Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne canım sevindim senin adına hayırlısı olsun demiştik bak demekki hayırlısı böyleymiş eşin seni düşünerek karar vermiş bence. e zaten bide bebiş olursa hiç gidemezsiniz siz annen bakar bebeğe

vafi yaşına inanamadım hiç ama hiç göstermiyosun gerçekten maşallah sana

Ay evet metrobüs iyi oldu da,keşke burayada uzasa :)

Annemler Ortaköy'de,yani bende öyle bir yerden Hadımköy'e geldim.Bildiğin köyün içinde site.Komşum yok,varda yok.Ben gidemiyorum...

Kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu.Ağlayarak geldi Beylikdüzü'ne,eşinin işi için.Şimdi hanımefendi hiçbir yeri beğenmiyor :)

Boşver canım komşuyu bende ilk çok dert ettim komşu olayını olsa etse sonra bir iki gittim karşı komşuma yok sarmadı beni o işler git gel hazırlık vs. bende çok uzağa gitmedim ailemden konuşuyorumda ailem benim Avcılar da e büyüdüğü yer gibi insan arıyor burdaki koca koca binalar beni ilkte boğmuştu halada öyle evimden çıkıp bir yere gidemem ıssız geliyor sanırım bir kaç yıla alışırım, sende bu tarafa gelirsin umarım pek oraları bilmiyorum bende

bu arada deli isyanlardayım kızlar moralim bozuk alnımda3 tane boynuz çıkmış:84:

Son düzenleme:

Sağol canım. Şimdilik erteledim dedi telefonda ne demekse anlamadım. Onun buradaki iş ortamı çok güzel. Bence burayı bırakıp oraya gitmeyi göze alamadı.Tabi birde annemin akşam migreni tutmuştu. Babam teravi namazına gidecekti. Beni çağırdı annenin yanında durur musun ben gelene kadar diye, Bende 11:30 kadar anneciğimin yanındaydım. Eve çıktığımda yüzümden düşen bin parçaydı. Ona yarın öbür gün bir şey olsa telefon etseler 8 saatlik yoldan nasıl gidip gelirim dedim. İçine oturmuş olmalı. Aslında gönlüm manisadan yana annemleri, kız kardeşlerimi ve teyzelerimide yanımda götürsem süper olur :)))

Son düzenleme:

Yarım yamalak okumadım.Gayette güzel okudum canım merak etme. Ama üzerinde durmadım o sıra.
Bu seferde izmirliler buluşmadı diye tepki gösterince tutamadım kendimi.
Ben 1-2 haftadır izmir ile ilgili söylenenleri toparladım Tek yazıda.
Her kelimesini sen söyledin demedim ki zaten. O kelimeleri kullananlar bilirler kendilerini.
Sana neden cephe alıyım.
Sadece izmir ile ilgi böyle konuşmalar rahatsız etti beni.
Amacım seni kırmak değil gerçekten.
İnsanın sevdiği birisine yada bişeyine toz konduramaması benim ki.

biz yemeğe annemlere gidicez yine babam balık almış da torunu için gecede orda kalırız. pizzaları yapınca çok olduy götürürüm sahurda yerler diyodum ama 5 tane bişey kaldı keki götürürüm bende o duruyo.

Düğünden 1 hafta sonra üst kattan biri kapıyı çalıp durdu.Açmadım önce,korktum :)

En son kapıdan seslendi canım çamaşır asarken gördüm seni,bi açar mısın kapıyı dedi Meğer benim üst kattakinden şikayetçiymiş,beraber şikayet edelim diyor.Sen rahatsız olmuyor musun dedi.Kaç çocuğu var bilmiyorum ama küçük çocuğu sürekli ağlıyor.Eşimede dedim ben çıkarım yukarıya bu ne böyle diye.Eşim hep engelledi,ben çıkarım sen dur diye.Ama çıkmadık...

O kadın geldi bir gün yandaki komşuyla.Çaya.Benide çağırdılar ama ben öyle çat kapı ben geldiiiiiiimm diyemem.Yine bir gün çaldı kapıyı,yürüyüşe gidiyormuş,gelmek istemezmisin dedi,gittim.Sonra bende ona gittim kahveye :) Gidiş o gidiş,bi daha da hiç görüşmedik :)

biz yemeğe annemlere gidicez yine babam balık almış da torunu için gecede orda kalırız. pizzaları yapınca çok olduy götürürüm sahurda yerler diyodum ama 5 tane bişey kaldı keki götürürüm bende o duruyo.

