Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydın kızlar. Iyıce dengem bozuldu, 4 ten sonra yatıyorum sıcaktan uyku tutmuyor, sonra da sersem gıbı oluyorum...
Pıngum gecmıs olsun canım, Allah a emanet ol, ıyıce dınlen tatlım...

Landfloves canım annene cok gecmıs olsun ınsallah bugun bıraz daha ıyıdır, annenle cok benznıyoruz, bılımum hayvancagızlardan korkma, ıgneden korkma gıbı :)

Sofısımın bebegı de erkek olacakmıs ne guzel... En onemlısı hepınızın saglıkla kucagınıza almanız...

Hıc cesaretım yok bılıyormusunuz, keske ılkınde adet gecıkmesı oldugunda beklseydım de hıc ogrenmeseydım, bu yasadıgım ılk kotu deneyım derdım ama sımdı ust uste bunları yasayınca toparlanmam zor oluyor... Bebegıme hamıle oldugumu ogrendıgımde ahsen de sofıs de bılıyor hıc ınanmadım, yıne dedım hormonlar salgılandı ama kımyasal, hastaneye bı gıdısım var hıccc umutsuz. Sonra 1500 lu rakamları gorunce ıste bu defa oldu dedım... 9. haftaya kadar gelmıstım. Sonrası yıne husran... Yakın zamanda nasıl kaldırırım tekrar bu surecı hıc bılmıyorum aslında galıba bebek konusunu da en az 1 sene ertelemek ıstıyorum, doğuya gıttıkten sonra bakarız dıye dusunuyorum ama doktorum asla dıyor 3 ay sonra bırakcaksın korunmayı dıyor. Kafam cok karısık. Rabbım ılla kı bır yoluna koymustur, bu defa aratmadan kucagıma versın ınsallah...

Amannnn nerden aklıma geldı yazdım yıne pöf, baska seyler dıcektım ben.

Cıtlenbık cok guzel gozukuyor canım kurabıyen, bana annemın yaptıgı bıskremlerı hatırlattı. Bız kucukken annem dısardan yemeyelım dıye bıskremı evde kendı yapardı ısmıne de miskrem derdı hey gıbı cocukluguma goturdun benı...

Speddy kekler sahane gozukuyor keske benım de burda gıda boyası bulabılecegım bır yer olsaydı. Cok onaylamamakla bırlıkte arada degısıklık ıyıdır demı. Esım artık kesınlıkle dısardan yas pasta almıyor, öldürsen yemem ben o ıgrenc seylerı, hep sen yap dıyor. Hos ben de keyıfle yapıyorum arada renk de olsa cok sık olur.

Ben de bırazdan pazara gıdıcem cok heyecanlıyım burda ılk kez pazara gıdıcem bıraz uzak, otobusle gıtcem, bu yuzden hep marketten alısverıs yapıyoruz. Ama marketlerde vısne bulamıyorum gecenlerde recel yaptım ama azcık 1 kıloadan denemek ıcın, guzel olunca cesaretlendım yapayım dedım...

Bu arada dun ılk kez hayatımda gullac yaptım ve yedım. Hafıf bır tatlıymıs, onyargılı yaklasmıstım hep, esım cok sevıyormus, yaparmısın dıyınce kıyamadım, ordan burdan anladıgım kadarıyla yaptım. Usta dıyor artık bana

Ay ekleyemedım resmını buyuk dıyor nasıl kucultcem kı :26:

sende bak aktara falan belki vardır bende giderken umutsuz gittim. ama aldığın aktara ne ile yapıldığını sorabilirsin.. benim aldığum yer şekerpancarı ile yapmış. çok sağlıklı diyemem ama bişeyde olmaz
pastanedeki pastalar genelde kremadan ibaret bizde ancak doğum günlerinde alıyoruz..
Evde olsa keyifle herşeyimi kendim yapardım. snin içinde pasta börekle uğraşmak güzel olur zaman geçer
bebek içinde dr dan ziyade kendini dinle canım. kendi hazır olduğunda yeniden deneyin biraz toparlanmaya ihtiyacın olabilir

Kac tane pastane, aktar dolastım herkes yok dıyor
Buyuk marketlerde de yoktur dımı...
Bız de sızın gıbıydık hatta evlenmeden once de oyleydı, pasta deyınce ınsanın hep aklına ılk once doğum gunu gelıyor :)
Evlendıgımızden berı hıc almadık daha esım yeme dıyor baska bıse demıyor, o yuzden ben de sole evde yapayım renklı renklı dıyom, bulurum ıns. Evet canım bana da ıyı gelıyor bırseyler uretmek.
işte doktor da sen sımdı ınanmıyon ama 3 ay senın her yonden kendını toplaman ıcın yeterlı olcak dıyor, bakalım artık...

