Eylül dostluğumuza burada devam (:

ye canım ye ceviz falan ye zaten ilk başlarda zor günler geçirdin ay ne güzel ya isim düşünmeye başladınız mı

cinsiyet tam belli olsun da ismini o zaman kararlaştırıcaz, ama erkek olursa Bera olacak büyük ihtimal

datlum ya mümkünse o c ile başlayan yiyeceği söyleme
ben çok tiksindim ondan resmi bile kusmama yetiyor yani o kadar
ama onun dışında faydalı olan şeyleri tüketmeye çalışıyorum artık
mesela süt içebiliyorum yoğurt yiyebiliyorum, bunlar güzel gelişmeler
pekmeze falan da başlayabiseydim içim rahat edecekti:26:

Ahsen...
Dunku yazdıklarına yorum yapacaktım ama dedın ya yavrumu hıssettın dıye o noktada bıtırdın benı
CAnım arkadasım benım...
Ne kadar sanslı oldugunu unutma ve sakın hıc bırsey ıcın uzulme olur mu hersey olur gıder bı sekılde ama suan yasadıgının tarıfı yok hıc bır mutluluk sırlarında...

Benım yerıme de oksa kuzunu olur mu

kuzum benim...
sen de çok şanslısın aydasu
her ne kadar kucağına alamasan da cennette sana kavuşmayı bekleyen üç tane yavrun var daha şimdiden
dünkü mevzuyu ben unuttum bile, hamileliğimi hep mide bulantılrı, baş dönmesi atakları, sıkıntı, hastalık olarak hatırlaycağım için çok üzülüyordum
ama ben onları dün gece unuttum ki

sniperelit
Canım gunaydın...
Bulmana cok sevındım gıda boyasını,nırden buldun bakam
Cıdden cok tatlısın canım ya gondermıs kadar oldun...
Ben Allah nasıp ederse ekım sonu gıbı ızmıre gelıcem ınsallah o zamana bı bulusma ayarlasak ya sen ben buan cıtlenbık ne guzel olur

ne güzel canım ya artık varlığını herkese gösteriyor...
çikolata yediğinde çok hareketlenirmiş.
benim hamileliğimde bol bol çikolata ile geçer herhalde kıpırdasın diye

şirinyere gitmiştim canm orda buldum ama bikaç aktara sordum herkes bitirmiş valla bana uyar güzel olur

onları karıştırarakta yeni renkler yapabilirsin zaten çay kaşığının ucu ile kullanıyorsun. daha az dök açık yeşil olsun. ikisini karıştır başka renk çıksın...

karıştırmayı düşünüodum zate canm bakalım ne çıkcak ortaya. dün akşam bi konu okudum bugün bulamıyorum ya kadının biri arkadaşının düğününe gitmiş ama eşi gitmemiş orda eski sevgilisiyle karşılaşmış falan sonra içmişler birlikte olmuşlar falan ve bunun üzerinden 3 sene geçmiş şimdi vicdan azabı duyuyomuş eşime sölesem mi die

o ne öyle ya dallas gibi.
bir derdim var sanırım. ben hiç bakmıyorum oraya çk nadir forum takipte görürsüm işte

günaydın cicişler
ahsencim ne güzel bişi bu bebeğini hissettin varlığını gösterdi sana bu mucizeyi herkes yaşasın inşşş..

ve şuanda da tekmeliyor, elimi karnımdan alamıyorum
inanmıyorum ya bebeğimi hissetmeye başladım
o orda işte

Dünyada yaşabileceğin en masum ve güzel duygulardan bir tanesi. Büyümüşte tekmelemelere başlamış annesini
Aydasu seninde ahsen gibi böyle güzel duyguları zamanı gelince yaşayacağını eminim. Tatlı canını hiç sıkma. Bebeğini kucağına aldığında bu zor günleri unatacaksın. Bu arada herkese günaydın :)

Kızlar eşim aradı şimdi tayin isteği kabul edilmiş. Tayini manisaya çıktı ama gidip gitmemek konusunda kararsız şimdi Çok heyecanlandım nedense

Tayin dönemiydi geçen ay. Son gün dilekçesini verdi. Çok istedik ama bilmiyorum şimdi rahat işte buldum. Aslında bir yanımda istiyor ama böyle olunca annemleride nasıl bırakacağım ben Pöfff Akşam eşimle birlikte yemek yiyeceğiz. Bir karar vereceğiz yarın akşamda annemlerle konuşmayı planlıyoruz. Sonuçta onların düşünceleride önemli bizim için :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…