Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben hiç rulo pasta yapmadım

kızlar balıklarımızı fırına attım pişiyor, 40 dk yeterli olur heralde pişmesi için

salatayı kocam yapcakmış, buna sevindim ama küs oldugum gerçeğini değiştirmedi tabikim

bu arada ben sizin anlattıgnızdan azcıkın farklı yaptım
yıkayıp tuzladım, folyo üzerine serdim
aralarına limon soğan sarımsak koydum
azcıkın da z.yagı gezdirdim
birazcık da biberiye otu serptim kocam sevdiği için
tekrar folyoyla kapadım üstünü
umarım güzel olur

ellerim balık kokuyo ama midem bulanmıyo, ne güzel dimi

yaa bunların piştiğini nerden anlicam ben ya
açıp bakayım dedm ama hala çiğ gibiler
200 derecede 40 dakikadır pişiyolar
ama fırını ısıtmayı unutmuştum:26:

iyi sabahın körleri kızlar, sahurdan sonra uyku tutmadı beni. bugün annemde yaptım yemeği hep beraber yedik, çok çay içtim birde sahurda içtim uykum kaçtı
anneme şişe çektim biraz daha iyi oldu, zaten bugün akşamda bana gelecekler kayınvalidemlerle birlikte. menümü hazırladım:

tarhana çorbası
fırında kremalı patates
milföy mantolu tavuk
özbek pilavı (etli sebzeli)
zeytinyağlı fasulye
salata
kadayıf tatlısı

menümde geçen günlerde konuştuğunuz yemek fikirleri baya etkili oldu milföylü tavuk budu ve kremalı patatesi sizden duydum tariflerini netten buldum.
yarın beni koşuşturmaca bekliyor.

kayınvalidem yardım için erken gelecekmiş, aslında hiç erken gelmesini istemiyorum yardım etmesinide istemiyorum. ben herşeyi özene bezene yaparken o oldu bittiye getiriyor hoooop yalap şap yapıp geçiyor sinir oluyorum. ben salata yaparken bile domatesleri falan aynı büyüklükte tahtada ezilmeden doğrarım, o elinde mıncıklaya mıncıklaya doğrar. karışmasını istemiyorum her geldiğinde sen içerde otur yorulma ben yaparım diyorum ama oda yardım etmek istiyor oturamıyor. yemeklerin hepsini erkenden yapsam da olmaz. özellikle salata hiç olmaz, napacam bilmiyorum

iyi sabahın körleri canımbende sabahları uyuyamayanlardanım:)aslında kayınvalidenin yardım etmek istemesi güzel ama insan kendi yapcağı işe başkası karışınca eli ayağına dolaşıo sende ona ben hallediyorum siz misafirsiniz falan de.benm kayınvalide yardım etmeyi bırak teklifte bile bulunmaz

ya çok iyi niyetli birisi, ben yorulmayayım diye yardım etmek istiyor. masayı kaldırılırken bile hiç oturmaz bulaşıkları makineye dizer tenceleri hemen elinde yıkar kaldırır, ama işte ben annemin bile yardım etmesini istemeyen birisiyim. evlenmeden öncede böyleydim, canımda çıksa illa tek başıma yapacam, temizlik yaparken falan annemi kovardım yanımdan. o artık huyumu bildiği için hiç yaklaşmıyor bile ama kayınvelidem bilmiyor işte kafamda bişeyler oluşturmuşum herşeyi o şekilde yapmak istiyorum ama başkaları müdahale ettimi herşey değişiyor.

bu arada sende baya erkencisin

ben bi blog buldum çok güzel iftar sofraları falan hazırlamış kadın, hatta sadece yemekler değil daha neler neler var, bikaç gündür burayı inceliyorum. çok güzel peçete katlama şekilleri öğrendim mesela bu akşam ki sofram için hazırladım bile peçetelerimi

link vermek yasak ya isim versem googledan aratınca çıkar, öyle bulun olur mu?

"sevimle blog" yazınca çıkan ilk site

bakıyorum canm şimdi kolay gelsin sana mamaları hazırlama da bu arada annen nasıl doktora götürseydin keşke

bakıyorum canm şimdi kolay gelsin sana mamaları hazırlama da bu arada annen nasıl doktora götürseydin keşke

annem biraz daha iyi gibi, babam çok söylemiş ama ikna edememiş doktora götürmeye, evde aferin içip yatıyor. iğneden çok korkar doktor iğne yazar diye gitmiyor

kızlar ben çok fena oldum sesim kısıldı göğsüm tıkandı resmen. boğazlarım şiş su bile zor geçiyo. :2:biraz sonra izin isteyip gidicem perşembe cuma içinde rapor alıcam. ilaçda içemiyorum dinlenmeden geçmiycek. dermanım hiç yok sabah 10 dk lık yola gleirken bile bayılıcaktım nerdeyse

bence de git evinde dinlen daha ilerlemeden dinlenip geçer geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım, eve gittiğinde yanına yedek kıyafetler koyupta battaniyenin altına girsen, iyice terlesen atlatırsın inşallah. sonrada sıcak bi duş alıp uyu. gerçekten çok iyi geliyor. acil şifalar dilerim

hiç terleyememde canım ya hemen fenalık geliyo bana ama deniycem sağol.

Günaydın kızlar, pingum çok geçmiş olsun. Annene haber versen o bakar sana. Bir kaç gün dinlenirsen düzelirsin.

Günaydın kızlar, pingum çok geçmiş olsun. Annene haber versen o bakar sana. Bir kaç gün dinlenirsen düzelirsin.

sağol canım. belki akşam babam almaya gelir anneme gideriz bakalım. haberi var zatn kıyamam o da üzüldü sahurda filan arayıp sordu. bebeğe bi zararı olmasında ben idare ederim ama bebişim için dinlenmem gerek işte.

dün 3 renk gıda boyası aldım bu akşam yokum evde ama yarına inşallah kek yapıp deneyeceğim.
Renk renk keklerim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…