- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.201
Tayin dönemiydi geçen ay. Son gün dilekçesini verdi. Çok istedik ama bilmiyorum şimdi rahat işte buldum. Aslında bir yanımda istiyor ama böyle olunca annemleride nasıl bırakacağım benPöfff
Tayin dönemiydi geçen ay. Son gün dilekçesini verdi. Çok istedik ama bilmiyorum şimdi rahat işte buldum. Aslında bir yanımda istiyor ama böyle olunca annemleride nasıl bırakacağım benPöfff Akşam eşimle birlikte yemek yiyeceğiz. Bir karar vereceğiz yarın akşamda annemlerle konuşmayı planlıyoruz. Sonuçta onların düşünceleride önemli bizim için :/
ÇOK İYİ düşünmelisiniz canım orada iş imkanı da azdır, bide istanbula alışınca ne biliyim daha küçük bir şehirde ben yapamazdım herhalde
Küçük şehrin o kadar çok avantajı var ki canım. Hem izmire çok yakın. Ben iş bulabilir miyim bilmiyorum. Zaten benim iş bulup bulmamam şu an için önemli değil. Bulamazsam otururum evimde. Orada komşuluk ilişkileri çok farklı. Bilmiyorum yaaaa
annelerden ayrı çok zor oluo canm sölim yaşıyorum şuan yapayalnızım burda imkanınız varsa bence bi kez daha düşünün
Sen niye heyecanlandın kızzzz
Kendime çıkmış gibi hissettim bi anama ben çok cesaretsizimdir alıştığım şeyleri bırakmam çok zor olur hele de şehir değişikliği çooookkk uzun düşünmem gerekir.
sizin orda olmanız size ne gibi artıları olacak maddi açıdan çok fark yaratıcak mı? komşuluk ilişkileri iyi diyosun ama oturcağınız mahalle de peki öyle insanların olacağından emin misin?
kızların da dediği gibi bende ailemden farklı bi şehirde olmak istemem...çok iyi düşünün derim yavrucum
Tayin dönemiydi geçen ay. Son gün dilekçesini verdi. Çok istedik ama bilmiyorum şimdi rahat işte buldum. Aslında bir yanımda istiyor ama böyle olunca annemleride nasıl bırakacağım benPöfff Akşam eşimle birlikte yemek yiyeceğiz. Bir karar vereceğiz yarın akşamda annemlerle konuşmayı planlıyoruz. Sonuçta onların düşünceleride önemli bizim için :/
SPEEDY;senin içinde vücut çorabı var 32,90 tlbirara demiştin sanki yalnış hatırlamıyosam
ne güzel canım ya artık varlığını herkese gösteriyor...
çikolata yediğinde çok hareketlenirmiş.
benim hamileliğimde bol bol çikolata ile geçer herhalde kıpırdasın diye
akşam amcamın kızı bizim evin yakınına taşınıyor.
bende iftardan sonra yardıma giderim renkli kek yapıcam çay demlerim bide yanına poğaça yapıyım dedim ama hiç yapmadım..
böyle basit tuzlu olsun diye poğaça tarifiniz var mı ?yada denediğiniz farklı bişey de olabilir.
ewt ya elimi göbeğimden çekesim gelmiyo
yalnız çikolatada bulunan etkin maddeler bebeği harekete geçiiyo
ama bu onun rahatsız oldugundan dolayı verdiği bir tepki de olabilir diyor doktorlar. Yani çok doğru bişey değil hareket etsin diye çikolata yemek:d
sonuçta az da olsa kafein içeriyor ve kafein sigara kadar zararlı bebek için
aydasunun güzel pofuduk bir poğaça tarifi var
bloguna bak istersen
Annem babam manisalı benim ama ilçesinden,manisa merkeze 1 kere fln gitmişimdir.oturan birkaç arkadaşım var,çok seviyolar orayı,dediğiniz kadar küçük değil,tabi istanbuldan sonra size tüm şehirler küçük gelebilir.zor bi karar,benim eşimde istanbulda idi evlenmeden önce,ben anneme istanbula gidicem bile diyemedim,mümkün değildi izin vermezdi,zaten benim onlardan ayrılmamda zordu gidemezdim,eşim buraya geldi,sorun çözüldü,şimdi annemin evine uzağız biraz,annem ona bile bizim orda oturun diyor hala,ben tek çocugum bu arada,herkesin ilişkisi farklı tabi,evlendikten sonra anne-babayla ister istemez uzaklaşıyosun..ayy zor bi karar ya,evlenmeden önceki bunalımlarım geldi aklıma
ama bu onun rahatsız oldugundan dolayı verdiği bir tepki de olabilir diyor doktorlar. Yani çok doğru bişey değil hareket etsin diye çikolata yemek:d
Senin adına çok sevindim cnm eminim tarifi mümkün olmayan bir duygudur...
Bebek hareket etsin diye öyle besinler almak saçma geldi bana,hareket etmesini sağlamakmı lazım anlamadım ben,eğer sadece hareketini duymak içinse bence tamamen gereksiz,tabi eğer yediğin şey dediğin gibi zararlı olacaksa..
Bebek hareket etsin diye öyle besinler almak saçma geldi bana,hareket etmesini sağlamakmı lazım anlamadım ben,eğer sadece hareketini duymak içinse bence tamamen gereksiz,tabi eğer yediğin şey dediğin gibi zararlı olacaksa..
aynı şekilde burada söylediğim arkadaşıma da dr biraz tatlı ye öyle gel demiş.
bebeği kordonu bacak arasına almış ve 5,5 aylık hareket etmiyordu. dr cinsiyet söyleyemedi.
tatlı yedi gitti kesin cinsiyetini öğrendi.sonuçta hamilelik boyunca tatlı yada çikolata yemiyor musun ?
çikolatayı bütün yemesen tatlının içinde yiyorsun
çoğu dr cinsiyeti göremeyince falan git tatlı bişeyler ye gel diyordu..
her dr düşüncesi bir olmuyor demekki benim teyzemin kızı şimdi 9 yaşında .
ben onun hiç ultrasonda yüzünü görmedim devamlı poposu dönük oluyordu.
dr çıldırıyordu artık bastırıyırodu karnına , yan yatırıyordu. en son çözümü teyzem ve dr çikolata ile buldular.
6 aylıkken cinsiyetini öğrendik.dr bazı bebekler böyle daha rahat ettiği için dönmez diyordu ama tüm rahatsızlığı teyzem çekiyordu
bakıyım hemen merak ettim tarife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?