Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet müsaitmisin diye kıza bir sorsalarmış. Aynı durumda olsam bende sinir olurum. Birde ramazan boyunca. Pöfff

aydasu ben buldum canm yollim sana da

valla çok iyi de anlaşsan can ciğer kuzuda olsan bir insanın evinde 20 gün kalmak çok kaba bide böyle emrivaki yaparak

hayatta hep en nefret ettiğimiz şeylerle sınanıyoruz dimi?
ben de hep düşüncesiz insanlardan nefret ederdim, gel gör ki dünyanın en düşüncesiz insanları çıktı karşıma

onlar bi gelince 10 günden aşağıya gitmezler genelde :))
normal günlerde ağırlamak zor gelmiyo güle oynaya yapıyorum ama şuan hiç mümkün değil cehennem gibi geliyor gözüme

ayrıca onun ramazan boyunca demesine aldırmıyorum, bi hafta kalır gider zannımca
çocukları aşırı yaramaz, burda oyun oynayacakları kimse yok park falan da yok
sıkılırlar ağlamaya başlarlar iki günde, tanıyorum yani gitmek zorunda kalacak

eşim aradı, bi planı varmış, merak etme seni sıkıntıya sokmayacaklar diyo

aramızda limoni oldugu için sormadım napıcan diye

Allah sabır versin canım ince düşünce her insanda olmuo pek ne yazık ki bende çok kızarım böle durumlara

hanzade o arkadaşın kaynnasından ziyade eşinden dert yanmalı bence
Allah yardımcısı olsun, o da başka bi dert anam

eşim aradı, bi planı varmış, merak etme seni sıkıntıya sokmayacaklar diyo

aramızda limoni oldugu için sormadım napıcan diye

yaptıkları büyük düşüncesizlik ne biliyim ya insan bi gelmeden önce sorar durumunu hiç duymamışlar mı ? Eşin söyleseymiş.
geleceksiniz ama ahsen bu durumda diye..
neyse planı varmış inşallah işe yarar yoksa 10 gün eziyet olacak sana

durumumu çok iyi biliyolar ama "bizim yanımızda istediği gibi yatıp kalkabilir eziyet vermeyiz" diye düşünüyolar ama öyle değil işte
eşimin planına güvenmiyorum ya ne yapılabilir şu durumda
en azından kaynım ve kayınpederim gelmeseydi bayanlarla yine idare edebilirdim yani

hayatta hep en nefret ettiğimiz şeylerle sınanıyoruz dimi?
ben de hep düşüncesiz insanlardan nefret ederdim, gel gör ki dünyanın en düşüncesiz insanları çıktı karşıma

Canım çok anlayışlıymışsın gerçekten yeni evliyken bile gelip 10 gün kaldıklarını bilmiyordum... Sen ne kadar anlayışlıysan karşındaki insanlar da bi o kadar anlayışsız...

Var ya ben bi kaç uğramadım yanlarına diye kötü olmuştum bu durumlara geldik aslında biraz iyi de oldu kimin ne niyette olduğu belli oldu canım... Bi çok kez anlattım ya önceden hergün beraberdik, oraya derler oraya, şuraya derler şuraya... Doktorlara götürdüm bazen gece bazen gündüz, başında bekledim oğlu evde uyurken... Bi dertleri bi sıkıntıları olunca yanlarında durmaya çalıştım eşimle vakit geçirmek istedim olanlar oldu... Neyse uzatmıcam ama kendini yırtsan da anlayışlı da olsan, her dediklerine he de desen hayır dediğin ilk dakika sen kötüsün olmuyorsa ayrılın bilmem ne demeye kadar götütürler işi malesef... Naparsan yap el kızısın bunu düşünüyorum ben belki çok karamsarım ama böyleymiş bi anda siliveriyolar herşeyi... O yüzden mi şimdi mesafeliyiz kafam rahat... Arada bir oğlum bizi orya götür getir diyolar oğullarıyla gidip geliyolar uzun uzun vaktimizi alamıyolar ama gidip dönüyolar... Eskisi gibi eğlenceler planlar da olmuyor...

Bi de şu peşine çocuk takma olayı ne... Evli barklı insanların peşine neden çocuk takılır... Amaç ne? Neler yaptıklarınızı mı merak ediyolar?