merhaba kızlaarrr
nasılsınız?

ben yoğun bir şekilde yaşıyorum bu ara 2 gün önce annemleri yemeğe davet ettim akşam oturmaya da akrabalarımız geldi baya kalabalıktık yani.

dünde arkadaşıma iftara davetliydik baktık muhabbet süper sahura da kaldık eve sabah 4 te geldik sonra sabah kalktım eşimi işe bıraktım ordan sohbete gittim geldim makinaya çamaşır attım 2.30 da da doktora gideceğim kontrol için dua edin kızlar yara iyileşmiş olsun.

pingum geçmiş olsun iyice dinlen.

Son düzenleme:
Bu arada buanbuan canım doktordan memnun kalmana cok sevındım. İzmıre gelınce ben de tekrar gorunucem ona ınsallah... Cok tatlı acıklayıcı bır kadın degıl mı, ınsan hıc gerılmıyor kadın cok seker yaklasıyor, hele o ses tonu bole yumusak yumusak

spınellet (kız alıntı yapmayınca yanlıs yazdım zannımca ) annem de tınaztepeye gıtmıstı, o da orayı ove ove bıtıremıyor ılgı alaka cok ıyıydı dıye. Artık hangısı senın kolayına gelecekse canım

aydasu bence de tatlım biraz dinlendirmek vücudunu kafanı daha ii olabilir bende dışarı çıkıyorum şimdi azcık işlerim var bide gıda boyası bulcam inş

aydasu bebeğinin yaşamama sebebi ne? doktor tam olarak ne dedi

hemotoloğa görünmeyi düşünüyo musun
sebebini bilip önlem alman lazım, benim görümcem 3 kez aynı durumu yaşadı hiç çocugu olmadı, eşi de vefat etti 2 yıl önce

meger kanında pıhtılaşma sorunu varmış, plesanta tıkandıı içn bebekler beslenemeyip ölmüş
çok basit bir tedaviyle atlatabilecekken üzerinde durmdı malesef

Mıracle canım dualarım senınle canım, tam olarak neyın vardı, suan hala uyku sersemıyım, rahım agzındamıydı yara?

belki vardır bide oralara bak istersen..
olmadı int tarife bak evde yapabilirsen gıda boyanı kendin yap şeker pancarı ile
3 ay sonra kendine geldiğini düşünürsen canım ona göre hareket edersiniz. düşük sebebini dr neye bağlıyor ?
böyle bi arkadaşım vardı 5. ayını görmeden ararda 3 kez düşürdü. sonra vucud yoruldu bitkin kalınca 2 yıl falandı sanırım ara vrdiler.
şimdi 2 yaşında kızları var onunkinin sebebi erkek bebek kalmıyordu , durmuyordu.

Ahsencım patolojıye gonderıldı sonuc beklenıyor canım...
İlk gebelıklerde bebek de kalp durması cok sık gorulen bırseymıs, ben de sordum zaten ılk basta suphelendıklerı sey kan pıhtılasması. Butun testlerım temız cıktı, ne kan pıhtılasması ne toksoplazma skarı ne baska bırsey...
Benımkının sebebı hem netten arastırdıgım kadarı ıle hem de doktorumun dedıgı su. Tek yumurta ıkızı oldugu ıcın basıma gelmıs olabılecegı uzerınde duruyor, gelısımı ılerleyemedı yavrumun, tek yumurta ıkızlerınde olıuyormus bu. Tek yumurtada tek bır yumurta ve tek bır spermden bolunerek cogaldıgı ıcın saglıklı olamamıs buyuk ıhtımalle. Cok yakın bır komsumuz 2 yıl once kadar tek yumurta ıkızıne hamıle kaldı kadın neler cektı yataklardan cıkamadı, cok rısklı oluyor bu gebelık cunku. 6. ayında sıddetlı agrıyla doktora gıttı ıkısının de kalbı durmustu, kıyamam o kadar acı cektı kı ıkısını de ölü doğum yaptı. Doktorumun dedıgı ılerlese de saglıklı olmayacaktı demek kı...
12 haftaya kadar olan gebelıklerde 3. keze kadar pek sebep cıkmazmıs, saglıklı dollenemeyen embrıyo tutunamazmıs ama 12. haftadan sonra cıddı arastırmalara tabı tutulması gerekırmıs. Yavrumun gelısımı 6+3 de kaldı o gun 8. haftada olmamız gerekırken. Bı de dusuk tehlıkem vardı en basından berı sureklı yattım bılıyorsunuz, kanamam kesılmedı doğru duzgun, en sonunda da sıddetlendı. Bılıyorum hersey Rabbımden ama suan yıne cok kotu oldum ahsen alacak nefesı yokmus yavrumun bu dunyada, hatta yavrularımın...

