- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.041
e büyüsün artık yani azcık dimi 16 haftalık oldu. maşallah topikte herkes erkek
benim eşim duysa 2012 senesinde çocuk moçuk yapmaktan vazgeçer he. benden çok bakıyor çin takviminekız olsun diye..
isim düşündün mü ? ben yıllardır oğlum olursa yağız efe diyorum. Eymen , Aras , Ali , Yiğit , Burak bunlarda fena değil
daha araştırmadım ama normal kek gibi gıda boyası al aktardan onu ekledin mi renkleniyor :)
Evet 4.ayımız bitiyor az kaldı kocaman olmuştu en son gördüğümde bu hafta bakalım neler karıştırıyor içerde
Bu sene erkek senesi heraldebenimde kız doğmuştu içime ama baba hep erkek istedi onun istediği oldu sağlıklı olsunda,çin takvimine göre kız çıkıyordu bende
Henüz isim düşünmedik şimdilik babamızla oğluşum diyoruz nasıl bir isim seçeriz hiçbir fikrim yok yağız efe güzel isim hepsi güzel bilmiyorum belki ege koyarız adını hoşuma giden bu olmuştu ama öylesine bir düşünce eşimle henüz isim olayına giremedik sağlık telaşından biraz geçsin düşünmeye başlarız fikir alırım senden kızlardan canım
Anladım gözümde canlandı renkli kek güzel olur
günaydın kızlarrr
bugün erkenciyim birazdan çıkarım evden nete bişeye bakmak için açtım ama sizlere bakmadan kapamadım tabikiii...
Pingu geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah, jeloo sağlıcakla büyüsün erkekin maşallahhh diyelim
landflowers ne güzel site bulmuşsun azcık baktım sonra detaylı incelerim mutlak...
Pasta kek kek pasta
Ay ikiside çok güzel görünüyor rengarenk bu hafta deniycem mutlaka aktara uğrarım tatlı çekiyor canım bu aralar
git canım al sende dene bakalım.
AMAN sağlıklı olsunda hiç farketmez
ben deli gibi erkek istiyorum ailemizde hep kız var erkeğe hasretten benim ki. eşimde tam tersi kız mesela ama sağlığı olsun yeter
2014 e bende doğurucam kendi kendime karar verdim
isim için erken öyle gördüğünde falan ancak aklında kalırege de güzel kısa ve öz
Bende hafta sonu şu rulo pastayı denedikten sonra bunu yapacağım. Bakalım nasıl olacak
Aynen canım sağlığı iyi olsunda,sendemi erkekçisinbenim eşimde bebek yapmaya karar verdiğimizde kız istiyordu hep hamile kaldım erkek olucak dedi başka bişey demedi doktora bile dedi azıcıkta olsa erkek şansım var benim kesin pipi görücem ben dedi ve gördük
Allah gönlünüze göre versin canım,2014'e ne kaldı şurada seneye hamile kalırsın hop 2014'te kucağında
Bakalım isim için neye karar vericez
buldun mu tarif _
onu yapması biraz zor gibi sünger kek yapıyorsun ya yumurta beyazlarını köpürtmen lazım sanırım.
bende hiç yapmadım ama yemesi harika
evet erkek istiyorummbende belki o zaman gelince kız derim aynen 2013 sonunda işte. 2. senemiiz de görmek istiyorum..
önümüzdeki yazda güzel bir tatil sonra inşallah( bu benim düşüncem tabi )
ismi ile yaşar inşallah tüm bebikler
Bende hafta sonu şu rulo pastayı denedikten sonra bunu yapacağım. Bakalım nasıl olacak
Hadi bakalım çalışmalara başlarsınız hamile kalırsın sonrada cinsiyet merakına girersiniz eşin kız der sen erkekkısmet canım kızda ayrı güzel elbette tatilinizi yapın sonrası çalışmalar başlar hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallah tüm bebişler sağlıklı sıhhatli doğsunlar
Hangi rulo pasta ben kaçırmışımtarifi varmı verirmisin lütfennnnnnnnnnnn
amin canım inşallah. şimdi dünyaya geleceklere sağlık sıhhat versin inşallah.
bugün hava çok kapalı ya
Hava kapalı ama yağmur yok azıcık yağsa ne güzel olur etraf serinler:44:
Canım netten buldum. Speddy zor mor umrumda değil vallahi çok büyük hırs yaptım. Yapacağım o pastayı
RULO PASTA
Pandispanya malzemesi:
• 4 adet yumurta
• 4 yemek kaşığı un
• 5 yemek kaşığı toz şeker
• 1 paket kabartma tozu
Krema malzemesi:
• 1 lt. süt
• 2 yumurta
• 4 yemek kaşığı un
• 6 yemek kaşığı toz şeker
• 1 yemek kaşığı tereyağ
• 2 adet iri muz
TARİF
Pandispanyayı hazırlamak için yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın, aklarını 5 kaşık şekerle kar haline gelene kadar mikserle çırpın.
Ayrı bir kapta unu kabartma tozuyla karıştırın. Kar haline gelmiş olan yumurta aklarına yumurta sarılarını, unu karıştırıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayın.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10-15 dakikada pişirin.
Daha sonra sıcakken yağlı kağıtla birlikte rulo yapın.
Diğer yandan da krema için; süt, yumurta, un ve şekeri karıştırıp kremayı hazırlayın. Ateşten alıp ılıyana kadar sürekli karıştırın.
Soğumuş pandispanyayı açıp içine kremadan sonra sürün. Bir kısmını üzeri için ayırmayı unutmayın. Muzları elinizle düzeltin uzunlamasına yerleştirip tekrar rulo yapıp buzdolabına koyun. Dilerseniz üzerine hindistan cevizi dökün.
4-5 saat beklettikten sonra servis yapın.
Kızlar bizim burada sabah 9 dan beri yağmur yağıyor. Serin serin oturuyoruz
Yağmuru özledimm
aynen canım hava insanın ruhunu sıkıyor.
dene yapılmayacak bir pasta değiil.. evde mikserin var ise biraz kolun yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?