Eylül dostluğumuza burada devam (:

Daphne canım hadı hayırlısı olsun demek kı esın de tartı dusundu boyle daha hayırlı geldı ona da. Yenı ıse gırdın onu da dusunmustur belkı, hem madem ıstedıgınız zamana askıya alabılıyorsunuz bu sure ıcınde kendınızı de ona gore ayarlarsınız sen de ısıne devam edersın ınan sevındım senın adına

Hanzade uygun oldugunda beklıyom kuzum puf noktaları, ustam benım :)
Kızlar az daha durursam hıc cıkamıcam dısarı ben bı cıkayım ıslerı halledıp geleyım
Kaçmayın bı yere 1 saate burdayım

En büyük sıkıntım.Eşim daha 1 gün şu yemeği yap demedi.Yemek yapmadığım zamanda niye yapmadın da demedi gerçi :))

Etli kabak ve biber dolması hazırladım,gelmesine yakın pişireceğim de,yanına ne yapacağım onu bilmiyorum...

Melis sen Büyükçekmece'de mi oturuyorsun?

Daphne'cim seninde gözün aydın :)

Vaficiğim hiç göstermiyor yaşını gerçekten birde sohbet etme şansınız olsa çok hanım hanımcıktır

Sağol canım, bende hepinizin sohbetinden çok zevk almıştım.. Burda çok güzel arkadaşlık kurduk, o yüzden yanyana gelince müthiş zevkli bir gün oluyor..Kızlar ramazan bitince buluşalım

Şu anda canım kayınvalidemde Beykent teyim yalancısından değil hemen ünv arkasında olandan belki bilirsin benim evde Gürpınar a doğru Beylikdüzün de
büyükçekmece diye dedim sınırı belirlemek için

Benim kuzenim Yeşilkent'te oturuyor.Evlenmeden önce hep hayal kuruyorduk inşallah ona yakın otururuz diye.Eşimin işyeri Gazi'de ama Hadımköy'e taşınacak diye Hadımköy'den tuttuk evi.Yine herkesten daha yakın olan tek yer kuzenim :)

Düğünden sonrada yemeğe Gürpınar'a gittik...

Ama burda hiç mutlu sayılmam.Keşke Beylikdüzü tarafında otursaydık.Şu fabrika bi taşınsın,arabayıda alırsa eşim,merkezi bir yerde oturmak istiyorum...

izmire olan yaklaşımın demen beni çok şaşırttı.. o kadar şey söylendi sonra bende fikrimi söyledim ama sanki ben bütün izmirlilere cephe almışım gibi oldu ya inanamıyorum.

buluşmadınız diye söylediklerimde hep söylediğimiz şeyler istanbuldakilere de söylemiştik. şaka yaptığımın farkında değilmisin? bananeki buluşmadınız diye tırt diyeyim bilmem ne diyeyim. ister buluşur ister buluşmazsınız.

madem kırıldıysan o zaman konuşulurken belirtseydin de sonradan yarım yamalak okuyup ta aradan benim lafımı çıkarıp bir kişiye böyle cephe almasaydın. o kadar şey yazıpta sonrada neyse boşver demekle olmuyor.

gerçekten çok kırıldım.

Son düzenleme:

oo biliyorsun yani buraları sevindim bak evet yeşilkent e yakın benim evimde simakent var aşağıda orda yeşilkentte iyice büyüdü 1 2 devam ediyor öyle. bende ilk taşındığımda garip geliyordu burası ne biliyim bi yere çıkıp gitmek halada aslında öyle kendi evimdeyken bir yere çıkıp gidemem bazen demiyor diyilim keşke kayınvalidemn orda otursaydım diye. hadımköyde bizim karşı tarafımızda kalıyor yani yine iyidir yakın sayılırsın inşallah canım istediğin gibi olur gelirsin bu tarafa bak metrobüsümüzde geldi

Son düzenleme:
Hanzade uygun oldugunda beklıyom kuzum puf noktaları, ustam benım :)
Kızlar az daha durursam hıc cıkamıcam dısarı ben bı cıkayım ıslerı halledıp geleyım
Kaçmayın bı yere 1 saate burdayım

canım ben borcama diziyorum istediğim malzemeleri 1 çay bardağı filan su koyabilirsin folyoyla kapatıyorum buharı dışarı çıkmadığı için yumuşacık pişiyo kurumuyo ama ben hiç saat tutmuyorum yemek pişirirken hep tahmini ama 1 saate yakın pişiriyorum heralde sen 40 dk.pişince bi bak çatalla gerekirse biraz daha pişir çünkü kırmızı et biraz sert oluyo geç pişiyo

ayrıca kızlar topiğimize nazar değiyo galiba atışmak kırılmak alınmak yok lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…