- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.481
eneeeeem bu tarafa geliyorsun yani ohh canıma deysin akşama az ilersine b.çekmeceye doğru geliverin
sen hem canıma değsin de hemde b.çekmeceye de gelin de
yok artık hayatta ınanmam, kız bulusma resımlerınden gormustum asla asla yasını gostermıyorsun. Masallah ya cıdden
valla buluşma fotoğraflarını görmüştüm daha önce hiç ama hiç göstermiyorsun maşallah
merci kızlar, geceleri saymazsak küçülürüm dimi36 yaşındayım ben..
Aksam pirzola yapıcam ama daha once yapmadım bılen varsa yardım ısteyebılırım fırında mı yapsam tavada mı bılemedım yanına kızartma ıstedı esım...
Kızlar yemek yaparken bunalıyormusunuz? Yıne ne pısırcem dıye.
Bugun onu dusundum kendı kendıme, esım bu konuda o kadar yardımcı kı dıyorum bazen sen soylemesen bunalırdım hergun hergun dıye...
Ya aksamdan konusur karar verırız ertesı gun ne yapacagımıza ya da esım ısteyken arar sunları sunları yıyelım yapabılırmısın dıye. Bu konuda cok rahatım resmen bır gurmem var
eneeeeem bu tarafa geliyorsun yani ohh canıma deysin akşama az ilersine b.çekmeceye doğru geliverin
sen hem canıma değsin de hemde b.çekmeceye de gelin de
kızım ztn geliceksiniz taaa oralardan buranın trafiğade felakat oluyor metrobüsten dolayı artık haftasonunada gelmişken kalırsınız
Vaficiğim hiç göstermiyor yaşını gerçekten birde sohbet etme şansınız olsa çok hanım hanımcıktır
En büyük sıkıntım.Eşim daha 1 gün şu yemeği yap demedi.Yemek yapmadığım zamanda niye yapmadın da demedi gerçi :))
Etli kabak ve biber dolması hazırladım,gelmesine yakın pişireceğim de,yanına ne yapacağım onu bilmiyorum...
Melis sen Büyükçekmece'de mi oturuyorsun?
Daphne'cim seninde gözün aydın :)
kızım ztn geliceksiniz taaa oralardan buranın trafiğade felakat oluyor metrobüsten dolayı artık haftasonunada gelmişken kalırsınız
18 :00 de işten cıkıyorum 18:30 da eşimin yanına gitsem 20:30 yetişiriz demi
18 :00 de işten cıkıyorum 18:30 da eşimin yanına gitsem 20:30 yetişiriz demi
avcılarda metrobüs çalışması devam ediyor orda trafik olmazsa yetişirsiniz canım ama diğer şirinevler yolunda ne olur bilemem gerçi siz arka tem mi oluyordu ordan gdebilirsinizdenavigasyon gibi karıyım baksana
Şu anda canım kayınvalidemde Beykent teyim yalancısından değil hemen ünv arkasında olandan belki bilirsinbenim evde Gürpınar a doğru Beylikdüzün de
büyükçekmece diye dedim sınırı belirlemek için
1-2 haftadır topikte izmir ile ilgili çok lafın dönmesi diyelim böle konuşmalara iten.
Tabi ki kimse bir yeri veya kimseyi sevmek zorunda değil.
İzmir e olan yaklaşımın biraz ters geldi o kadar.
Ne bilim buluşmadık diye tırt olmak,izmirin gri olması falan.
Diğer arkadaşlarında daha önceden sarf ettiğim kelimeleri kullanması.
İzmirde doğup büyüyen için biraz kırıcı olabiliyor.
Neyse boşver...
avcılarda metrobüs çalışması devam ediyor orda trafik olmazsa yetişirsiniz canım ama diğer şirinevler yolunda ne olur bilemem gerçi siz arka tem mi oluyordu ordan gdebilirsinizdenavigasyon gibi karıyım baksana
metrobüs açılmadı mı hala ne çalışması
biz birinci köprüden geçip sonra ikinci köprünün yoluna giriyoruz böylece mecidiyeköy trafiğine ve haliç köprüsünün trafiğine girmeden direk geciyoruz bakalım görüceğiz artık
biz birinci köprüden geçip sonra ikinci köprünün yoluna giriyoruz böylece mecidiyeköy trafiğine ve haliç köprüsünün trafiğine girmeden direk geciyoruz bakalım görüceğiz artık
Evet orası açık oluyor hep.Bayram'da bile tek tük araba vardı,çok şaşırmıştım...
Metrobüs bende açıldı diye biliyorum ama görmedim oraları açıldıktan sonra.Yollar ne zaman düzgün oldu ki,metrobüsü yetiştirmek için normal yolları bozmuşlardır,bakalım oralar ne zaman düzelir...
Benim kuzenim Yeşilkent'te oturuyor.Evlenmeden önce hep hayal kuruyorduk inşallah ona yakın otururuz diye.Eşimin işyeri Gazi'de ama Hadımköy'e taşınacak diye Hadımköy'den tuttuk evi.Yine herkesten daha yakın olan tek yer kuzenim :)
Düğünden sonrada yemeğe Gürpınar'a gittik...
Ama burda hiç mutlu sayılmam.Keşke Beylikdüzü tarafında otursaydık.Şu fabrika bi taşınsın,arabayıda alırsa eşim,merkezi bir yerde oturmak istiyorum...
açıldı anacımda avcılarda yol çalışmasımı ne vardı geçen gece komple avcılar e5 yolunu kapatmışlardı. nys yetişirsiniz ya takılıyorum tatlım
Hanzade uygun oldugunda beklıyom kuzum puf noktaları, ustam benım :)
Kızlar az daha durursam hıc cıkamıcam dısarı ben bı cıkayım ıslerı halledıp geleyım
Kaçmayın bı yere 1 saate burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?