- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #4.521
başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum bebişim
eşimle nişanlıyken babasının bir işi vardı o taraflara gelmiştik tapuyla ilgilimi ne birşey her nys arabayla dolandık dolandık bulamıyoruz
nereyi dersende bağdat cad. dymiş yer bulamadık ne bilelim karışık geliyor oralar
sonra taksiye sorduk anlattı yok olmadı krokiler şemalar bile çizdim bulduğum kağıtlara kollarıma yok yine bulamadık
en sonunda taksiciye para verdik abi sen önden devam et biz seni takip ediyoruz Allah aşkına götür bizi oraya diye
düşün hem o kadar dolandığımızamı takip için verilen taksi parasınamı ve bulduktan sonra çıkmak içinde taksiye takip parası vermiştik
ben bide bunu hiiiiç utanmadan kayınpederime anlatmıştım bide arkasından diyorumki çamlıcayada gittik meğersem benimkide baba burda başka işim çıktı demiş double pot kırmıştım
yani bizim rezilliğimiz neysede
sizin oralar çok karışık sevemedik oraları
hemen kötülerim bende böyle
melis bu arada sen eski püskü deyince googleden sokağımı arattım bizim apartman no 6 8 numaralı apartmanda cinayet işlenmiş bunuda öğrenmiş oldum
Aaa evet birde o var,yeni gelin
Apartmandakilerde konuşuyormuş yeni gelin gelecek diye.Maşallah yani...
Ama işte çok canım sıkılıyor.Yapacak,gezecek hiçbirşey yok.Heryere uzak,çıkmak istesek gözümüzde büyüyor,evde olunca eşimin işine geliyor ama ben iyice bunalıyorum.En yakın alışveriş merkezi Perlavista,onun içinde 2 vasıta.En az 45 dakika sürüyor o da
şekerim bağdat caddesi boydan boya bir cadde orada nasıl başarıp kayboldunuz
ama haklısın bilmeyen için çok karışık bizim buralar .
bir gün gel de gezdireyim seni taksiye bosuna para vermeyin bir daha ...
yada ara sor
Ya kızlaaaaaaarr,kabak dolmasının yanına ne yapayım?
tekin değil kızım sizin oralar gerçi sana bişi olmaz
istanbulun ucunda oturan sensin ...
istanbulun orta yerimi tekin değil
evet melis iş çıkısı seni döveceğim kaçma
Ya kızlaaaaaaarr,kabak dolmasının yanına ne yapayım?
Canının istediği bir çorba , cacık, Birde tavuk kızartabilirsin. Ben şimdi açım ya menüyü biraz karıştırmış olabilirm :)))
aaa Perlavista şu anda olduğum yerin sokağın başı amaaan boşver ben yanı başımda oraya bile gitmeye üşeniyorumo zaman hemen hesaplıyorum 45 dk dediğne göre hmmm uzakmışın bana
dün akşam evimize uğradık başıma gelenler şalterler atmış buzdolabındakiler çürümüş kokmuş gece gece onu temzledim hernys hemen yukarki komşu çıktı nerdeydiniz işte tatildemiydiniz görünmüyordunuz sorguya çekildik
istanbulun ucunda oturan sensin ...
istanbulun orta yerimi tekin değil
evet melis iş çıkısı seni döveceğim kaçma
bulamazsın ki, sende buraları bilmiyorsun
gerçi artık açık adres verdim sayılır,biraz bilenler burayı şıp diye sobeleyebilirler beni
kızım hem sen demedinmi cinayet işlenmiş, işte istnbulun orta yerinde bunlar oluyorsa daha neler olmuştur oralarda, hem yaşanmışlığıda çok korktum:18:
gerçi artık açık adres verdim sayılır,biraz bilenler burayı şıp diye sobeleyebilirler beni
kızım sen demedinmi cinayet işlenmiş, işte istnbulun orta yerinde bunlar oluyorsa daha neler olmuştur oralarda, hem yaşanmışlığıda çok korktum:18:
sizin evin aşağısında sima sitesi var elimle koymuş gibi bulacağım seni .. biraz bekleyeceksin ama trafik vardır
canın bunları çekti demi
kızım hem sen demedinmi cinayet işlenmiş, işte istnbulun orta yerinde bunlar oluyorsa daha neler olmuştur oralarda, hem yaşanmışlığıda çok korktum:18:
özelden cinayeti atıyorum oku bakalım korku filmi gibi buradan link vermek yasak sanırım
Pis boğaz mıyım neyim ya. Daha neler geçiyor gözümün önünden bir bilsen. Domates soslu makarna , fırında balık, güllaç ve künefe konusunda karar veremedim. Sanırım ikisinide istiyorum
sizin evin aşağısında sima sitesi var elimle koymuş gibi bulacağım seni .. biraz bekleyeceksin ama trafik vardır
:18: anam geliyor benimki
ama orda değilimki
tamam at bakalım okurumözelden cinayeti atıyorum oku bakalım korku filmi gibi buradan link vermek yasak sanırım
bende çıkyorum ama kocacım geldi sesleri geliyor aşşağıdan kaynıma bağrıyor öküz oğlum öle mi park edilir araba diye
mercimek çorba olabilir mi bende de dolma var yanında mercimek çorba salata ve yoğurt
Canının istediği bir çorba , cacık, Birde tavuk kızartabilirsin. Ben şimdi açım ya menüyü biraz karıştırmış olabilirm :)))
makarna balık güllaç gözün dönmüş senin
kızlar bende cıkıyorum iyi hafta sonları
iyi iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?