- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.001
Kızlar bana güzel bir rulo pasta tarifi lazım :) Yardım
iyi sabahın körleri canımbende sabahları uyuyamayanlardanım:)aslında kayınvalidenin yardım etmek istemesi güzel ama insan kendi yapcağı işe başkası karışınca eli ayağına dolaşıo sende ona ben hallediyorum siz misafirsiniz falan de.benm kayınvalide yardım etmeyi bırak teklifte bile bulunmaz
bu arada sende baya erkencisin
ben bi blog buldum çok güzel iftar sofraları falan hazırlamış kadın, hatta sadece yemekler değil daha neler neler var, bikaç gündür burayı inceliyorum. çok güzel peçete katlama şekilleri öğrendim mesela bu akşam ki sofram için hazırladım bile peçetelerimi
link vermek yasak ya isim versem googledan aratınca çıkar, öyle bulun olur mu?
"sevimle blog" yazınca çıkan ilk site
bakıyorum canm şimdi kolay gelsin sana mamaları hazırlama da bu arada annen nasıl doktora götürseydin keşke
geçmiş olsun canm dinlen 2 gün iice başka türlü geçmez zaten
kızlar ben çok fena oldum sesim kısıldı göğsüm tıkandı resmen. boğazlarım şiş su bile zor geçiyo. :2:biraz sonra izin isteyip gidicem perşembe cuma içinde rapor alıcam. ilaçda içemiyorum dinlenmeden geçmiycek. dermanım hiç yok sabah 10 dk lık yola gleirken bile bayılıcaktım nerdeyse
bence de git evinde dinlen daha ilerlemeden dinlenip geçer geçmiş olsun canım
çok sağol speddy. müdürün odasına geçmesini bekliyorum geçsin söyliycem hemen.
kızlar ben çok fena oldum sesim kısıldı göğsüm tıkandı resmen. boğazlarım şiş su bile zor geçiyo. :2:biraz sonra izin isteyip gidicem perşembe cuma içinde rapor alıcam. ilaçda içemiyorum dinlenmeden geçmiycek. dermanım hiç yok sabah 10 dk lık yola gleirken bile bayılıcaktım nerdeyse
çok geçmiş olsun canım, eve gittiğinde yanına yedek kıyafetler koyupta battaniyenin altına girsen, iyice terlesen atlatırsın inşallah. sonrada sıcak bi duş alıp uyu. gerçekten çok iyi geliyor. acil şifalar dilerim
Günaydın kızlar, pingum çok geçmiş olsun. Annene haber versen o bakar sana. Bir kaç gün dinlenirsen düzelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?