Amin tatlım hiçbir gelişme yok diyince insanın doğal olarak bir morali bozuluyor neyseki sadece dün üzerimde durgunluğu vardı, bugün daha iyiyim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

kızlar melis kaç yaşında geçen de bi muhabbet de ona senin yaşın küçük falan demiştiniz merak ettim

tatlım ben 91 liyim o yüzden güccük gördü bu hatunlar beni

melis bu konuda bir sürü tedavi yöntemi var sıkma canını
yaş konusunda avantajlısın, kolayca atlatırsın inş merak etme

inşallah herşey en kısa zamanda hallolur tatlım, pek doktor işlerini sevmedim hayatım boyu ama şimdi mecbur sürekli gidip gelme durumunda olucam bakalım hayırlısı herşey bizim için

melise ne oldu kızlar

ben bugün berbat hissediyorum çok fazla midem bulanıyor nefes alırken çıkartacak gibi oluyorum .

kendi sacımdaki şampuan kokusu buram buram burnuma geliyor

berbat bir his

çok önemli birşey olmadı canım benim kadın doğum doktorna gidiyordum ya ben polikistik tedavisi için onca ilaç kullandım ne zamandır pazartesi doktora gitmiştim kontrole bir heycanla ama hiçbir gelişme olmamıştı adet bile olamıcaktım yine oldurucu haplar verildi fln sonraki aşamada dozajı yüksek tedavi görcekmişim

sanırım 21 ama yanılıyor olabilirim

ahh zeki hatunum benim nasılda aklında tutmuş

dün gece girebilmiştim okudum ama yazamamıştım kıssadan cevaplıyım dedim.
bugün hava çok güzel dimi arkadaşlar bayadır böyle bir havanın özlemini duyuyormuşum bugün anladım garip ama bana huzur getirdi

eşimle bu arada atıştık ufaktan gece 2 de çemkirdim azcık triplendim şu facebook yüzünden, adam başından kalkmıyor pokerin sahura kadar bir muhabbet yok hayatımızı bitirdi ilk dedim çık bende bakınıyım ordan başladı bir sürtüşme sonra triplendim adımı sildim tüm listeyi sildim kullanmıyorum ben al oyna pokerini diye söylendim gece bile sarılmadık küs uyuduk, sabah kalktık bir karış surat ikimizdede afra tafra şu andada baktım kapatmış facebook u. yani anlıcağınız arkadaşlar kısa süreli facebook maceramız burda bitti bize yaramadı böyle gelişmiş çağın teknolojileri

geçmişe bakmadım direk daldım, okuyım geliyim şimdi

Son düzenleme:
Aydasu, canım bencede biraz bekle. Sonuçlara göre zaten nasıl bir yol izleyeceğinize karar verirsiniz. Çok yıprattı seni bu dönem ama eminim her şeyin bizim bilmediğimiz bir sebebi var.

pingucum çok ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen anca atabilirsin hastalığın artmadan, umarımda iyi olursun anneciğin bir güzel bakar sana

aydasucum yaşadıklarını hepimiz biliyoruz ama ne yazıldıysa o bizim için ondan ötesi yok bunu bizden belkide çok daha iyi biliyorsundur. ben her zaman şunu düşünürüm Allah bize başa çıkamayacağımız dert vermez.
Doktorunuda dinle emin ol 3 ay kısa gibi gelebilir ama uzun bir zaman hem psikolojik hemde vucuden kendine geliceksindir, sonrasında Allahın izniyle daha çok haberlerini alıcaz

renkli kek işine gelince speedycim çok tatlı görünüyorlar canım çekmedi desem yalan olur ama hep bu gıda boyalarına karşı küçüklüğümden beri korkutuldum vede hala ön yargılıyım
rulo pasta tarfide gerçekten basitmiş aklımın bir köşesine yazdım yapılması gerekenlerde

1 kereden bişey olacağını sanmam canım istiyorsn evde kendin yapabilirsin şeker pancarından görüntüsü mükemmel herşeye değer

1 kereden bişey olacağını sanmam canım istiyorsn evde kendin yapabilirsin şeker pancarından görüntüsü mükemmel herşeye değer

olcağından değil zaten canımda işte nasıl bir korkuttuysalar bilinç altıma yerleşmiş,ama rastlarsam alırım denerim bende hele minnak misafirlerimin çok hoşuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…