Eylül dostluğumuza burada devam (:

vafi ; o zaman ne halin varsa gör de en güzeli bende görümce olamadım eltide değilim baldızda ,teyze de hala da bi ablalık ünvanıma yenge eklendi o kadar neyim ben yaaaaaaaaaaaaaa

vafi ; o zaman ne halin varsa gör de en güzeli bende görümce olamadım eltide değilim baldızda ,teyze de hala da bi ablalık ünvanıma yenge eklendi o kadar neyim ben yaaaaaaaaaaaaaa

evet ucu ince göz kalemi sürer gibi sürüyrum zaten hemen sıvı haline alıyor..
ama damlaya uyuz oluyorum
keki de bulursan gıda boyası yap mutlaka

Bulursam hıc affetmıcem hemen pasta yapcam sole kırmızı kırmızı ask pastası

Çok güldüm ya
Sen yazınca ben de dusundum ben de sadece yengeyım baska da bıse degılım...
Eltımın olmasına daha yıllar yıllar var, gorumce olayım desem ona da cok var...
Ben de sen gıbı bıse degılmısım bak

Yapcak o kadar sey var kı pcnın basından kalmam lazım ama sohbet de pek guzel ya pof...
Pazardan taze reyhan almıstım onları kurutmam lazım, fasulyeyı dun ayıkladım ama yetıstıremedım bugun buzluga atmam lazım...
Dısarı cıkıp alısverıs yapmam lazım Receller pıstı onları gunese koymam lazım...
Gözüm yemese de

Slm kızlar,yazıcam sabahtan beri midem ağrıyo toparlayamadım,sıkıştırıyo çok garip ilk defa böyle ağrıyor kalbime bası yapıyo.nedir anlamadım :18::18:

Geçmiş olsun canım.

Amaaan hiç karışma canım fikir bile verme. Nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar.

ben görümceyim bitanecik erkek kardeşim var ama 3 tane eltim var benimle birlikte kaynanamın 4 geliniyiz yani

ben çarşamba gününe yapıyım diyorum ama bakalım yapabilirsem

sende mi hiç birşeysin bende yenge oldum eşimin yeğenlerinden dolayı ama başka da bişey değilim.
görümce ve hala olucam işte ona da var abimin evlenmeye niyeti yok

benm eşiminde yeğenleri var ama bana yenge demiolar abla diolarbenmde 2 tane erkek kardeşim var yıllar sonra görümce olcam ama teyze olmayı çok isterdim

benm eşiminde yeğenleri var ama bana yenge demiolar abla diolarbenmde 2 tane erkek kardeşim var yıllar sonra görümce olcam ama teyze olmayı çok isterdim

bende teyze olmak isterdim..
bana yenge diyorlar. daha 1 tanesi diyor diğeri 2 yaşında hatta bazen ben senin neyinim diyorum yeeğeeenim diyor karıştırıyor

Yıne senın abın varmıs benım erkek kardesım var benden 5 yas kucuk bızım coook var o ıslere yanı :)
Esının kardesı yok mu?
Esımın de benım kardesımle yasıt kardesı var bı oyle yenge oldum ıste ben de :)
Hiç bişeyim ben

hhaha benden büyük ama hiç evlenmeye de niyeti yok
eşimin 2 kız kardeşi var ama onlar yenge demiyor bazen küçüğü diyor işte
2 yiğeni var büyük olanı yenge diyor

benim kardeşim de benden 5 yaş küçük yani bana da çok var daha....

hhaha benden büyük ama hiç evlenmeye de niyeti yok
eşimin 2 kız kardeşi var ama onlar yenge demiyor bazen küçüğü diyor işte
2 yiğeni var büyük olanı yenge diyor

Karsısına evlenebılecegı hayırlı bır ınsan cıkar ınsallah canım...
Yenge demeyıp ne dıyorlar abla mı?

benim kardeşim de benden 5 yaş küçük yani bana da çok var daha....

Aynıyız desene 91 lı benım kardesım okulu bıttı ıse basladı ama benım gozumde hala minnacık o

Karsısına evlenebılecegı hayırlı bır ınsan cıkar ınsallah canım...
Yenge demeyıp ne dıyorlar abla mı?

ikisi de ismimle hitap ediyorlar. birisi benden 2 yaş küçük diğeri de benden büyük zaten
amin canım ailemizdeki tüm erkeklerin karşısına iyi niyetli kızlar çıkar inşallah

kızlar biz hiç karışmadık ki ondan kırıldım..

yüzük bakmaya, gelinlik seçmeye ablasıyla gitti, düğün davetiyesini ablası çizecek.. Yeri bile o bulmuş..

Kardeşimde benim karışmadığımı biliyor zaten, onada bunları söylemiş..

neysem onlar mutlu olsun yeter

Aksam pirzola yapıcam ama daha once yapmadım bılen varsa yardım ısteyebılırım fırında mı yapsam tavada mı bılemedım yanına kızartma ıstedı esım...
Kızlar yemek yaparken bunalıyormusunuz? Yıne ne pısırcem dıye.
Bugun onu dusundum kendı kendıme, esım bu konuda o kadar yardımcı kı dıyorum bazen sen soylemesen bunalırdım hergun hergun dıye...
Ya aksamdan konusur karar verırız ertesı gun ne yapacagımıza ya da esım ısteyken arar sunları sunları yıyelım yapabılırmısın dıye. Bu konuda cok rahatım resmen bır gurmem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…