Eylül dostluğumuza burada devam (:

Tayin dönemiydi geçen ay. Son gün dilekçesini verdi. Çok istedik ama bilmiyorum şimdi rahat işte buldum. Aslında bir yanımda istiyor ama böyle olunca annemleride nasıl bırakacağım ben Pöfff

ÇOK İYİ düşünmelisiniz canım orada iş imkanı da azdır, bide istanbula alışınca ne biliyim daha küçük bir şehirde ben yapamazdım herhalde

annelerden ayrı çok zor oluo canm sölim yaşıyorum şuan yapayalnızım burda imkanınız varsa bence bi kez daha düşünün

ÇOK İYİ düşünmelisiniz canım orada iş imkanı da azdır, bide istanbula alışınca ne biliyim daha küçük bir şehirde ben yapamazdım herhalde

Küçük şehrin o kadar çok avantajı var ki canım. Hem izmire çok yakın. Ben iş bulabilir miyim bilmiyorum. Zaten benim iş bulup bulmamam şu an için önemli değil. Bulamazsam otururum evimde. Orada komşuluk ilişkileri çok farklı. Bilmiyorum yaaaa

benim için zor olurdu ailemden uzak evde ne biliyim kocanla akşam oturup enine boyuna düşünür taşınırsınız. kayınvalidenler oradaydı sanırım.

Sen niye heyecanlandın kızzzz

Kendime çıkmış gibi hissettim bi an ama ben çok cesaretsizimdir alıştığım şeyleri bırakmam çok zor olur hele de şehir değişikliği çooookkk uzun düşünmem gerekir.
sizin orda olmanız size ne gibi artıları olacak maddi açıdan çok fark yaratıcak mı? komşuluk ilişkileri iyi diyosun ama oturcağınız mahalle de peki öyle insanların olacağından emin misin?
kızların da dediği gibi bende ailemden farklı bi şehirde olmak istemem...çok iyi düşünün derim yavrucum

Kuzum manisa küçük şehir olduğu için herkes birbirini tanır. Mahalle falan farketmiyor. Ah ailem olsa hiç düşünmem. Maddi olarak buraya göre çok daha ucuz bir şehir. Merkezdeysen her yer yürüme mesafesinde ama işte annem ve babamı nasıl bırakacağım. Babacığım çok ağlar

küçük şehrinde pek avantajı yok aslında benm ailemin oturduğu yerde küçük bi yer ama her şey çok pahalı orada 4 katlı apartmanda oturuolar ama annemin arkadaşlık yapacağı doğru düzgün komşusu yok burayageldiğinde benm komşularımı görünce bayıldı nasıl denk gelmişsiniz böle die bence büyük şehrin avantajı çok daha fazla.sakın yanlış anlama sölediklerimi fikir için sölüorum sadece

Cnm hayırlı olsun,senin için zor bi karar..Polisler,askerler şehir şehir dolaşıyolar napsın insanlar ekmek parası için düzenli bir hayatları olmuyo,iyi düşünün taşının..

LANDLOVES;cnm limangoya bi baksana 7,99 tl ye istediğin bardaklardan var

SPEEDY;senin içinde vücut çorabı var 32,90 tl birara demiştin sanki yalnış hatırlamıyosam

akşam amcamın kızı bizim evin yakınına taşınıyor.
bende iftardan sonra yardıma giderim renkli kek yapıcam çay demlerim bide yanına poğaça yapıyım dedim ama hiç yapmadım..
böyle basit tuzlu olsun diye poğaça tarifiniz var mı ? yada denediğiniz farklı bişey de olabilir.

