Eylül dostluğumuza burada devam (:

akşama etli nohut yapacam ben, yanına pilav, çorba (karar vermedim), birde semizotlu yoğurt yapacam.

bizde de evlenmemiş kardeşler var, eşimin bir erkek kardeşi benimde iki erkek kardeşim var. sırayla evlenirler heralde gerçi hiçbirinin öyle bi düşüncesi yok ama. 26, 23, 18 yaşında erkeklerimiz

ikisi de ismimle hitap ediyorlar. birisi benden 2 yaş küçük diğeri de benden büyük zaten
amin canım ailemizdeki tüm erkeklerin karşısına iyi niyetli kızlar çıkar inşallah

A cıddımısın, esın ya da aılesı bırsey demıyor mu ısımle hıtap etme dıye... Ne bıleyım belkı bu konuda eskı kafalı dusunuyorum ama benım abım olsa esıne adıyla hıtap edemezdım herhalde...

Canım kardesın kac yasında.
Bosver hıc canını sıkma, dedıgın gıbı kendılerı yapsınlar kı yapıyorlarmıs da zaten. Oyle olur hep kendı aılesınden yapılan mudahaleler goze batmaz sen ıyı nıyetle bıse dersın soz olur. Sıkma hıc canını sen

ne yapcam diye düşünmekten bunalıyorum ama normalde değiil misafir geleceğinde normalde benimde eşim mutlaka canının istediğini söyler..

teflon tencere de salçalı yapabilirsin 1 kez yaptım.

Oy ne guzelmıs, ortalık delıkanlı kaynıyor. Landfloves suan aynı durumdayız rakıbımız falan yok ıkı aılede de tek kızız Tadını cıkaraım barı

yaşıtız onun için istemedim ben yoksa onlar sözlendiğimizde sordular.
ne biliiyim benim çokta hoşuma gitmiyor görümcelerimle kardeş gibiyiz ve devamlı bir araddayız yenge araya mesefe koyuyor..
bir araya gelelim deli gibi eğleniriz. gezeriz falan isim isime daha iyi ama büyüğün çocukları söylüyor. ve asla ikisi de yaşı önemsemeden saygıyı kusur etmezler. bayram da bile elimi öpüyorlar deliler

30 yaşında canım, bende strestendir diye üzerinde durmuyorum şimdi, 2 gün üzüldüm iyiyim şimcik..

bende etli biber dolma yapim bari mercimek çorba var bi de salata tamamdır eşim de söler şunu yiyelim mi falan die ama sana zahmet olursa yapma da der

Oy ne guzelmıs, ortalık delıkanlı kaynıyor. Landfloves suan aynı durumdayız rakıbımız falan yok ıkı aılede de tek kızız Tadını cıkaraım barı

bende tek kızım,eşimin bir erkek kardeşi var..
Annemler tarafında ilk torun, baba tarafında tek kızım avantajlarını gördüm hep

ayy evet o yönden çok şanslıyız. babam kız çocuklarına deli olur, eşimin ailesininde kızları olmamış, birde kız torun olursa çıldıırlar heralde eşimde kızı olmasını çok istiyor..

Yenge lafını bı de enısteyı ben hıc sevmıyorum o konuda haklısın araya mesefa gırmıs gıbı oluyor. Kardesım mesela esıme cok nadır takılmak ıcın enıste dıyor onun harıcı hep abim der daha samımı gelıyor oyle. Aranız cok yakınsa dedıgın gıbı sorun yok o zaman canım onemlı olan saygı. Ben yenge dıyemezdım de abla derdım zannımca yenge mesafelı gelıyor...

30 yaşında canım, bende strestendir diye üzerinde durmuyorum şimdi, 2 gün üzüldüm iyiyim şimcik..

Ben senden kucuk sanmıstım canım kardesım dıyınce. Aman ıyı ol hıc takma kafana. Herkes yuvasında mutlu olsun ınsallah

bende pilav ve z.yağlı barbunya var.. Başka bişey yapmam ama h.sonu annemlerin yanında şileye gideceğiz.. yaparsam kalır..

bende tek kızım,eşimin bir erkek kardeşi var..
Annemler tarafında ilk torun, baba tarafında tek kızım avantajlarını gördüm hep

aa vaficim evlenecek olan kardeşin senin abin mi? ben kızkardeşin sanıyordum. söylediklerine takma kafanı boşver, bazıları iyilikten anlamazlar

koyarız koyarız.. sadece iki kişiyiz aynı şehirde ama, bol bol foto koyup çatlatalım kızları baksana onlar hala buluşacak hala buluşacak.. hele izmirdekiler iyice fısssss

izmirdekiler yabanidir,gavurdur canımda ondan Sisli sisli evler, pistir her yer. Bide ucubeydi galiba. Küçük görüyorlardı herkesi...

İzmirli olmayan tabi bilemez o ayrı.

bende sevmem benimde abim öyle bazen eniştecim falan der..
yenge enişte araya set çekiyor gerek yok böyle çok iyi.

bu akşam ablama iftara gidiyoruz taaaaaaaaaaaaaa bahçesehire artık cuma trafiğinde sahura yetişiriz sanırım

benim için de öyle asker şimdi aydın da özledim

pirzola bayılırım ben bazen teflonda kızartıyorum kekik pul biber filan döküyorum çok yakışıyo önce yıkıyorum biraz sulu bırakıyorum ki eti iyi pişsin suyunu çekerken kızarıyo
bir de fırında yapıyorum tepsiye diziyorum domatesleri yuvarlak dilimliyorum biberler 2 ye bölüyorum küçükse bütün bırakıyorum kekik pul biber üzerini folyoyla kapatıyorum buharı içinde kalsın kurumasın diye harika oluyo aslında bu tarifle genelde biftek yapıyorum iyice pişiriyorum lokum gibi oluyo biliyosunuz et ilgi alanıma giriyo
elektrikli barbekü varsa yine onda da güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…