Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar bizim burada sabah 9 dan beri yağmur yağıyor. Serin serin oturuyoruz

HAVAN KİME bizde yağsa da hava düzelse diye bekliyoruz. akşam gözloük bakmaya gidicem kesin yağar :124::124::124:

Yağmur yağsa güzel olucakta bu tarafta yağmıyorr

Olsun deneyelim bakalım sevdiğim bir pasta türü annem yapardı birkezde ben yapıyım yesin

benimde annem çok yapardı.. :118: deneyin bakalım bende yaparım belki..

selam kızlar özlediniz mi beniii

nihayet bir geçici verginin daha sonuna geldik bugün yarın biraz daha yoğunluk var ama yine uğrarım yani fırsat buldukça özlüyorum aklım burda kalıyo sohbetleri kaçırıyorum dün ara ara okudum ama yazamadım bugünün geçmişini bi okumam lazım

Kızlar ben hafta sonu pingunun ıslk kurabiyesini yaptım ama içine hindistan ceviz koyarak yaptım coco star kurabiye oldu üzerine de beyaz çikolata eritip süsledim

bunun gibi yaniii

Kızlar ben hafta sonu pingunun ıslk kurabiyesini yaptım ama içine hindistan ceviz koyarak yaptım coco star kurabiye oldu üzerine de beyaz çikolata eritip süsledim
Eki Görüntüle 476921
bunun gibi yaniii

Hımm görüntü çok güzell ellerine sağlık coco starı severdim zaten buda çok hoş beyaz çikolatalısı daha güzel olmuştur

Son düzenleme:

Hoşgeldin özledikkk
Olsun işlerini bitirde rahat rahat sohbete katılırsın ama arada gel tabii

pingucum dün hastaydı bugün gelmedi galiba bilgisi olan var mı

onun dışında dünden beri herkes iyi sanırım verilen tarifler çok güzel duruyo

ama şunu söylemek istiyorum landflovesa canım sanırım bahçeye çıkamayacağınız için o pudinglerle evde bahçe ortamı yaratmak istiyorsun çok iyi,başarılı bir fikir....

Pingu rahatsız canım işten izin aldı perşembe cumaya da rapor alıp dinlenecekmiş evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…