Annem babam manisalı benim ama ilçesinden,manisa merkeze 1 kere fln gitmişimdir.oturan birkaç arkadaşım var,çok seviyolar orayı,dediğiniz kadar küçük değil,tabi istanbuldan sonra size tüm şehirler küçük gelebilir.zor bi karar,benim eşimde istanbulda idi evlenmeden önce,ben anneme istanbula gidicem bile diyemedim,mümkün değildi izin vermezdi,zaten benim onlardan ayrılmamda zordu gidemezdim,eşim buraya geldi,sorun çözüldü,şimdi annemin evine uzağız biraz,annem ona bile bizim orda oturun diyor hala,ben tek çocugum bu arada,herkesin ilişkisi farklı tabi,evlendikten sonra anne-babayla ister istemez uzaklaşıyosun..ayy zor bi karar ya,evlenmeden önceki bunalımlarım geldi aklıma

ne güzel canım ya artık varlığını herkese gösteriyor...
çikolata yediğinde çok hareketlenirmiş.
benim hamileliğimde bol bol çikolata ile geçer herhalde kıpırdasın diye

ewt ya elimi göbeğimden çekesim gelmiyo
yalnız çikolatada bulunan etkin maddeler bebeği harekete geçiiyo
ama bu onun rahatsız oldugundan dolayı verdiği bir tepki de olabilir diyor doktorlar. Yani çok doğru bişey değil hareket etsin diye çikolata yemek:d
sonuçta az da olsa kafein içeriyor ve kafein sigara kadar zararlı bebek için

aydasunun güzel pofuduk bir poğaça tarifi var
bloguna bak istersen

ben de ailemden uzakta olamazdım sanırım
eşim bunu anlamış olmalı ki ben kabul ettiğim halde onun yaşadığı şehirde oturmamayı tercih etti ve İstanbulda benim yanımda düzenini kurdu
şimdi düşünüyorum da o zamanlar kabul etmiştim ama iyiki de eşim beni benden çok düşünüp orda oturmaktan vazgeçmiş

çoğu dr cinsiyeti göremeyince falan git tatlı bişeyler ye gel diyordu..
her dr düşüncesi bir olmuyor demekki benim teyzemin kızı şimdi 9 yaşında .
ben onun hiç ultrasonda yüzünü görmedim devamlı poposu dönük oluyordu.
dr çıldırıyordu artık bastırıyırodu karnına , yan yatırıyordu. en son çözümü teyzem ve dr çikolata ile buldular.
6 aylıkken cinsiyetini öğrendik. dr bazı bebekler böyle daha rahat ettiği için dönmez diyordu ama tüm rahatsızlığı teyzem çekiyordu

bakıyım hemen merak ettim tarife

oyy kıyamam yaa
napsın anneciğinin tek kuzususun

aboo ne inatçı bebişkoymuş o öyle
hala keyfine düşkün mü peki
biz de cumartesi kesin cinsiyeti öğrenicez
bebeğimi görmek istiyorum yaa özledim

bazı tarama testleri yapılıyor bebek için
mesela ense kalınlığı falan ölçülüyor, ya da bebeğin belli bir pozisyona girmesi gereken durumlar oluyor
öyle hallerde doktorlar çikolata yediriyor ve bebek derhal hareketleniyor, ama bu bir anlamda zaruri birşey

benim doktorum kesinlikle karşı, bebek ani tepki veriyorsa bu onun mutlu oldugundan da olabilir rahatsız oldugundan da olabilir diyor
biraz araştırınca bu fikri savunan başka doktorların da oldugunu gördüm
ben çikolata yemedim hiç hamileliğimde, ki günde bir paket muhakkak yerdim önceden

ya hamilelik öyle tuhaf bir duygu ki, bakın mesela ben sağ tarafıma yatmaya alışkınım, soluma hiç yatamam. Ama öğrendim ki bebeklerin en rahat ettiği pozusyon annenin sol tarafa yatmasıymış. Ben bunu duydugumdan beri solumdan başka yere dönemiyorum rahatsız olur diye. Halbuki öbür türlü de ben rahatsız oluyorum

böyle değişik bi duygu işte. Çok şükür ki Rabbim bize yaşattı bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…