Eylül dostluğumuza burada devam (:

Geçmişş olsun canım,canını sıkma,kafanı takma ki, yeni ilaç faydalı olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.

bende köpek istiyom ama 5 katta oturuyoruz ya(

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr,bişey sorucam...

Şimdi eşimin doğum günü bayramın 1. gününe denk geliyor.Haftaiçi falan olsa hazırlık kolay olurda pazar gününe gelmesi,hemde bayrama denk gelmesi kötü oldu.Düşünüyorum düşünüyorum ne yapacağım konusunda aklıma bişeyler geliyo ama bi türlü nasıl yapacağım konusunda karar veremiyorum...

Hiç türkü evi gibi bir yerde doğum günü kutlayanınız oldu mu? Nasıl organize edilir falan,hiç bilmiyorum.Aklımda böyle bişey vardı.Bir tanıdığımız çeşitli türkü barlarda sahne alıyor.Hiç gitme fırsatımız olmamıştı.Hatta yakında albüm çıkaracak.Onun nerde çıkacağını düşünüyordum kaç gündür,bayramın ilk günü için çıkacağı yeri açıklamış,tam istediğim yerde,yani bize yakın sayılan bir yerde.Çok mutlu oldum...

Nasıl bişey yapabilirim...

Geçmişş olsun canım,canını sıkma,kafanı takma ki, yeni ilaç faydalı olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin.

bende köpek istiyom ama 5 katta oturuyoruz ya(

çok saol tatlım ya bilmiyorum en başı ama biraz hayal kırıklığı oldu yinede o kadar ilaç kullanıp hiçbirinin etki etmemesi üzdü beni nys sağlık olsun bakalım, umutluyuz inanıyoruz
köpek konusuda kaynım inanılmaz istedi dükkanda vardı bir pitbull o gitti şimdi gelicek olan golden 8 aylıkmış ama o evde olucak bahçeli olduğu için müsait burası bakalım bekliyoruz

evde bakması çok zor canımya evlenmeden önce eşimin köpeği vardı odamı kapatır yine bakarım dedim
köpek benimle anlaşamadığı için eşim cesaret edemedi. vermöek zorunda kaldık.

evet inanılmaz zor köpek işleri ahh ahh bebek gibi azmı gecelerin bi yarıları uyanmadım, Allahtan bu büyük birde sevindiğim barınaktan sahipleniyorlar daha iyi şartlarda bir cana bakabilicez

evde bakması çok zor canımya evlenmeden önce eşimin köpeği vardı odamı kapatır yine bakarım dedim
köpek benimle anlaşamadığı için eşim cesaret edemedi. vermöek zorunda kaldık.

benim eşimin ailesinin 2 tane köpekleri vardı.

bir sene içinde biri sarılaga yakalandı, öldü

diğeri çok yaşlıydı, evi terketti bulamadık.

Bahçeli evlerde bakılmalı, öbür türlü çok zor zaten.

tanıdık var ise onunla ayarla rezerve yap oraya gidin ikiniz için de harika olur..

evet inanılmaz zor köpek işleri ahh ahh bebek gibi azmı gecelerin bi yarıları uyanmadım, Allahtan bu büyük birde sevindiğim barınaktan sahipleniyorlar daha iyi şartlarda bir cana bakabilicez

hayırlısı olsun canım.

Zorluğunu geçtim evin içinde hayvana eziyet çalışan iki insan için.
bahçeli evde 1 hafta gezdirme açık hava dersin için rahatlar ama bunun yazı var hayvan evde havasızlıktan bayılr
kışın buz gibi devamlı dışarı tuvalete götürmek zor olur.

Büyük sabır işi keşke bahçeyi geçtim bakabillecek kadar balkonumuz olsa

hayvan bakmak çok güzel birşey ama onunda bir can olduğunu unutmamalı, aynı insan gibi her ihtiyacı bakımı.
evlerde heleki bizim evlerimiz standartlarında gerçekten inanılmaz zor yaşadıklarımı bir ben bilirim
şimdide bahçe müsait umarım kaynım ve köpek içinde iyi olur kaç gündür alabilmek için ne taklalar attı

melis; canım işallah bu tedavi iyi gelir ve hiçbişeyin kalmaz. Bozma moralini. Yeni köpeğinizde hayırlı olsun. ben hayvanlara hiç kıyamam bi yerde öyle mahsun mahsun durduğunu göreyim çok üzülürüm ama köpeklerden çok korkarım nedense. yolda havlayan köpekleri filan göreyim hemen kaçarım eşim çok kızar bana

çok saol tatlım mesajıma cevabın için, bilmiyorum takmadım gibi gözüküyorumda aslında baya taktım hiç bir etkisi olmaz mı ya diye düşünüyorum kendi kendime birde en kötü durumları düşünüyorum sanki alıştırıyor gibiyim, hayırlısı Allahtan birşeyde diyemiyor insan Rabbim hayırlısını versin.
biraz önce aradım daha almamışlar bakalım evdekiler pek istemedi bir sürü protokolle veriyorlar köpeği, bizimkide oruçlu sinirlidir baya almadan gelirse şaşmam başlarım bunların işine diye

Şu ramazan gününnde oruçlu ouruçlu evde olaydık ya keşke
melis;daha yeni başladın tedaviye bu da bi adım allah hayırlısıyla sonuca ulaşmayı nasip etsin hem senin yaşın için daha çok erken umutsuzluğa kapılmak için dur bakalım gün doğmadan neler doğar

akşam yemek derdim yok. bu hafta evde hiç yemek yapmıcam full dolu hergün bi yerdeyiz..

bu akşamda tatilde tanıştığımız aileye gidicez

Vallahi test ettim onayladım,ben gelince kimse kalmıyor burda,olsada kimse bişey yazmıyor

Gerçi bugün kimsenin keyfi yerinde değil gibi nedense.Benimde alınganlığım üstümde...

Daha ne isterdik değil mi? Bende çok isterdim ramazanı evde geçirmeyi. Akşama kadar tv karşısında pineklerdim kesin...

Vallahi test ettim onayladım,ben gelince kimse kalmıyor burda,olsada kimse bişey yazmıyor

Gerçi bugün kimsenin keyfi yerinde değil gibi nedense.Benimde alınganlığım üstümde...

Şansızlık diyelim :13:

istediğim zaman gelip istediğim zaman gidebileceğim bi işim olsa süper olur. Benim evim işyerime yakın, ve çoğu işimi evden yapabilirim aslında. Sadece teslim etmeye gelsem yada günde bikaç saat uğrasam Hem devletin elektriği boşa harcanmaz hem ben daha verimli çalışırım bari sadece hamilelikte olsa aahhh ahhh. İşim olduğu için bin şükür yaşadığım ilçede iş bulmak çok zor benle beraber mezun olan arkadaşlarım senelerdir işsiz.

Ahhh ne güzel hayaller onlar öyle. Keşke öyle bir imkan olsa...

Son düzenleme:
kızlar marketten geliyorum
dondurulmuş alablık görüp aldım bu akşam yapayım bari diyorum
ama bunun çözülmesini mi beklicem
yoksa bahsettiğiiz gibi hazırlayıp direkt fırına mı atıcam

Kızlar bu düşünceleriniz sadece bi ütopyodan ibaret bunu sizde biliyorsunuz biz kendi işimizde olmamıza rağmen yarım gün ayrılamıyoruz bazende çalışmasam daha mı iyi diyorum ama öyle daha çok sıkılırım bunun orta yolu yokmu yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…