- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.121
ah Ahsen yaaa senin bu görümcelerini var yaSinir katsayım arttı... Öyle şey mi olur hiç... Hayatta en nefret ettiğim şey emri vaki... Biz karar verdik eeee iyi güzel de size gelecez e senin de bi fikrini alsalardı ya...
Kac tane pastane, aktar dolastım herkes yok dıyor
Buyuk marketlerde de yoktur dımı...
Bız de sızın gıbıydık hatta evlenmeden once de oyleydı, pasta deyınce ınsanın hep aklına ılk once doğum gunu gelıyor :)
Evlendıgımızden berı hıc almadık daha esım yeme dıyor baska bıse demıyor, o yuzden ben de sole evde yapayım renklı renklı dıyom, bulurum ıns. Evet canım bana da ıyı gelıyor bırseyler uretmek.
işte doktor da sen sımdı ınanmıyon ama 3 ay senın her yonden kendını toplaman ıcın yeterlı olcak dıyor, bakalım artık...
ah Ahsen yaaa senin bu görümcelerini var yaSinir katsayım arttı... Öyle şey mi olur hiç... Hayatta en nefret ettiğim şey emri vaki... Biz karar verdik eeee iyi güzel de size gelecez e senin de bi fikrini alsalardı ya...
Allah sabır versin canım ince düşünce her insanda olmuo pek ne yazık ki bende çok kızarım böle durumlarakızlar şuan moralim bozuk bakın size anlatayım obejketif olun ltfen yanlış düşünüyosam azarlayabilrsiniz
doktor bana ev işini kısmen yasakladı, bebek büyüdüğü için vücuduma baskı artıyor, vertigo atağa geçebilir diye özellikle eğilip kalkmak yasak
namazı dahi oturarak kılıyorum. Ev işlerimin çoğunu yapamıyorum, eşim yapıyor. Haftada iki kez Allah razı olsun annemle ablam gelip 2 saatte temizleyip gidiyolar, Rabbim bin kez razı olsun haklarını ödeyemem
ve ben günde en az 1-2 kez hala istifra etmeye devam ediyorum. Kan sevyem ve demirim çok çok düşük. EE bi de bebek kullanmaya başladı ben iyice halden düşmüş bir vziyetteyim. Mide bulantılarım baş dönmelerin geçmedi bunu zaten biliyosunuz. Bu sebeple kan ilacı da kullanamıyorum çünkü mide bulantısını dayanılmaz hale getiriyo
ayrıca bütün gün evimde rahatca yarı çıplak vaziyette dolaşıyorum.
tansiyonum 8 den yukarı çıkmıyo, bir anım bir anıma tutmuyo, her an yataga çakılı kalabiliyorum
Ayrıca yemek yapamadığım günler çok oluyor, genelde dışarda yiyoruz, eşim beni sahura bile kadırmıyo. Kızlar yemin ederim şımarıklık yapmıyorum, yaşamayan bunu bilemez. normal hayatım çok geride kaldı, kendime gelemiyoru. Beni en iyi doktorum anlıyo, eşime de sürekli anlatıyo, eşim de destek oluyo sağolsun
ben bu haldeyken dün gece görümcem aradı. 3 çocuguyla beraber bize geliyomuş pazar günü. Yanında kaynım ve diğer görümcem de var. salı günü de kayınpederim gelcekmiş
diğerleri br hafta kalıp döncek ama görümcem üç çocuguyla ramazan boyunca bizimle kalmayı planlamış
normalde başımın üzerinde yerleri var biliyosunuz defalarca ağırladım hepsini. Küs oldugum görümcemin çocuklarına bile baktım günlerce. Gelsinler sefa getirsinler yani. Ama benim bu halimle onları ağırlamam mümkün değil Allahım görüyo
ya beni hiç düşünmüyolar hiç mi değer vermiyolar. Halimi biliyolar aslında. Buna ragmen gezmek olsun diye böyle bişey yapmaları doğru mu sizce. Ve onlar herşeyi ters karşılıyolar. Kaynımın yanında açık bi şekilde oturamam zaten hadi onu geçtik görümcelerim kendi yanlarına bile kolsuz badiyle ya da askılıyla çıksam tuhaf karşılıyolar, hoşlanmıyolar
ben bu sıcakta uzun etek uzun gömlek üstüne başörtü nasıl katlanıcam
hadi onu geçtik, benim sürekli dinlenmeye ihtiyacım var, bazen o kadar kötü oluyorum ki kafamın altına yastık koymaya güç bulamıyorum. Sıcaktan fenalık geçirdiğimde midem bulanıyo ve resmen soyunuyorum. Onlar gelince ben rahatsızlığımla nasıl mücadele edicem ya
bir de işin başka boyutu var. biz iki buçuk ay evden uzak kaldık, evimi özledim tek başıma vakit geçirmeyi özledim. Kocamla baş başa kalmayı özledim. Napıcam ben ya ramazanın sonuna kadar
ve onlar burda oldugu sürece benim dışarda yemek yeme lüksüm, iftara misafirliğie gitme ya da çağırma lüksüm, temizlik yapmama lüksüm tamamen yok olacak.
