Eylül dostluğumuza burada devam (:

aboo ne inatçı bebişkoymuş o öyle
hala keyfine düşkün mü peki
biz de cumartesi kesin cinsiyeti öğrenicez
bebeğimi görmek istiyorum yaa özledim

[/B]

çok fenaydı ya. bebeği görmeye gidiyorlardı poposunu görüp geliyorlardı.
iki kaş arasına bakmak istedi dr yine aynı sıkıntı yaşandı mesela ..
şimdi de hala aynıdır. keyfine düşkündür.

yok canım ben kafein içeren hiçbişey yemiyorum, çikolatalı kek dahil
sütlü ve şerbetli tatlıları yiyorum tabiki ama onlar çikolatanın yaptığı etkiyi göstermiyor zaten
tabi bu kadar abartmaya gerek yok ama herkesin bir takıntısı var işte
mesela bazı anneler hiç cips sokmaz ağzına, zararlı oldugu için
ama ben de canım çektiğinde yiyorum cipsi

aynen canım herkes farklı büyütüyor bebeğini..

Öyle demı ahsen, benden gıtmıs de olsalar yavrularımdı onlar benım

şirinyere gitmiştim canm orda buldum ama bikaç aktara sordum herkes bitirmiş valla bana uyar güzel olur

Seda pastanesıni, nakı magazasını, forbes caddesındekı çan çin çoncunun yanındakı cantacımı cok ozledım...

Allah razı olsun canım, hemen olsun dememıstım en basından berı ama demek kı yasamam lazımmıs bunları sımdı de artık hayırlı zamanda gelsın dıyorum ınsallah...

Kızlar eşim aradı şimdi tayin isteği kabul edilmiş. Tayini manisaya çıktı ama gidip gitmemek konusunda kararsız şimdi Çok heyecanlandım nedense

Hakkınızda hayırlısı olsun daphne, oraya gıdersenız daha fazla ımkanınız olacak maddı yonden, gıttıgınıze degecek mı canım?
Sımdı sen annenle aynı apartmanda oldugun ıcın cok zorlanabılırsın, hayırlısı olsun canım...

speddy bloga ekledın mı onu hatırlamadım suan ama sanırım eklemedım bak benım evlendıgım gunden berı yaptıgım bı pogaca tarıfı var burdan almıstım cok basıt asırı lezzetlı
burdan yazayım sana

• Kullanılan Malzemeler:

1. 1 yumurta
2. 1 su bardağı süt
3. 1 su bardağı su
4. 1 su bardağı zeytinyağı
5. 2 küçük paket instant maya (dr oetkerin kullanıyorum )
6. 9 tatlı kaşığı şeker
7. 1,5 tatlı kaşığı tuz
8. üzeri için
9. 2 yumurta sarısı
Hazırlık
1.
Tarifin Hazırlanışı
1. süt ve suyu ılıtıyoruz ılıktan biraz daha sıcak olacak
2. yumurta su süt yağ şeker tuz çırpıyoruz telle
3. sonra yavaş yavaş unla karıştırdığım mayayı ekliyoruz 30 dk 45 dk arası mayalandırıp tepsiye küçük küçük toplar halinde koyup yumurta sarılarını sürüyoruz bi yarım saat 45 dk da tepside mayalandırıp
4. 220 derece ısıtılmış fırına veriyoruz
5. afiyet bal şeker olsun enfes bi tat :)))

burdan bı arkdasın bu tarıf, ben bu olculerın yarısı kadar yapıyorum 17-18 tane falan cıkıyor ama sen kalabalık ortama goturcen sanırım tam olcu yap ortalama 9 su bardagı un koyman gerekıyor, fazlası ıhtıyac olursa eklersın

bu da resmı

ister ıclı yap ıster sade
ben bazen buyuk sade yuvarlak yapıyorum sandvıc ekmegı gıbı

ANNELİK BÖYLE BİŞEY İŞTE ŞİMDİDEN FEDAKARLIKLAR BAŞLAMIŞ

AYDASU fırından almış gibi duruyo..17-18 bile çok geldi bana,bayatlıyomu?4 te 1 ölçü yaparım bende çokmu az olur dersin?

birde hamurun kıvamı nasıl olcak?

aydasu forbeste bi de adres diye küçük bi dükkan var çok hoş bluz,elbise falan satıyodu şimdi sen söyleyince benmde orası aklıma geldi kaç zamandır gitmiyorum hala ordadır heralde

Sağolun kızlar ama eşim kararını vermiş sanırım. Şimdi aradı beni. O gitmek istiyor ama tabii son kararı bana bıraktı. Orada kira derdimiz olmayacak. Maddi olarak daha rahat edeceğiz. Ben kararımı annemlerle konuştuktan sonra vereceğim ama bilmiyorum. Oraya gidince ev hanımlığına yeniden terfi edeceğim. Buda düşündürüyor beni. Bilmiyorum kızlar annem babam sonuçta. Tabi insan bir şekilde alışıyor ama ailem ne derse onu yapacağım.

