- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.021
sağol canım. belki akşam babam almaya gelir anneme gideriz bakalım. haberi var zatn kıyamam o da üzüldü sahurda filan arayıp sordu. bebeğe bi zararı olmasında ben idare ederim ama bebişim için dinlenmem gerek işte.
jelo ; nasılsın karnındaki böcük nasıl ?
Günaydın canım böcükkiyi iyi sanırım daha tam hissetmiyorum ama geceleri uyanıyor gibi geliyor bu hafta sonu doktora gidicez iyice büyümüştür erkekim görmek istiyorum karnım şişti baya bi avm'de girişte cihazdan geçmeyince açıklama yapmıyorum bariz anlıyorlar hamile bu diyee
Speedy sen nasılsın bakimmm birde bu renkli kek demişsin nasıl yapıcaksın tarifini verirsen bizde deniyelim geçen haftasonundan beri kek yapıcam vakit bulamadım
kızlar şunlara bakıııııııınsaksıda puding.. ne kadar da tatlı olmuşlar bayıldıııııım. bir tanesini cam bardakta yapmış göstermek için, ama normalde porselen kaplarda yapılmalı ikram ettiğin kişiyi şaşırtmak için. pudinglerin üstünde kakaolu bisküvi kırıntısı ve taş görüntüsü vermesi içinde ceviz kırıkları var, üstündeki bitkiler de naneeee ay bayıldım ben bunlaraaaaa....
Eki Görüntüle 476839 Eki Görüntüle 476838
alıntıdır......
landfloves valla ilk bakışta senin bahçedekilerden sandım
çok güzel görünüo bende yapcam gıda boyasını nerden alcas piki
Harika görünüyorlar speedy. Bayılıdm ben bunlara. İnsan yemeye kıyamaz
bende aliim bugün belki denerim hemenaktardan aldım ben dün akşam ancak yarına deneyebilirim çok merak ediyorum nasıl olacak diye
bende aliim bugün belki denerim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?