ya ben mi hamile oldugum için abartıyorum yoksa insafsızca mı düşünüyorum nolur bişey söyleyin ya
ben hayatımda herşeyi ince düşünen, insanlara nezaketle davranmayı görgülü olmayı ilke edinmiş bir ailede yetiştim bunlar bana çok ters geliyo kılaar bana bişey diyin
eşim aradı, bi planı varmış, merak etme seni sıkıntıya sokmayacaklar diyo
aramızda limoni oldugu için sormadım napıcan diye
yaptıkları büyük düşüncesizlik ne biliyim ya insan bi gelmeden önce sorar durumunu hiç duymamışlar mı ? Eşin söyleseymiş.
geleceksiniz ama ahsen bu durumda diye..
neyse planı varmış inşallah işe yarar yoksa 10 gün eziyet olacak sana
eşim telefonda dediki;"abla durumu biliyosunuz, gelecekseniz buları bilerek gelin ben sofrayı bile kaldırtmıyorum ona" dedi. Daha ne desin gelmeyn diyemez ki
ki öyle bişey demesini ben istemem zaten
normalde olsa ben de bişey demem. Kaldı ki ben onları ilk evlendiğim ay bile güle oynaya 10 gün ağırlamış insanım
kocası yok canım yurtdışında bir kaç ay gelmeyecek
bunlarda öyle sorup sormaca yoktur. Palanlarını yaparlar sen uymazsan yaptığın iyilikler fedakarlıklar bir anda yokoluverir, dünyanın kötüsü olursun
bak az çok biliyosunuz türlü sorunlar yaşadık
ama ben bir kere bile karşı karşıya gelmedim, tartışmadım konuşmadım ses etmedim Yani hiç yüz göz olmadım. Samimiyet de kurmak istemedim doğal olarak mesafeyi tercih ettim. Böyle olmayı hiç istemezdim ama beni mesafeye mecbur bıraktılar
iyiki de mesafeli davranmışız, öyle davranmasaymışım evimden çıkmayacaklarmış demek
doğulular, çok farklı anlayışlara sahibiz. biz eşimle çıkıp yemek yesek ayıp karşılarlar gariplerine gider biliyorum
onları bırakmışız da eğlenmeye gitmişiz gibi olur
hee çocuklardan birini mutlaka takarlar peşimize o da ayrı
hem sorun sadece yemek değil ki ben çok güsüz durumdayım evimi çekip çeviremiyorum
onların yanında yan gelip yatamam ki
dünyanın en iyi insanlrı olsalar bile dinlenemem ben evimde bir ordu varken
hayatta hep en nefret ettiğimiz şeylerle sınanıyoruz dimi?
ben de hep düşüncesiz insanlardan nefret ederdim, gel gör ki dünyanın en düşüncesiz insanları çıktı karşıma
durumumu çok iyi biliyolar ama "bizim yanımızda istediği gibi yatıp kalkabilir eziyet vermeyiz" diye düşünüyolar ama öyle değil işte
eşimin planına güvenmiyorum ya ne yapılabilir şu durumda
en azından kaynım ve kayınpederim gelmeseydi bayanlarla yine idare edebilirdim yani
hanzade o arkadaşın kaynnasından ziyade eşinden dert yanmalı bence
Allah yardımcısı olsun, o da başka bi dert anam
Canım çok anlayışlıymışsın gerçekten yeni evliyken bile gelip 10 gün kaldıklarını bilmiyordum... Sen ne kadar anlayışlıysan karşındaki insanlar da bi o kadar anlayışsız...
