- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.181
ye canım ye ceviz falan ye zaten ilk başlarda zor günler geçirdin ay ne güzel ya isim düşünmeye başladınız mı
ay çok pardon canm ya
Ahsen...
Dunku yazdıklarına yorum yapacaktım ama dedın ya yavrumu hıssettın dıye o noktada bıtırdın benı
CAnım arkadasım benım...
Ne kadar sanslı oldugunu unutma ve sakın hıc bırsey ıcın uzulme olur mu hersey olur gıder bı sekılde ama suan yasadıgının tarıfı yok hıc bır mutluluk sırlarında...
Benım yerıme de oksa kuzunu olur mu
kızlar dün gece saat 23:15 de bebeğimin tekmelerini hissettim, onu hissettim, dokundum, okşadım, tam 8 kez yaptı
ilk iletişimimizdi bu bizim
mutluluktan eşim de ben de şaşkına döndük, ağladık
hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu kızlar gerçekten en güzeliydi
Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsın
canım yavrum ya
sniperelit
Canım gunaydın...
Bulmana cok sevındım gıda boyasını,nırden buldun bakam
Cıdden cok tatlısın canım ya gondermıs kadar oldun...
Ben Allah nasıp ederse ekım sonu gıbı ızmıre gelıcem ınsallah o zamana bı bulusma ayarlasak ya sen ben buan cıtlenbık ne guzel olur
şirinyere gitmiştim canm orda buldum ama bikaç aktara sordum herkes bitirmişvalla bana uyar güzel olur
hangi renklerini aldın ?
bu akşam deneyeceğim inşallah
sadece sarı ve yeşil vardıbende bugün denicem sanırım eşim kalpli kek istedi:)
onları karıştırarakta yeni renkler yapabilirsin zaten çay kaşığının ucu ile kullanıyorsun. daha az dök açık yeşil olsun. ikisini karıştır başka renk çıksın...
karıştırmayı düşünüodum zate canm bakalım ne çıkcak ortaya. dün akşam bi konu okudum bugün bulamıyorum ya kadının biri arkadaşının düğününe gitmiş ama eşi gitmemiş orda eski sevgilisiyle karşılaşmış falan sonra içmişler birlikte olmuşlar falan ve bunun üzerinden 3 sene geçmiş şimdi vicdan azabı duyuyomuş eşime sölesem mi die
kızlar dün gece saat 23:15 de bebeğimin tekmelerini hissettim, onu hissettim, dokundum, okşadım, tam 8 kez yaptı
ilk iletişimimizdi bu bizim
mutluluktan eşim de ben de şaşkına döndük, ağladık
hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu kızlar gerçekten en güzeliydi
Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsın
canım yavrum ya
ve şuanda da tekmeliyor, elimi karnımdan alamıyorum
inanmıyorum ya bebeğimi hissetmeye başladım
o orda işte
Kızlar eşim aradı şimdi tayin isteği kabul edilmiş. Tayini manisaya çıktı ama gidip gitmemek konusunda kararsız şimdiÇok heyecanlandım nedense
Kızlar eşim aradı şimdi tayin isteği kabul edilmiş. Tayini manisaya çıktı ama gidip gitmemek konusunda kararsız şimdiÇok heyecanlandım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?