Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yok canım 2-3 komşum olsa çalışmazdım. Tüm gün evde tek başına olmak çok sıkıcı. Temizliğe sarıyorum kendimi. Burada hiç olmazsa hem para kazanıp hem 3-5 muhabbet ediyoruz ama evde kalmakta çok rahat. Kendi evinin patronusun. İkisinin ortası hiç olmuyor...

kızlar melis kaç yaşında geçen de bi muhabbet de ona senin yaşın küçük falan demiştiniz merak ettim

Ben hep çocuğum olunca bırakıcam bu işleri diyorum kendi kendime en azından vaktimin çoğunu bebişimle geçirmiş olucam bir de başkasında büyüsün istemiyorum kendim her anını yaşamak görmek istiyorum.ama dediğin gibi anlaşabilceğin komşu,yakın bi arkadaş olsa sıkılmaz insan.hatta hep düşünüyorum yeni evlenen kuzenler arkdaşlarla gün yapmayı ama hepsi birbirinden ayrı yerlerdeler birde tanışmıyorlar.ortak arkadaş grubu oluşturabilsem çevremde çok güzel olur ama yok malesef..

Son düzenleme:
melis bu konuda bir sürü tedavi yöntemi var sıkma canını
yaş konusunda avantajlısın, kolayca atlatırsın inş merak etme

melise ne oldu kızlar

ben bugün berbat hissediyorum çok fazla midem bulanıyor nefes alırken çıkartacak gibi oluyorum .

kendi sacımdaki şampuan kokusu buram buram burnuma geliyor

berbat bir his

kızlar ya bu balıklar temizlenmiş ve dondurulmuş ama gözleri duruyo ya
gülmeyin ben hayatımda ilk kez elime balık alıyorum, hep annem yapınca yiyordum
ama annem kafalarını kopartıyodu
ben de mi koparcam bunları
çözülsün bari de ondan sonra kopartayım dimi

melise ne oldu kızlar

ben bugün berbat hissediyorum çok fazla midem bulanıyor nefes alırken çıkartacak gibi oluyorum .

berbat bir his

ben 4 aydır o hisle yaşıyorum
geceleri bile

üşütmüş olmayasın

melise ne oldu kızlar

berbat bir his

bu sıcakta üşütmüşsün tatlım sanırım geçmiş olsun

o küçük balıklarda öyle kafası ile pişir sonra yerken kesersin.
dondurulmuş olduğu için fazla dışarda bekletme canım balık çabuk bozulur.21:

Kopara kopara alışıyorsun. Ben ete dokunamazdım. Ahçı bir eniştem vardı. Rahmetli liseye giderken sıcak kurban etini elime verip kuş başı kestirmişti. O gün bu gün kafa kol ne varsa temizleyebiliyorum.

o küçük balıklarda öyle kafası ile pişir sonra yerken kesersin.
dondurulmuş olduğu için fazla dışarda bekletme canım balık çabuk bozulur.21:

dışarıda değil canım buzdolabına koydum
iftar saatine bir saat kala hazırlicam, sıcak olsun diye

Kopara kopara alışıyorsun. Ben ete dokunamazdım. Ahçı bir eniştem vardı. Rahmetli liseye giderken sıcak kurban etini elime verip kuş başı kestirmişti. O gün bu gün kafa kol ne varsa temizleyebiliyorum.

iyiki ters tepki yapmamış

ahsen bununla yaşanmaz .

neredeyse bunalıma giriyordum, kolay değil ama yaşanıyor işte
şimdilerde hafifleyince nefes almaya başladım

iyiki ters tepki yapmamış

İyi ki ama eniştem akıllı adamdı. İnsan psikolojisinden anlardı. Allah kabrini nurla doldursun. İyi andım bu gün onu

eve nasıl gideceğim bilmiyorum yeğenimde gelecek yürüyere gidersem geç kalırım mecbur araca bineceğim

Canım taksiyle git. Yorma hiç kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…