeye geçtik canlı müzikte eylendik baya istek parçalar tezeruhatlar
geç döndük eve anca kalktım kendime gelebildim, biraz öncede eşimle kaynım köpek almaya gittiler bakalım heycanla onları bekliyorum
he birde haftasonuda cumartesi akşamı annemlerdeydik iftarda halamlarda geldi, pazar akşamıda tekrar annemlere çaya geçtik dayımlar gelmişti bu seferde öyle yoğun geçti haftasonu birşey anlamadım.
bende köpek istiyom ama 5 katta oturuyoruz ya(
Geçmişş olsun canım,canını sıkma,kafanı takma ki, yeni ilaç faydalı olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.
bende köpek istiyom ama 5 katta oturuyoruz ya(
evde bakması çok zor canımya evlenmeden önce eşimin köpeği vardı odamı kapatır yine bakarım dedim
köpek benimle anlaşamadığı için eşim cesaret edemedi. vermöek zorunda kaldık.
evde bakması çok zor canımya evlenmeden önce eşimin köpeği vardı odamı kapatır yine bakarım dedim
köpek benimle anlaşamadığı için eşim cesaret edemedi. vermöek zorunda kaldık.
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr,bişey sorucam...
Şimdi eşimin doğum günü bayramın 1. gününe denk geliyor.Haftaiçi falan olsa hazırlık kolay olurda pazar gününe gelmesi,hemde bayrama denk gelmesi kötü oldu.Düşünüyorum düşünüyorum ne yapacağım konusunda aklıma bişeyler geliyo ama bi türlü nasıl yapacağım konusunda karar veremiyorum...
Hiç türkü evi gibi bir yerde doğum günü kutlayanınız oldu mu? Nasıl organize edilir falan,hiç bilmiyorum.Aklımda böyle bişey vardı.Bir tanıdığımız çeşitli türkü barlarda sahne alıyor.Hiç gitme fırsatımız olmamıştı.Hatta yakında albüm çıkaracak.Onun nerde çıkacağını düşünüyordum kaç gündür,bayramın ilk günü için çıkacağı yeri açıklamış,tam istediğim yerde,yani bize yakın sayılan bir yerde.Çok mutlu oldum...
Nasıl bişey yapabilirim...
evet inanılmaz zor köpek işleri ahh ahh bebek gibi azmı gecelerin bi yarıları uyanmadım, Allahtan bu büyük birde sevindiğim barınaktan sahipleniyorlar daha iyi şartlarda bir cana bakabilicez
benim eşimin ailesinin 2 tane köpekleri vardı.
bir sene içinde biri sarılaga yakalandı, öldü
diğeri çok yaşlıydı, evi terketti bulamadık.
Bahçeli evlerde bakılmalı, öbür türlü çok zor zaten.
benim eşimin ailesinin 2 tane köpekleri vardı.
bir sene içinde biri sarılaga yakalandı, öldü
diğeri çok yaşlıydı, evi terketti bulamadık.
Bahçeli evlerde bakılmalı, öbür türlü çok zor zaten.
pingu linki yazsana bende merak ettim okuyayımda azcık istek gelir belki banada
melis; canım işallah bu tedavi iyi gelir ve hiçbişeyin kalmaz. Bozma moralini. Yeni köpeğinizde hayırlı olsun. ben hayvanlara hiç kıyamam bi yerde öyle mahsun mahsun durduğunu göreyim çok üzülürüm ama köpeklerden çok korkarım nedense. yolda havlayan köpekleri filan göreyim hemen kaçarım eşim çok kızar bana
Şu ramazan gününnde oruçlu ouruçlu evde olaydık ya keşke
melis;daha yeni başladın tedaviye bu da bi adım allah hayırlısıyla sonuca ulaşmayı nasip etsin hem senin yaşın için daha çok erken umutsuzluğa kapılmak için dur bakalım gün doğmadan neler doğar
Vallahi test ettim onayladım,ben gelince kimse kalmıyor burda,olsada kimse bişey yazmıyor
Gerçi bugün kimsenin keyfi yerinde değil gibi nedense.Benimde alınganlığım üstümde...
istediğim zaman gelip istediğim zaman gidebileceğim bi işim olsa süper olur. Benim evim işyerime yakın, ve çoğu işimi evden yapabilirim aslında. Sadece teslim etmeye gelsem yada günde bikaç saat uğrasamHem devletin elektriği boşa harcanmaz hem ben daha verimli çalışırım bari sadece hamilelikte olsa aahhh ahhh. İşim olduğu için bin şükür yaşadığım ilçede iş bulmak çok zor benle beraber mezun olan arkadaşlarım senelerdir işsiz.
kızlar marketten geliyorum
dondurulmuş alablık görüp aldım bu akşam yapayım bari diyorum
ama bunun çözülmesini mi beklicem
yoksa bahsettiğiiz gibi hazırlayıp direkt fırına mı atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?