- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.981
Kızlar bu düşünceleriniz sadece bi ütopyodan ibaret bunu sizde biliyorsunuzbiz kendi işimizde olmamıza rağmen yarım gün ayrılamıyoruz bazende çalışmasam daha mı iyi diyorum ama öyle daha çok sıkılırım bunun orta yolu yokmu yahuuuu
Yok canım 2-3 komşum olsa çalışmazdım. Tüm gün evde tek başına olmak çok sıkıcı. Temizliğe sarıyorum kendimi. Burada hiç olmazsa hem para kazanıp hem 3-5 muhabbet ediyoruz ama evde kalmakta çok rahat. Kendi evinin patronusun. İkisinin ortası hiç olmuyor...
melise ne oldu kızlar
ben bugün berbat hissediyorum çok fazla midem bulanıyor nefes alırken çıkartacak gibi oluyorum .
kendi sacımdaki şampuan kokusu buram buram burnuma geliyor
berbat bir his
melise ne oldu kızlar
ben bugün berbat hissediyorum çok fazla midem bulanıyor nefes alırken çıkartacak gibi oluyorum .
kendi sacımdaki şampuan kokusu buram buram burnuma geliyor
berbat bir his
kızlar ya bu balıklar temizlenmiş ve dondurulmuş ama gözleri duruyo ya
gülmeyin ben hayatımda ilk kez elime balık alıyorum, hep annem yapınca yiyordum
ama annem kafalarını kopartıyodu
ben de mi koparcam bunları
çözülsün bari de ondan sonra kopartayım dimi
kızlar ya bu balıklar temizlenmiş ve dondurulmuş ama gözleri duruyo ya
gülmeyin ben hayatımda ilk kez elime balık alıyorum, hep annem yapınca yiyordum
ama annem kafalarını kopartıyodu
ben de mi koparcam bunları
çözülsün bari de ondan sonra kopartayım dimi
ben 4 aydır o hisle yaşıyorum
geceleri bile
üşütmüş olmayasın
bu sıcakta üşütmüşsün tatlım sanırım geçmiş olsun
kızlar melis kaç yaşında geçen de bi muhabbet de ona senin yaşın küçük falan demiştiniz merak ettim
o küçük balıklarda öyle kafası ile pişir sonra yerken kesersin.
dondurulmuş olduğu için fazla dışarda bekletme canım balık çabuk bozulur.21:
Kopara kopara alışıyorsun. Ben ete dokunamazdım. Ahçı bir eniştem vardı. Rahmetli liseye giderken sıcak kurban etini elime verip kuş başı kestirmişti. O gün bu gün kafa kol ne varsa temizleyebiliyorum.
ahsen bununla yaşanmaz .
Canım geçmiş olsun. Ben geçtiğimiz hafta aynı şeyleri yaşadım ama benimki sıcaktandı. Hava bu gün biraz serin bulantım falan yok...
eve nasıl gideceğim bilmiyorum yeğenimde gelecek yürüyere gidersem geç kalırım mecbur araca bineceğim
iyiki ters tepki yapmamış
eve nasıl gideceğim bilmiyorum yeğenimde gelecek yürüyere gidersem geç kalırım mecbur araca bineceğim
ii akşamlar kızlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?