Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla canım gelen kuzenin sanırım sana hep gelen kuzenin yemekler yapıp sofralar kurmana gerek yok evde nevarsa onu yiyin kanımca yorma kendini

ne bulursak da canım ev de şuan çorbadan başka bşy yok ben yemeye düşknüm bilirsiniz benim de canım çekiyo ama tek olunca kalıyo fazla geliyo biri gelince bahanem oluyo işte

ben çıkıyorum kızlar dün 8,buçuğa kadar çalışmıştım yorgunum

çıkmadan bi soru 6 lı güveç ler varya sütlaç yapıcam fırına vermek istiyorum ilk kullanımda fırınlanması gerekiyomuş ne yapsam öyle yıkayıp kullasam ne olur ki????
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...

İyi akşamlar canım

böcük napıosun tatlım bu saatte burdda

Benim kocayı yine zaptettiler böcük böcük geziniyorum ben de burda... Bi yerde taziye varmış babası aradı oraya gidelim diye gittiler geç gelirler herhalde... İnadına mı yapıyorlar ne?

Sen neler yapıyorsun canım aynı şekilde bu saatte? hayrola

eşim teraviye gitti canım bende bakim bi dedim asayiş berkemal mi

kızlar dün gece saat 23:15 de bebeğimin tekmelerini hissettim, onu hissettim, dokundum, okşadım, tam 8 kez yaptı
ilk iletişimimizdi bu bizim

mutluluktan eşim de ben de şaşkına döndük, ağladık
hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu kızlar gerçekten en güzeliydi

Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsın

canım yavrum ya

ve şuanda da tekmeliyor, elimi karnımdan alamıyorum
inanmıyorum ya bebeğimi hissetmeye başladım
o orda işte

o tekmeledikçe ben yemek yiyorum biliyo musun
belki acıkmıştır diye
ya ben bebeğimi görmek istiyorum randevüm taa c.tesi günü
nasıl gececek ya

ye canım ye ceviz falan ye zaten ilk başlarda zor günler geçirdin ay ne güzel ya isim düşünmeye başladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…