Eylül dostluğumuza burada devam (:

şekerim bağdat caddesi boydan boya bir cadde orada nasıl başarıp kayboldunuz
ama haklısın bilmeyen için çok karışık bizim buralar .
bir gün gel de gezdireyim seni taksiye bosuna para vermeyin bir daha ...
yada ara sor

melis bu arada sen eski püskü deyince googleden sokağımı arattım bizim apartman no 6 8 numaralı apartmanda cinayet işlenmiş bunuda öğrenmiş oldum

tekin değil kızım sizin oralar gerçi sana bişi olmaz

aaa Perlavista şu anda olduğum yerin sokağın başı amaaan boşver ben yanı başımda oraya bile gitmeye üşeniyorum o zaman hemen hesaplıyorum 45 dk dediğne göre hmmm uzakmışın bana
dün akşam evimize uğradık başıma gelenler şalterler atmış buzdolabındakiler çürümüş kokmuş gece gece onu temzledim hernys hemen yukarki komşu çıktı nerdeydiniz işte tatildemiydiniz görünmüyordunuz sorguya çekildik

Son düzenleme:

ahh ahh para neysede rezillik fenaydı, köyden indim şehire hesabı
bağdat cad. arka sokaklarında koybolduk biz kurtarırmı acep bu rezilliğimizi
aynen bak kk nın faydaları ozdn navigasyon edindim

Bizim varlığımızı yokluğumuzu kimse farketmez valla
İşte en yakın yer orası bizede napalım...

Yazık olmuş dolabındakilere de yaa...

O Bağdat Caddesi harbidende ne öyle yaa,boylu boyunca bir cadde,başında insen,arasan gideceğin yeri,belki sonunda gitmek istediğin yer.Ne yapacaksın?

Son düzenleme:

mercimek çorba olabilir mi bende de dolma var yanında mercimek çorba salata ve yoğurt

Canının istediği bir çorba , cacık, Birde tavuk kızartabilirsin. Ben şimdi açım ya menüyü biraz karıştırmış olabilirm :)))

Mercimek çorbasını 2 gün önce bitirdik :)
Evde en önemli şey yok,YOĞURT...

Tabii salata malzemeside kalmadı.Ben hiç evden çıkmıyorum,eşime söylüyorum o alıyor gelirken...

Birde bizimki bi cins
Çok ekmek yiyor,çorba olsa onunla karnı doyuyor zaten,diğerlerini de az yiyor,kalıyor.Makarna yapayım desem onuda sevmiyor.Ama makarna yapacağım sanırım.Salçalı mı salçasız mı yapsam onu düşünüyorum.Diğer seçenek ise yoğurtlu bişey olması lazım,gelirken alsın,bende hazırlayıp bekliyim bari.Tavukta mı kızartsam şimdi yani

bugün öğlen mercimek çorbası, etli kırmızı-yeşil biber dolması ve yoğurt vardı ama akşam ben ne yapsam karar veremedim yine canım tavuk çekti iki gün önce tavuk dolma yapmıştım bi de sütlaç foto çektim ama yükleyemedim biliyosunuz yoğunum yarın yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…