- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.441
ikisi de ismimle hitap ediyorlar.birisi benden 2 yaş küçük diğeri de benden büyük zaten
amin canım ailemizdeki tüm erkeklerin karşısına iyi niyetli kızlar çıkar inşallah
kızlar biz hiç karışmadık ki ondan kırıldım..
yüzük bakmaya, gelinlik seçmeye ablasıyla gitti, düğün davetiyesini ablası çizecek.. Yeri bile o bulmuş..
Kardeşimde benim karışmadığımı biliyor zaten, onada bunları söylemiş..
neysem onlar mutlu olsun yeter
Aksam pirzola yapıcam ama daha once yapmadım bılen varsa yardım ısteyebılırım fırında mı yapsam tavada mı bılemedım yanına kızartma ıstedı esım...
Kızlar yemek yaparken bunalıyormusunuz? Yıne ne pısırcem dıye.
Bugun onu dusundum kendı kendıme, esım bu konuda o kadar yardımcı kı dıyorum bazen sen soylemesen bunalırdım hergun hergun dıye...
Ya aksamdan konusur karar verırız ertesı gun ne yapacagımıza ya da esım ısteyken arar sunları sunları yıyelım yapabılırmısın dıye. Bu konuda cok rahatım resmen bır gurmem var
akşama etli nohut yapacam ben, yanına pilav, çorba (karar vermedim), birde semizotlu yoğurt yapacam.
bizde de evlenmemiş kardeşler var, eşimin bir erkek kardeşi benimde iki erkek kardeşim var. sırayla evlenirler heralde gerçi hiçbirinin öyle bi düşüncesi yok ama. 26, 23, 18 yaşında erkeklerimiz
A cıddımısın, esın ya da aılesı bırsey demıyor mu ısımle hıtap etme dıye... Ne bıleyım belkı bu konuda eskı kafalı dusunuyorum ama benım abım olsa esıne adıyla hıtap edemezdım herhalde...
A cıddımısın, esın ya da aılesı bırsey demıyor mu ısımle hıtap etme dıye... Ne bıleyım belkı bu konuda eskı kafalı dusunuyorum ama benım abım olsa esıne adıyla hıtap edemezdım herhalde...
Canım kardesın kac yasında.
Bosver hıc canını sıkma, dedıgın gıbı kendılerı yapsınlar kı yapıyorlarmıs da zaten. Oyle olur hep kendı aılesınden yapılan mudahaleler goze batmaz sen ıyı nıyetle bıse dersın soz olur. Sıkma hıc canını sen
Oy ne guzelmıs, ortalık delıkanlı kaynıyor. Landfloves suan aynı durumdayız rakıbımız falan yok ıkı aılede de tek kızızTadını cıkaraım barı
Oy ne guzelmıs, ortalık delıkanlı kaynıyor. Landfloves suan aynı durumdayız rakıbımız falan yok ıkı aılede de tek kızızTadını cıkaraım barı
yaşıtız onun için istemedim ben yoksa onlar sözlendiğimizde sordular.
ne biliiyim benim çokta hoşuma gitmiyor görümcelerimle kardeş gibiyiz ve devamlı bir araddayız yenge araya mesefe koyuyor..
bir araya gelelim deli gibi eğleniriz. gezeriz falan isim isime daha iyi ama büyüğün çocukları söylüyor. ve asla ikisi de yaşı önemsemeden saygıyı kusur etmezler. bayram da bile elimi öpüyorlar deliler
30 yaşında canım, bende strestendir diye üzerinde durmuyorum şimdi, 2 gün üzüldüm iyiyim şimcik..
Annemi aradım sebze çorbası, semiz otu, patatesli börek, tavuk sote, pilav ve salata var
bende tek kızım,eşimin bir erkek kardeşi var..
Annemler tarafında ilk torun, baba tarafında tek kızım avantajlarını gördüm hep
koyarız koyarız.. sadece iki kişiyiz aynı şehirde ama, bol bol foto koyup çatlatalım kızlarıbaksana onlar hala buluşacak hala buluşacak.. hele izmirdekiler iyice fısssss
annen diyecek hergün aynı saatte arayıp bu kız neden menü soruyor deseydin kk dakiler merak ediyor.
Yenge lafını bı de enısteyı ben hıc sevmıyorum o konuda haklısın araya mesefa gırmıs gıbı oluyor. Kardesım mesela esıme cok nadır takılmak ıcın enıste dıyor onun harıcı hep abim der daha samımı gelıyor oyle. Aranız cok yakınsa dedıgın gıbı sorun yok o zaman canım onemlı olan saygı. Ben yenge dıyemezdım de abla derdım zannımca yenge mesafelı gelıyor...
Karsısına evlenebılecegı hayırlı bır ınsan cıkar ınsallah canım...
Yenge demeyıp ne dıyorlar abla mı?
Aynıyız desene 91 lı benım kardesım okulu bıttı ıse basladı ama benım gozumde hala minnacık o
Aksam pirzola yapıcam ama daha once yapmadım bılen varsa yardım ısteyebılırım fırında mı yapsam tavada mı bılemedım yanına kızartma ıstedı esım...
Kızlar yemek yaparken bunalıyormusunuz? Yıne ne pısırcem dıye.
Bugun onu dusundum kendı kendıme, esım bu konuda o kadar yardımcı kı dıyorum bazen sen soylemesen bunalırdım hergun hergun dıye...
Ya aksamdan konusur karar verırız ertesı gun ne yapacagımıza ya da esım ısteyken arar sunları sunları yıyelım yapabılırmısın dıye. Bu konuda cok rahatım resmen bır gurmem var
aa vaficim evlenecek olan kardeşin senin abin mi? ben kızkardeşin sanıyordum. söylediklerine takma kafanı boşver, bazıları iyilikten anlamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?