- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.241
Yasadıgımız hersey ıyı kotu bır hatıra olarak kalıyor ıste cıtlenbık...
Iyıkı yasamısız o gunlerı...
Insan nasıl tatlı anımsıyor, nasıl tebbessum edıyor degıl mı?
Gelınce su vapur sefasını yapmak ıstıyorum, cok ozledım...
Bız de cok gezerdık, ıyı de ole yapmısız dıyorum...
Gumuspalaya gıderken sol tarafta denız kıyısında ufak caplı pıknık alanı gıbı bı yer var, cok severdım oraya gıtmeyı...
Evde yaprak sarar, kek yapar, cay demler, çıkınımı hazırlar cıkardım esımle, sabahtan aksama kadar otururduk orda, hazırladıklarımızı yer, gelecege daır sohbet eder kapanısı da bırbırımızın ustune çiğdemçiterek yapardık...
10 dk içinde sağ gözüm acayip kızardı. 1:30 da dr gideceğim.
Senin gözünde mi mikrop kaptı acaba. Kaşıntı var mı ?
acayip hemde kızardı devamlı sulanıyor. ve görmemi engelliyor
landfloves canım annen nasıl oldu?
Forbes e yakın annemin evi,15 senem geçti oralarda..şimdi karşıyakadayım,karşıyaka çarşı bile sevgi yolunu tutmuyo,özlüyorum bende oraları
Forbes e yakın annemin evi,15 senem geçti oralarda..şimdi karşıyakadayım,karşıyaka çarşı bile sevgi yolunu tutmuyo,özlüyorum bende oraları
Mikrop kapmış o zaman canım. Dr git sana damla verecektir zaten. Çok sinir bozucu bir durum. Yeni atlatmış biri olarak söylüyorum.
kapatmazlar dimi gözümü nasıl muayene edecek
Yok canım kapatmaz. Işıkla gözünü kontrol eder. Sonrada damla yazar. Yarına bir şeyin kalmaz.
öff ya sanki içine bişey girmişte çıkamıyormuş gibi bugüne rapor verse bari eve gider uyurum
Dr dan rica edersin yazıversin bir rapor
merhabalar kızlar,
annem daha iyi çok şükür, dün akşam bizde yemektelerdi herşey çok güzel olmuştu. milföy mantolu tavuğu şiddetle tavsiye ederim herkes bayıldı.
Buca da hiç oturmadık ama halamlar orda küçüklükten beri gidip geliriz oralara çok severim bende forbesi şirinyer çok kalabalık olmasa orda oturmak isterdm ama eşim trafik sorunu olduğundan istemiyor orayı.
kapatmazlar dimi gözümü nasıl muayene edecek
10 dk içinde sağ gözüm acayip kızardı. 1:30 da dr gideceğim.
izmire yaklaşık 10 sene önce geldiğimizde o sevgi yoluna gitmiştik, ortasında hayvanların olduğu kafesler vardı hatırladığm kadarıyla.. annemin bi tanıdıkları oraya çok yakın oturuyordu, bide pikniğe gitmiştik sünni bi gölet vardı o zamanlar yeni yapılmıştı.
bu arada bardaklara baktım da onlarda içi plastik olanlardan, daha kaliteli iç dış çelik arıyorum. acelem yok kışa kadar bulurum nasılsa. teşekkür ederim canım söylediğin için.
Canım gecmıs olsun merak etme kapatmazlar gozunu, muhtemelen mıkrop kapmıstır, mıkrop kapan gozu kapatmazlar. Ama eger sen farkında olmadan yabancı bır cısım kactıysa belkı o zaman kapatabılır gıt bakalım ne dıcekler...
Bu arada aksam ılham verdın bana kremalı tavuk yaptım cınlattım kulaklarını
Günaydın kızlar ancak geçmişi okudum,
Speedy geçmiş olsun git doktora raporunuda yazdır inşallah önemli bişey yoktur damla ile geçer çok rahatsız ediyor insanı
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?