- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.221
aboo ne inatçı bebişkoymuş o öyle
hala keyfine düşkün mü peki
biz de cumartesi kesin cinsiyeti öğrenicez
bebeğimi görmek istiyorum yaa özledim
[/B]
aynı şekilde burada söylediğim arkadaşıma da dr biraz tatlı ye öyle gel demiş.
bebeği kordonu bacak arasına almış ve 5,5 aylık hareket etmiyordu. dr cinsiyet söyleyemedi.
tatlı yedi gitti kesin cinsiyetini öğrendi.sonuçta hamilelik boyunca tatlı yada çikolata yemiyor musun ?
çikolatayı bütün yemesen tatlının içinde yiyorsun
yok canım ben kafein içeren hiçbişey yemiyorum, çikolatalı kek dahil
sütlü ve şerbetli tatlıları yiyorum tabiki ama onlar çikolatanın yaptığı etkiyi göstermiyor zaten
tabi bu kadar abartmaya gerek yok ama herkesin bir takıntısı var işte
mesela bazı anneler hiç cips sokmaz ağzına, zararlı oldugu için
ama ben de canım çektiğinde yiyorum cipsi
kuzum benim...
sen de çok şanslısın aydasu
her ne kadar kucağına alamasan da cennette sana kavuşmayı bekleyen üç tane yavrun var daha şimdiden
dünkü mevzuyu ben unuttum bile, hamileliğimi hep mide bulantılrı, baş dönmesi atakları, sıkıntı, hastalık olarak hatırlaycağım için çok üzülüyordum
ama ben onları dün gece unuttum ki
şirinyere gitmiştim canm orda buldum ama bikaç aktara sordum herkes bitirmişvalla bana uyar güzel olur
Dünyada yaşabileceğin en masum ve güzel duygulardan bir tanesi. Büyümüşte tekmelemelere başlamış annesini
Aydasu seninde ahsen gibi böyle güzel duyguları zamanı gelince yaşayacağını eminim. Tatlı canını hiç sıkma. Bebeğini kucağına aldığında bu zor günleri unatacaksın. Bu arada herkese günaydın :)
Kızlar eşim aradı şimdi tayin isteği kabul edilmiş. Tayini manisaya çıktı ama gidip gitmemek konusunda kararsız şimdiÇok heyecanlandım nedense
çoğu dr cinsiyeti göremeyince falan git tatlı bişeyler ye gel diyordu..
her dr düşüncesi bir olmuyor demekki benim teyzemin kızı şimdi 9 yaşında .
ben onun hiç ultrasonda yüzünü görmedim devamlı poposu dönük oluyordu.
dr çıldırıyordu artık bastırıyırodu karnına , yan yatırıyordu. en son çözümü teyzem ve dr çikolata ile buldular.
6 aylıkken cinsiyetini öğrendik.dr bazı bebekler böyle daha rahat ettiği için dönmez diyordu ama tüm rahatsızlığı teyzem çekiyordu
bakıyım hemen merak ettim tarife
aboo ne inatçı bebişkoymuş o öyle
hala keyfine düşkün mü peki
biz de cumartesi kesin cinsiyeti öğrenicez
bebeğimi görmek istiyorum yaa özledim
bazı tarama testleri yapılıyor bebek için
mesela ense kalınlığı falan ölçülüyor, ya da bebeğin belli bir pozisyona girmesi gereken durumlar oluyor
öyle hallerde doktorlar çikolata yediriyor ve bebek derhal hareketleniyor, ama bu bir anlamda zaruri birşey
benim doktorum kesinlikle karşı, bebek ani tepki veriyorsa bu onun mutlu oldugundan da olabilir rahatsız oldugundan da olabilir diyor
biraz araştırınca bu fikri savunan başka doktorların da oldugunu gördüm
ben çikolata yemedim hiç hamileliğimde, ki günde bir paket muhakkak yerdim önceden
ya hamilelik öyle tuhaf bir duygu ki, bakın mesela ben sağ tarafıma yatmaya alışkınım, soluma hiç yatamam. Ama öğrendim ki bebeklerin en rahat ettiği pozusyon annenin sol tarafa yatmasıymış. Ben bunu duydugumdan beri solumdan başka yere dönemiyorum rahatsız olur diye. Halbuki öbür türlü de ben rahatsız oluyorum
böyle değişik bi duygu işte. Çok şükür ki Rabbim bize yaşattı bunları
AYDASU fırından almış gibi duruyo..17-18 bile çok geldi bana,bayatlıyomu?4 te 1 ölçü yaparım bendeçokmu az olur dersin?
birde hamurun kıvamı nasıl olcak?
