- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.421
evet ucu ince göz kalemi sürer gibi sürüyrum zaten hemen sıvı haline alıyor..
ama damlaya uyuz oluyorum
keki de bulursan gıda boyası yap mutlaka
vafi ; o zaman ne halin varsa gör de en güzeli bende görümce olamadım eltide değilim baldızda ,teyze de hala da bi ablalık ünvanıma yenge eklendi o kadarneyim ben yaaaaaaaaaaaaaa
Slm kızlar,yazıcam sabahtan beri midem ağrıyo toparlayamadım,sıkıştırıyo çok garip ilk defa böyle ağrıyor kalbime bası yapıyo.nedir anlamadım :18::18:
spedyim pingucum geçmiş olsun
daphnecim tayininiz hayırlı olsun..
evet buluşalım kızlar,herkes gelsin büyük bir gün olsun,çok eğlenceli olur yaw..
Ben çekmeköyde oturuyorum özdencim..
Benim hiç komşum yok buralarda, benim komşum olurmusun
Bahsetmiştim kardeşim evleniyor.. Geçen c.teside gelinlik bakmaya gidecektik, y,dışında çalıştıkları için kısıtlı zamanları var.. Bende c.tesi annemlere gittim, kardeşim odada tlf.konuşuyordu, sesler yükselince kapıya gittim, bana kimse akıl vermiyor kısmını duydum, gittim ordan. Kardeşime düğün telaşında olur böyle şeyler , sakin olun dedim oda önemli olmadığını söyledi ,çıktı evden neyse halletmişler şükür..Akşam aradı beni düğün günü konusunda tartışmışlar bide, öğretmenler evini ayarlıyorlardı,oraya verdikleri parayla daha fazla seçenekleri olduğunu düşündüğüm için başka yerlerede bakın isterseniz, fikriniz olur,ama önemli olan sizin beğenmeniz dedim..Nişanlısı yanında olunca yanlış anlamasın diye istedim, gülerek görümcelik yapmıyorum önemli olanın onların içine sinmesi olduğunu, o günün onların günü olduğunu söyledim, yardım edebileceğim bir şey olursa edebileceğimi söyledim .. Daha 1 sene olmadı aynı şeyleri ben yaşadım, bu konuda o kadar hassas davranıyorum ki sözlerimi yanlış anlamasın diye,her ne söylersem söyliyim sonunu siz bilirsiniz diye bitirdim hep. İşte isterseniz başka yerede bakın diyince karışıyor olmuşum, çok kırıldım kimseyede söyleyemedim, kendi kendimi yedim..
Tam bir derdim var bölümlük konu oldu
Bulursam hıc affetmıcem hemen pasta yapcam sole kırmızı kırmızı ask pastası
Çok güldüm ya
Sen yazınca ben de dusundum ben de sadece yengeyım baska da bıse degılım...
Eltımın olmasına daha yıllar yıllar var, gorumce olayım desem ona da cok var...
Ben de sen gıbı bıse degılmısım bak
ben çarşamba gününe yapıyım diyorum ama bakalım yapabilirsem
sende mi hiç birşeysin bende yenge oldum eşimin yeğenlerinden dolayı ama başka da bişey değilim.
görümce ve hala olucam işte ona da var abimin evlenmeye niyeti yok
benm eşiminde yeğenleri var ama bana yenge demiolar abla diolarbenmde 2 tane erkek kardeşim var yıllar sonra görümce olcam ama teyze olmayı çok isterdim
ben çarşamba gününe yapıyım diyorum ama bakalım yapabilirsem
Yıne resım ısterız ona gore
Ben de bırazdan cıkıcam ıns bulabılırım bakalım...
sende mi hiç birşeysin bende yenge oldum eşimin yeğenlerinden dolayı ama başka da bişey değilim.
görümce ve hala olucam işte ona da var abimin evlenmeye niyeti yok
Yıne senın abın varmıs benım erkek kardesım var benden 5 yas kucuk bızım coook var o ıslere yanı :)
Esının kardesı yok mu?
Esımın de benım kardesımle yasıt kardesı var bı oyle yenge oldum ıste ben de :)
Hiç bişeyim ben
Yıne senın abın varmıs benım erkek kardesım var benden 5 yas kucuk bızım coook var o ıslere yanı :)
Esının kardesı yok mu?
Esımın de benım kardesımle yasıt kardesı var bı oyle yenge oldum ıste ben de :)
Hiç bişeyim ben
vafi çekmeköye baktımda şilede neredeyse yine yakınımda bir komsu bulamadım kendime
akşama ne mamalar var...
hhaha benden büyük ama hiç evlenmeye de niyeti yok
eşimin 2 kız kardeşi var ama onlar yenge demiyor bazen küçüğü diyor işte
2 yiğeni var büyük olanı yenge diyor
benim kardeşim de benden 5 yaş küçük yani bana da çok var daha....
Karsısına evlenebılecegı hayırlı bır ınsan cıkar ınsallah canım...
Yenge demeyıp ne dıyorlar abla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?