Sevmediğin ot başında bitermiş

belki de elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaklar senin de işine gelir işte canım yatar güzelce 10 gün dinlenirsin.
varsın üstün açık olmasın. vantilatör al eve yattığın yerde aç etkilemeyecek şekilde üzerindekinin uzun olmasını önemsemezsin.
kendi düşünceleri ile sana bakmak için geliyor da olamazlar mı ? hasta olduğunu duyunca gelip yardımcı olmak istemişlerdi. asıl bebek olduktan sonra
siz böyle sık sık görüşeceksiniz. onlar yeğenini görmeye gelecekler.. o zaman da gelme diyemezsin sonuçta ?

hanzade o arkadaşın kaynnasından ziyade eşinden dert yanmalı bence
Allah yardımcısı olsun, o da başka bi dert anam

evet canım sorun orda zaten...
ama eşin galiba halledecek senin işini planı ne acaba ben de merak ettim...

speedynin dediği gibi bebek olunca sık sık görmeye gelirler çocuklar kuzanlerini özlerler yani di mi bahane işte....

evlilk öyle bişey ki
ailelerle anaşabilmek için sadece bir tafarın iyi olması, anlayışlı ve alttan alması yetmiyo iyi anlaşabilmek için
bak onlara sorsan aramıza hiç problem yok. Bir kere bile yaptıklarını yüzlerine vurmadım yüz göz olmamak için
ama problem var işte hep var
ben ne kadar anlayışlı davranırsam davranayım problem var bu tür insanlarla

tatlım benim. Yegenleri doğunca tabiki de gelecekler, gelmezlerse üzülürüm zaten. Ben onları evimde istemiyorum demiyorum ki. Ben düşünce ve anlayış bekliyorum şuan ağırlayamayacağımı anlamalarını istiyorum. Şuanki durumum normal değil yeni yeni iyileşmeye başladım, tekrar bir atak geçirmek beni nasıl korkutuyo bilemezsin. Yaşadıklarımı bi ben biliyorum

görümcelerimin ikisi burda olacak. Yardım ederler tabiki, yemeğimi de yaparlar biliyorum yani yan gelip yatmayacaklarını
ama ben kimseden yemek ya da yardım istemiyorum ki bana kocam ve ailem yetiyo zaten. Benim şuan en çok ihtiyaç duydugum şey dinlenmek
onların burda olması benim için bütün özgürlüklerimi sınırlanması dmek, ve bu şuan hayatta isteyeceğim son şey

ve arkadaşlar soruyorum size, ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, evnizde bir sürü yatılı misafir varken istediğiniz zaman yatıp dinlenebilir misiniz? Rahat edebilir misiniz?
herşey kocada bitiyo diyoruz ya insanın kocasının da alt edemediği durumlar oluyo işte

off şuraya yazıyorum da açılıyorum biraz ya hayat ne kadar zor olyor bazen

anlayışsın görümcenler bu kesin. buna çözüm yok eee gelmede diyemezsin
amacım seni rahatlatmaktı. madem geliyorlar sende yat dinlen diye başka da yapılacak bişey yok..
ya gelme diyeceksiniz yada mecbur gelince katlanacaksınız inşallah geldiklerinde iyi olursun.. kendini iyi hissedersin

evet canım sorun orda zaten...
ama eşin galiba halledecek senin işini planı ne acaba ben de merak ettim...

ne planı olcak ya ne yapabilir hiçbişey yapamaz

ocwmays bi kaç yorumunu beğendim geçmiş zamandan bak ben çok güldüm yaaaa
takma görümceni oku sende eğlenirsin

eski günler

speedynin dediği gibi bebek olunca sık sık görmeye gelirler çocuklar kuzanlerini özlerler yani di mi bahane işte....

o zaman gelsinler gitsnler ben sorun etmem ki
sağlıklı olduktan sonra misafir ağırlamak bana koymaz, hele eşim benim aileme karşı bu kadar iyiyken ben onun ailesini "istemiyorum" diyemem
ama tabi bebeği kullanmaya başlarlarsa kızabilirm

ahsen sen anlattıkça bende bazı konularda aynı eşimin ailesini görüyorum hayret ediyorum bazen de öle bi aileden böle bi insan nası çıkmış die aile çok önemli işte

ewt inş. dediğin gibi olur
sağlıklı hissedersem katlanmak o kadar zor gelmez

ama şimdi aklıma geldi de benim evimde görümce olsa bile neden özgürlüklerimi kısıtlayayım dimi
herkes gidince üç çocuguyla beraber bizde kalacak ama bunu seçen o
istediğimde misafir ağırlarım, misafirliğe giderim, kocmala başbaşa dışarı çıkarım, yemek yerim
neden kasayım ki kendimi ev benim değil mi
zorla mı çağırdım gel kal dedim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…