Sağolun kızlar ama eşim kararını vermiş sanırım. Şimdi aradı beni. O gitmek istiyor ama tabii son kararı bana bıraktı. Orada kira derdimiz olmayacak. Maddi olarak daha rahat edeceğiz. Ben kararımı annemlerle konuştuktan sonra vereceğim ama bilmiyorum. Oraya gidince ev hanımlığına yeniden terfi edeceğim. Buda düşündürüyor beni. Bilmiyorum kızlar annem babam sonuçta. Tabi insan bir şekilde alışıyor ama ailem ne derse onu yapacağım.
eşinin ailesi manisadamı?
manisa organize baya baya gelişti,sen ne iş yapıyosun cnm?
aydasu forbeste bi de adres diye küçük bi dükkan var çok hoş bluz,elbise falan satıyodu şimdi sen söyleyince benmde orası aklıma geldi kaç zamandır gitmiyorum hala ordadır heralde
Sağolun kızlar ama eşim kararını vermiş sanırım. Şimdi aradı beni. O gitmek istiyor ama tabii son kararı bana bıraktı. Orada kira derdimiz olmayacak. Maddi olarak daha rahat edeceğiz. Ben kararımı annemlerle konuştuktan sonra vereceğim ama bilmiyorum. Oraya gidince ev hanımlığına yeniden terfi edeceğim. Buda düşündürüyor beni. Bilmiyorum kızlar annem babam sonuçta. Tabi insan bir şekilde alışıyor ama ailem ne derse onu yapacağım.
Muhtemelen ordadır canım... Yazdıkca ozluyorum valla. Sevgılıyken, nısanlıyken vaktımız kısıtlıysa falan konaktan ıkı gevrek alır vapura bınerdık martılara ata ata karsıyakaya gıder aynı vapurla gerı donerdık. O kadar keyıf verırdı kı bıze o vapur sefaları...
Basımıza ıs acmıslıgı da yok degıl tabı
Bır ılkbahar gunu ama nasıl dalga var dısarda ben tutturdum dısarda oturalım dıye, esım dıyor bak ıslancaz gel gırelım, accık daha accık daha derken sen koca dalga foşurt dıye gel ustumuzedonumuza kadar ıslanmıstık esımın elınden zor kurtulmustum, ay eskı anılar ayyy
Kuzucum orda lojman mı verecekler. Bı de mesela oraya gıttınız kac yıl kalacaksınız orda, devamlı tayın durumunuz yok sanırım degıl mı bızım gıbı?
Yok canım lojman değil. Ailesi küçük bir sahil kasabasına yerleşiyor. Oturdukları evi bize bırakıyorlar. Sürekli orada olacağız.
Muhtemelen ordadır canım... Yazdıkca ozluyorum valla. Sevgılıyken, nısanlıyken vaktımız kısıtlıysa falan konaktan ıkı gevrek alır vapura bınerdık martılara ata ata karsıyakaya gıder aynı vapurla gerı donerdık. O kadar keyıf verırdı kı bıze o vapur sefaları...
Basımıza ıs acmıslıgı da yok degıl tabı
Bır ılkbahar gunu ama nasıl dalga var dısarda ben tutturdum dısarda oturalım dıye, esım dıyor bak ıslancaz gel gırelım, accık daha accık daha derken sen koca dalga foşurt dıye gel ustumuzedonumuza kadar ıslanmıstık esımın elınden zor kurtulmustum, ay eskı anılar ayyy
Bak şimdi benmde anılarımı canlandırdın bizde eşimle arada binerdik vapura sizinki gibi ıslanmadık ama çok soğuk olan bi günde illa dışarıda oturcaz off ne üşümüştük donmuştuk resmen ama sımsıkı sarılmıştık birbirimizeevlenmeden daha çok geziyoduk biz aslında yaaa gitmediğimiz yer kalmamıştı okdar kısıtlı zamanımız vardı bi de...ahh ahh eski günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?