Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen öyle tatlım.. madem uzun süreli kalmaya geldiler o zaman arada siz yokmuşsunuz gibi de davranıp evde otursunlar..
annene git , kocanla gezmeye git , kalsınlar onlar evde.
erken kalkma evde yat dinlen yani madem geldiler çalıştır onları..
kaba bir tabir olacak ama tecevüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin..

evlenmeden önce nasıl ise aynen devam ediyor..
benim eşim bi tek babasna hayır diyemez onun dışında kardeşleri,annesi önce bizim düzenimiz ama asla onları da ihmal etmeyiz

sen iyi bir insansın, onlar da iyi anlayışlı insanlar. Bu yüzden anlaşabiliyorsunuz
benim hayatta anlaşamadığım kimse olmadı, ta ki evlenene kadar
bazen iyi olmak yeterli olmuyor işte
bazı insanlara karşı hayat tecrübesi kazanıyosun

bizim düzenimiz herşeyden önce gelir elbet, ama böyle bir durumda eşimin de yapabileceği bişey yok
söyleyeceği şeyin en fazlasını söyledi. Bundan sonrası "gelmeyin" demek olur. Ona da ben müsade etmem

sizde anlayış yok onun için ne derse desin eşin yine aynı davranacaklardır.
kayınvalidem benim asla oğlunu paylaşamaz 2 gün sesini duymasn 5 karış olur suratı.
en çok onunla çatışmaktan korkmuştum. ama çok şükür onunla da sıkıntım olmadı...

kocan dengeyi kurduktan sonra sorun olmaz tabiki, annesini bir anda ihmal etseydi emin ol sorun olurdu ve suçlu da sen olurdun
ama tabi kayınvaliden fitne fesat olsa yine yapar yapacağını, değilmiş demek
şanslılardansın:)

daphne geçmiş olsun dikkat et kendine

kızlar akşama ne yapsam normalde yapmayı düşünmüyodum eşim geç gelecek ama biliyosunuz ki kuzenim sık sık bizde kalıyo dün bizdeydi bugün de işten sonra bize gelecek yemek lazım acaba patlıcanlarla kabaklarla yemek yapsam bi de tavuk dolma mı yapsam yazarken düşünüyorum işte tavuk dolma geç pişiyo vakit alıyo onlarda geç gelecek zaten

Hanzade ne çok yemek yapıyosun yahu 2 kişi için çift yemek çok fazla bence patlıcanlı yemeğini yap yanına pilav yada makarna yap yeterli değilmi ?

Hanzade ne çok yemek yapıyosun yahu 2 kişi için çift yemek çok fazla bence patlıcanlı yemeğini yap yanına pilav yada makarna yap yeterli değilmi ?

o zaman sadece tavuk dolma yapiim yanına semizotu yoğurtlarım çorbada vardı evde yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…