Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım benim bir şey olmaz bebiş annesinin karnında mutlu mesut büyümeye devam ediyor. Sakın böyle şeyler düşünme.

pingu geçmiş olsun izin almakla en iyisini yaparsın dinlenmeden geçmiyo bu hastalık dr.da görün mutlaka canım

jelo ; nasılsın karnındaki böcük nasıl ?

Günaydın canım böcükk iyi iyi sanırım daha tam hissetmiyorum ama geceleri uyanıyor gibi geliyor bu hafta sonu doktora gidicez iyice büyümüştür erkekim görmek istiyorum karnım şişti baya bi avm'de girişte cihazdan geçmeyince açıklama yapmıyorum bariz anlıyorlar hamile bu diyee

Speedy sen nasılsın bakimmm birde bu renkli kek demişsin nasıl yapıcaksın tarifini verirsen bizde deniyelim geçen haftasonundan beri kek yapıcam vakit bulamadım

e büyüsün artık yani azcık dimi 16 haftalık oldu. maşallah topikte herkes erkek
benim eşim duysa 2012 senesinde çocuk moçuk yapmaktan vazgeçer he. benden çok bakıyor çin takvimine kız olsun diye..
isim düşündün mü ? ben yıllardır oğlum olursa yağız efe diyorum. Eymen , Aras , Ali , Yiğit , Burak bunlarda fena değil

Speedy sen nasılsın bakimmm birde bu renkli kek demişsin nasıl yapıcaksın tarifini verirsen bizde deniyelim geçen haftasonundan beri kek yapıcam vakit bulamadım

daha araştırmadım ama normal kek gibi gıda boyası al aktardan onu ekledin mi renkleniyor :)

Son düzenleme:
kızlar şunlara bakıııııııın saksıda puding.. ne kadar da tatlı olmuşlar bayıldıııııım. bir tanesini cam bardakta yapmış göstermek için, ama normalde porselen kaplarda yapılmalı ikram ettiğin kişiyi şaşırtmak için. pudinglerin üstünde kakaolu bisküvi kırıntısı ve taş görüntüsü vermesi içinde ceviz kırıkları var, üstündeki bitkiler de naneeee ay bayıldım ben bunlaraaaaa....

alıntıdır......

landfloves valla ilk bakışta senin bahçedekilerden sandım

günaydın kızlarrr
bugün erkenciyim birazdan çıkarım evden nete bişeye bakmak için açtım ama sizlere bakmadan kapamadım tabikiii...
Pingu geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah, jeloo sağlıcakla büyüsün erkekin maşallahhh diyelim
landflowers ne güzel site bulmuşsun azcık baktım sonra detaylı incelerim mutlak...

Landflovers senin 15günde bir regl geliyodu nasıl o durumun devam ediyomu dr.gitmişmiydin?şimdi bi arkadaşımıda başına gelmiş ama onun düzensizliği vardı üzün süre gelmiyodu şimdi gelmiş 15 gün sürmüş ufak ufak geliyomuş arada kahverengi arada kırmızı o da gitcek dr.aklıma sen geldin sana dorayım dedim nasıl oldu senin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…