Eylül dostluğumuza burada devam (:

aa vaficim evlenecek olan kardeşin senin abin mi? ben kızkardeşin sanıyordum. söylediklerine takma kafanı boşver, bazıları iyilikten anlamazlar

yaw kızlar hiç konusu olmamış demek ki, ben size topiciğimiz en büyük gelini olduğumu söylememiş.. Ben ablayım

bende etli biber dolma yapim bari mercimek çorba var bi de salata tamamdır eşim de söler şunu yiyelim mi falan die ama sana zahmet olursa yapma da der

Sımdıden afıyet olsun canım, cok ıyı oluyor ya fıkır vermelerı, dıyorum zaten eger her sordugumda sen bılırsın desen o gun sen bılırsın pısırırdım dıye
Kıyamıyorlar dımı bıze

bende tek kızım,eşimin bir erkek kardeşi var..
Annemler tarafında ilk torun, baba tarafında tek kızım avantajlarını gördüm hep
Avantajları cok canım...
Benım evlenene kadar oyle bır luksum olmadı anne tarafından 30 kusur torun var arada kaynadım baba tarafından desen 10 kusur hadı orda ılk torundum yırttım hep ama esımın aılesınde hem ana hem baba tarafından sadece bı tane kucuk kızımız var 5 yasında onun harıcı safi erkekler. Meydan ben de

Hayırlısı ıle gonlunuze gore versın Allah canım...
Kız cocukları cok sevımlı oluyor ya bıcır ıcır tokaları, elbıselerı...

Erkekler de ayrı bı tatlı bole ufacıkken falan erkeklık taslamalar, büzük dudaklar...
Bızım kızlar sehzadelerı doğursun da hepsının resımlerıne bakalım ordan hasret gıderelım

izmirdekiler yabanidir,gavurdur canımda ondan Sisli sisli evler, pistir her yer. Bide ucubeydi galiba. Küçük görüyorlardı herkesi...

İzmirli olmayan tabi bilemez o ayrı.

a aaaa noldu buanbuan? bu tepki niye? ben yabani, gavur, ucube gibi kelimelerin hiç birisini kullanmadım.

sadece heryer gri dedim oda doğru düzgün yeşillik olmadığındandır, burda gözümüz yeşile alıştığı için. izmiri sevmedim dedim. sevmek zorunda da değilim. fikrimi belirttim. ama akrabalarım arkadaşlarım var orda hepsinide severim, insanlarıyle ilgili hiçbir şey demedim.

üzüldüm doğrusu bu şekilde konuşmana

aaa vaficim biz biliyoduk buluşmanın faydaları
ama bence yaşını göstermiyosun....

bu akşam ablama iftara gidiyoruz taaaaaaaaaaaaaa bahçesehire artık cuma trafiğinde sahura yetişiriz sanırım

eneeeeem bu tarafa geliyorsun yani ohh canıma deysin akşama az ilersine b.çekmeceye doğru geliverin

Kızlar istabulda kalıyoruz. Çok sevindimmmmm

anaaaam okuyordum bende senin adına çok sevindim nasıl oldu?

Ne kadar kaldı canım bıtmesıne askerlıgın? Oy daha o asamalar var ya, bızımkı daha gıtmedı okulu bu yaz bıttı sımdı 4 yıllıga tamamlayacak ınsallah. Sızınkı bıtırıp kurtulacak Allah ın ıznıyle...

Kuzum ben de fırında yapmak ıstıyorum netten baktım suresı hakkında hep farklı seyler yazılmıs, kurusun ıstemıyorum. Su falan koymam gerekıyor mu hanı ıstıyorum kı ızgara gıbı olsun ama fırında olsun
ay beyaz gıbı oldum gıt ama yanımda kal ıstıyorum ııııııııııııııııııııg
Iyıce manyaga bagladım bugun hadı hayırlısı

Şimdi eşim aradı. Müdürüyle konuşmuş. Babasıylada konuşmuş. Kararıda kendisi verdi. Bir kaç sene daha buradayız dedi.

hadi hayırlısı olsun seninde gönlün yoktu zaten aileni de bırakmamış oldun.

merci kızlar, geceleri saymazsak küçülürüm dimi 36 yaşındayım ben..

:2: 18 daha yeni reşit oldu geceleri saymazsak

1-2 haftadır topikte izmir ile ilgili çok lafın dönmesi diyelim böle konuşmalara iten.
Tabi ki kimse bir yeri veya kimseyi sevmek zorunda değil.
İzmir e olan yaklaşımın biraz ters geldi o kadar.
Ne bilim buluşmadık diye tırt olmak,izmirin gri olması falan.
Diğer arkadaşlarında daha önceden sarf ettiğim kelimeleri kullanması.
İzmirde doğup büyüyen için biraz kırıcı olabiliyor.
Neyse boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…