- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.501
Evet orası açık oluyor hep.Bayram'da bile tek tük araba vardı,çok şaşırmıştım...
Metrobüs bende açıldı diye biliyorum ama görmedim oraları açıldıktan sonra.Yollar ne zaman düzgün oldu ki,metrobüsü yetiştirmek için normal yolları bozmuşlardır,bakalım oralar ne zaman düzelir...
bu yazı mahvettiler her yer yol çalışması zaten istanbulun akıllıyı deli eden bir trafiği var birde üzerine her yaz yol çalışması bilmem ne
oo biliyorsun yani buraları sevindim bak evet yeşilkent e yakın benim evimde simakent var aşağıda orda yeşilkentte iyice büyüdü 1 2 devam ediyor öyle. bende ilk taşındığımda garip geliyordu burası ne biliyim bi yere çıkıp gitmek halada aslında öyle kendi evimdeyken bir yere çıkıp gidemem bazen demiyor diyilim keşke kayınvalidemn orda otursaydım diye. hadımköyde bizim karşı tarafımızda kalıyor yani yine iyidir yakın sayılırsın inşallah canım istediğin gibi olur gelirsin bu tarafa bak metrobüsümüzde geldi
Ay evet metrobüs iyi oldu da,keşke burayada uzasa :)
Annemler Ortaköy'de,yani bende öyle bir yerden Hadımköy'e geldim.Bildiğin köyün içinde site.Komşum yok,varda yok.Ben gidemiyorum...
Kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu.Ağlayarak geldi Beylikdüzü'ne,eşinin işi için.Şimdi hanımefendi hiçbir yeri beğenmiyor :)
daphne canım sevindim senin adına hayırlısı olsun demiştik bak demekki hayırlısı böyleymiş eşin seni düşünerek karar vermiş bence. e zaten bide bebiş olursa hiç gidemezsiniz siz annen bakar bebeğe
vafi yaşına inanamadım hiç ama hiç göstermiyosun gerçekten maşallah sana
izmire olan yaklaşımın demen beni çok şaşırttı.. o kadar şey söylendi sonra bende fikrimi söyledim ama sanki ben bütün izmirlilere cephe almışım gibi oldu ya inanamıyorum.
buluşmadınız diye söylediklerimde hep söylediğimiz şeyler istanbuldakilere de söylemiştik. şaka yaptığımın farkında değilmisin? bananeki buluşmadınız diye tırt diyeyim bilmem ne diyeyim. ister buluşur ister buluşmazsınız.
madem kırıldıysan o zaman konuşulurken belirtseydin de sonradan yarım yamalak okuyup ta aradan benim lafımı çıkarıp bir kişiye böyle cephe almasaydın. o kadar şey yazıpta sonrada neyse boşver demekle olmuyor.
gerçekten çok kırıldım.
Boşver canım komşuyu bende ilk çok dert ettim komşu olayını olsa etse sonra bir iki gittim karşı komşuma yok sarmadı beni o işler git gel hazırlık vs. bende çok uzağa gitmedim ailemden konuşuyorumda ailem benim Avcılar dae büyüdüğü yer gibi insan arıyor burdaki koca koca binalar beni ilkte boğmuştu halada öyle evimden çıkıp bir yere gidemem ıssız geliyor sanırım bir kaç yıla alışırım, sende bu tarafa gelirsin umarım pek oraları bilmiyorum bende
bu arada deli isyanlardayım kızlar moralim bozuk alnımda3 tane boynuz çıkmış:84:
izmire olan yaklaşımın demen beni çok şaşırttı.. o kadar şey söylendi sonra bende fikrimi söyledim ama sanki ben bütün izmirlilere cephe almışım gibi oldu ya inanamıyorum.
buluşmadınız diye söylediklerimde hep söylediğimiz şeyler istanbuldakilere de söylemiştik. şaka yaptığımın farkında değilmisin? bananeki buluşmadınız diye tırt diyeyim bilmem ne diyeyim. ister buluşur ister buluşmazsınız.
madem kırıldıysan o zaman konuşulurken belirtseydin de sonradan yarım yamalak okuyup ta aradan benim lafımı çıkarıp bir kişiye böyle cephe almasaydın. o kadar şey yazıpta sonrada neyse boşver demekle olmuyor.
gerçekten çok kırıldım.
Düğünden 1 hafta sonra üst kattan biri kapıyı çalıp durdu.Açmadım önce,korktum :)
En son kapıdan seslendi canım çamaşır asarken gördüm seni,bi açar mısın kapıyı dediMeğer benim üst kattakinden şikayetçiymiş,beraber şikayet edelim diyor.Sen rahatsız olmuyor musun dedi.Kaç çocuğu var bilmiyorum ama küçük çocuğu sürekli ağlıyor.Eşimede dedim ben çıkarım yukarıya bu ne böyle diye.Eşim hep engelledi,ben çıkarım sen dur diye.Ama çıkmadık...
O kadın geldi bir gün yandaki komşuyla.Çaya.Benide çağırdılar ama ben öyle çat kapı ben geldiiiiiiimm diyemem.Yine bir gün çaldı kapıyı,yürüyüşe gidiyormuş,gelmek istemezmisin dedi,gittim.Sonra bende ona gittim kahveye :) Gidiş o gidiş,bi daha da hiç görüşmedik :)
kızlar şu izmir konusunuda boşverin uzatmayalım.
anlıyorum buanbuan cım seni merak etme
ortada aslında birşeyde yok
landfloves ta birşey dememiş
herkesin yaklaşımı söyleyiş ifade ediş biçimi farklıdır
takılmayak
bakın ben hiç ozdn nin oturduğu yere laf ediyormuyum, ıyhhh ne kadarda karışık eski püskü evler var böö
siteler içinde kaybolasın melis
kızlar şu izmir konusunuda boşverin uzatmayalım.
anlıyorum buanbuan cım seni merak etme
ortada aslında birşeyde yok
landfloves ta birşey dememiş
herkesin yaklaşımı söyleyiş ifade ediş biçimi farklıdır
takılmayak
sadece bende gavur kelimesine takılmıştım izmirin merkezine hiç gitmemiş görmemiş olamama rağmen
ama dediğim gibi herkesin kendini duygularını ifade ediş biçimi farklıdır saygı duymak lazım
bakın ben hiç ozdn nin oturduğu yere laf ediyormuyum, ıyhhh ne kadarda karışık eski püskü evler var böö
aynı benim hesap karşı komşu beni çağrdı 2 kere 1 kere de o bana geldi o kadar. 2inci gittiğimde üst komşumda vardı annemle yaşıttı sanırım ama baya blokta merak konusu olmuşum açık açık söylemişlerdi yeni gelin geldi ama hiç görünmüyor bi geliyor bir gidiyor diye öyle meraklı tiplerde olunca sevemedim yanibenimde kapı habire çalınır delikten bakarım açmam gulyabani gibiyim yani, seninki daha iyimiş çamaşır asarken gördüm aç
siteler içinde kaybolasın melis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?