Var ya ben bi kaç uğramadım yanlarına diye kötü olmuştum bu durumlara geldik aslında biraz iyi de oldu kimin ne niyette olduğu belli oldu canım... Bi çok kez anlattım ya önceden hergün beraberdik, oraya derler oraya, şuraya derler şuraya... Doktorlara götürdüm bazen gece bazen gündüz, başında bekledim oğlu evde uyurken... Bi dertleri bi sıkıntıları olunca yanlarında durmaya çalıştım eşimle vakit geçirmek istedim olanlar oldu... Neyse uzatmıcam ama kendini yırtsan da anlayışlı da olsan, her dediklerine he de desen hayır dediğin ilk dakika sen kötüsün olmuyorsa ayrılın bilmem ne demeye kadar götütürler işi malesef... Naparsan yap el kızısın bunu düşünüyorum ben belki çok karamsarım ama böyleymiş bi anda siliveriyolar herşeyi... O yüzden mi şimdi mesafeliyiz kafam rahat... Arada bir oğlum bizi orya götür getir diyolar oğullarıyla gidip geliyolar uzun uzun vaktimizi alamıyolar ama gidip dönüyolar... Eskisi gibi eğlenceler planlar da olmuyor...
Bi de şu peşine çocuk takma olayı ne... Evli barklı insanların peşine neden çocuk takılır... Amaç ne? Neler yaptıklarınızı mı merak ediyolar?
Sevmediğin ot başında bitermiş
belki de elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaklar senin de işine gelir işte canım yatar güzelce 10 gün dinlenirsin.
varsın üstün açık olmasın. vantilatör al eve yattığın yerde aç etkilemeyecek şekilde üzerindekinin uzun olmasını önemsemezsin.
kendi düşünceleri ile sana bakmak için geliyor da olamazlar mı ? hasta olduğunu duyunca gelip yardımcı olmak istemişlerdi. asıl bebek olduktan sonra
siz böyle sık sık görüşeceksiniz. onlar yeğenini görmeye gelecekler.. o zaman da gelme diyemezsin sonuçta ?
tatlım benim. Yegenleri doğunca tabiki de gelecekler, gelmezlerse üzülürüm zaten. Ben onları evimde istemiyorum demiyorum ki. Ben düşünce ve anlayış bekliyorum şuan ağırlayamayacağımı anlamalarını istiyorum. Şuanki durumum normal değil yeni yeni iyileşmeye başladım, tekrar bir atak geçirmek beni nasıl korkutuyo bilemezsin. Yaşadıklarımı bi ben biliyorum
görümcelerimin ikisi burda olacak. Yardım ederler tabiki, yemeğimi de yaparlar biliyorum yani yan gelip yatmayacaklarını
ama ben kimseden yemek ya da yardım istemiyorum ki bana kocam ve ailem yetiyo zaten. Benim şuan en çok ihtiyaç duydugum şey dinlenmek
onların burda olması benim için bütün özgürlüklerimi sınırlanması dmek, ve bu şuan hayatta isteyeceğim son şey
ve arkadaşlar soruyorum size, ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, evnizde bir sürü yatılı misafir varken istediğiniz zaman yatıp dinlenebilir misiniz? Rahat edebilir misiniz?
herşey kocada bitiyo diyoruz ya insanın kocasının da alt edemediği durumlar oluyo işte
off şuraya yazıyorum da açılıyorum biraz ya hayat ne kadar zor olyor bazen
evet canım sorun orda zaten...
ama eşin galiba halledecek senin işini planı ne acaba ben de merak ettim...
ocwmays bi kaç yorumunu beğendim geçmiş zamandan bak ben çok güldüm yaaaa
takma görümceni oku sende eğlenirsin
speedynin dediği gibi bebek olunca sık sık görmeye gelirler çocuklar kuzanlerini özlerler yani di mi bahane işte....
anlayışsın görümcenler bu kesin. buna çözüm yok eee gelmede diyemezsin
amacım seni rahatlatmaktı. madem geliyorlar sende yat dinlen diye başka da yapılacak bişey yok..
ya gelme diyeceksiniz yada mecbur gelince katlanacaksınız inşallah geldiklerinde iyi olursun.. kendini iyi hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?