Yarım yamalak okumadım.Gayette güzel okudum canım merak etme. Ama üzerinde durmadım o sıra.
Bu seferde izmirliler buluşmadı diye tepki gösterince tutamadım kendimi.
Ben 1-2 haftadır izmir ile ilgili söylenenleri toparladım Tek yazıda.
Her kelimesini sen söyledin demedim ki zaten. O kelimeleri kullananlar bilirler kendilerini.
Sana neden cephe alıyım.
Sadece izmir ile ilgi böyle konuşmalar rahatsız etti beni.
Amacım seni kırmak değil gerçekten.
İnsanın sevdiği birisine yada bişeyine toz konduramaması benim ki.

aynı benim hesap karşı komşu beni çağrdı 2 kere 1 kere de o bana geldi o kadar. 2inci gittiğimde üst komşumda vardı annemle yaşıttı sanırım ama baya blokta merak konusu olmuşum açık açık söylemişlerdi yeni gelin geldi ama hiç görünmüyor bi geliyor bir gidiyor diye öyle meraklı tiplerde olunca sevemedim yani benimde kapı habire çalınır delikten bakarım açmam gulyabani gibiyim yani, seninki daha iyimiş çamaşır asarken gördüm aç

buanbuan ve Landfloves.Yapmayın lütfen!

Herkesin doğup büyüdüğü yer kendine güzeldir.Landfloves'ın ne yazdığını bilmiyorum ama bir ara İzmir hakkında gavur İzmir ifadesinin kullanıldığını okudum.Gerçekten üzüldüm bende.Şakayla söylenmiştir diye üzerinde durmak istemedim.İzmir benimde çok sevdiğim bir şehir.Her şehir birbirine benzemeyecek tabii,her yerin ayrı havası var.

Burada da kimse birbirini kırmadı bugüne kadar.Bu sebeptende kırılacak değilsiniz heralde.Alınganlık doğal ama özellikle kırmak için söylenmemiştir...

kızlar şu izmir konusunuda boşverin uzatmayalım.
anlıyorum buanbuan cım seni merak etme
ortada aslında birşeyde yok
landfloves ta birşey dememiş
herkesin yaklaşımı söyleyiş ifade ediş biçimi farklıdır
takılmayak
sadece bende gavur kelimesine takılmıştım izmirin merkezine hiç gitmemiş görmemiş olamama rağmen
ama dediğim gibi herkesin kendini duygularını ifade ediş biçimi farklıdır saygı duymak lazım

bakın ben hiç ozdn nin oturduğu yere laf ediyormuyum, ıyhhh ne kadarda karışık eski püskü evler var böö

Son düzenleme:

siteler içinde kaybolasın melis

melis bu arada sen eski püskü deyince googleden sokağımı arattım bizim apartman no 6 8 numaralı apartmanda cinayet işlenmiş bunuda öğrenmiş oldum

Aaa evet birde o var,yeni gelin

Apartmandakilerde konuşuyormuş yeni gelin gelecek diye.Maşallah yani...
Ama işte çok canım sıkılıyor.Yapacak,gezecek hiçbirşey yok.Heryere uzak,çıkmak istesek gözümüzde büyüyor,evde olunca eşimin işine geliyor ama ben iyice bunalıyorum.En yakın alışveriş merkezi Perlavista,onun içinde 2 vasıta.En az 45 dakika sürüyor o da

SON 20 dk falan çıkıcam birazdan hepinize hayırlı cumalar...
cuma günleri içimde garip bir huzur ve neşe oluyor. Hayıra vesile olsun inşallah

siteler içinde kaybolasın melis

başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum bebişim
eşimle nişanlıyken babasının bir işi vardı o taraflara gelmiştik tapuyla ilgilimi ne birşey her nys arabayla dolandık dolandık bulamıyoruz
nereyi dersende bağdat cad. dymiş yer bulamadık ne bilelim karışık geliyor oralar
sonra taksiye sorduk anlattı yok olmadı krokiler şemalar bile çizdim bulduğum kağıtlara kollarıma yok yine bulamadık
en sonunda taksiciye para verdik abi sen önden devam et biz seni takip ediyoruz Allah aşkına götür bizi oraya diye
düşün hem o kadar dolandığımızamı takip için verilen taksi parasınamı ve bulduktan sonra çıkmak içinde taksiye takip parası vermiştik
ben bide bunu hiiiiç utanmadan kayınpederime anlatmıştım bide arkasından diyorumki çamlıcayada gittik meğersem benimkide baba burda başka işim çıktı demiş double pot kırmıştım
yani bizim rezilliğimiz neysede
sizin oralar çok karışık sevemedik oraları
hemen kötülerim bende böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…