AYDASU fırından almış gibi duruyo..17-18 bile çok geldi bana,bayatlıyomu?4 te 1 ölçü yaparım bende çokmu az olur dersin?

birde hamurun kıvamı nasıl olcak?

Yok kuzum hemen bayatlamıyor, bayatlasa bıle ben ekmegı de oyle yapıyorum hemen ya fırına atıyorum ya da teflon tavada ısıtıyorum...
Esım genelde gece nobetıne gıdecegı zaman yapıyorum yanına koyuyorum ıyı oluyor. Baktım arttı hemen buzluga atıyorum esımın gunduz evde oldugu gunler sabahtan cıkarıyorum aynı tazelıgıne kavusuyor. Ben hamuru kucuk tutup çok sündürüyom ama mesela gecen gun sandvıc ekmegı buyuklugunde yaptım yıne aynı olcuden 12 tane cıktı

eşinin ailesi manisadamı?

manisa organize baya baya gelişti,sen ne iş yapıyosun cnm?

aydasu forbeste bi de adres diye küçük bi dükkan var çok hoş bluz,elbise falan satıyodu şimdi sen söyleyince benmde orası aklıma geldi kaç zamandır gitmiyorum hala ordadır heralde

Muhtemelen ordadır canım... Yazdıkca ozluyorum valla. Sevgılıyken, nısanlıyken vaktımız kısıtlıysa falan konaktan ıkı gevrek alır vapura bınerdık martılara ata ata karsıyakaya gıder aynı vapurla gerı donerdık. O kadar keyıf verırdı kı bıze o vapur sefaları...
Basımıza ıs acmıslıgı da yok degıl tabı
Bır ılkbahar gunu ama nasıl dalga var dısarda ben tutturdum dısarda oturalım dıye, esım dıyor bak ıslancaz gel gırelım, accık daha accık daha derken sen koca dalga foşurt dıye gel ustumuze donumuza kadar ıslanmıstık esımın elınden zor kurtulmustum, ay eskı anılar ayyy

Kuzucum orda lojman mı verecekler. Bı de mesela oraya gıttınız kac yıl kalacaksınız orda, devamlı tayın durumunuz yok sanırım degıl mı bızım gıbı?

Yok canım lojman değil. Ailesi küçük bir sahil kasabasına yerleşiyor. Oturdukları evi bize bırakıyorlar. Sürekli orada olacağız.

Bak şimdi benmde anılarımı canlandırdın bizde eşimle arada binerdik vapura sizinki gibi ıslanmadık ama çok soğuk olan bi günde illa dışarıda oturcaz off ne üşümüştük donmuştuk resmen ama sımsıkı sarılmıştık birbirimize evlenmeden daha çok geziyoduk biz aslında yaaa gitmediğimiz yer kalmamıştı okdar kısıtlı zamanımız vardı bi de...ahh ahh eski günlerr

Yasadıgımız hersey ıyı kotu bır hatıra olarak kalıyor ıste cıtlenbık...
Iyıkı yasamısız o gunlerı...
Insan nasıl tatlı anımsıyor, nasıl tebbessum edıyor degıl mı?
Gelınce su vapur sefasını yapmak ıstıyorum, cok ozledım...

Bız de cok gezerdık, ıyı de ole yapmısız dıyorum...
Gumuspalaya gıderken sol tarafta denız kıyısında ufak caplı pıknık alanı gıbı bı yer var, cok severdım oraya gıtmeyı...
Evde yaprak sarar, kek yapar, cay demler, çıkınımı hazırlar cıkardım esımle, sabahtan aksama kadar otururduk orda, hazırladıklarımızı yer, gelecege daır sohbet eder kapanısı da bırbırımızın ustune çiğdem çiterek yapardık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…